ben derya değilim ama onun gibi kendime güvensizim

Salt yüz güzelliği değil, doğum sonrası değişen vücuduna bakarak kompleks yapıyorsun gibi geldi bana?
Yani belki çatlamış, deforme olmuş göbek, yer çekimine yenilmeye başlayan memeler?

Bunlar olası şeyler, psikolojik manada rahatsızlık duyuyor, takıntı haline getiriyorsan çözüm yolları da var.

yayınlarım allah yaratmamış mı suratına bakılmaz da olsam inan gocunamam ama özgüvensiz olursun o ayrı
Özgüvenim sifir yaziyorsun sonra gelip yok Allah yaratmis yok gocunmam etmem diyorsun. Bildigin bos muhabbet yapiyorsun. "Ayy hicte degil cik gizilsin." Filan mi duymak istiyorsun? Estetik yaptiricam fikir istiyorum diyorsan git estetik bolumune yaz burada ne acıtasyon yapiyorsun yok ozguvenim sifir bilmem ne? Degisik degisik tipler.

eşinle yakışıyorsunuz bence. boşuna üzülmeyin sonuçta siz böyle yaratılmışsınız. hem özgüven güzellikle orantılı değil güzel olmasanızda kendinizi donanımlı hale getirebilirseniz özgüvenli olusunuz. işe yaramaz bir insan güzelde olsa o özgüvenin dayanacagı birşey olmadan tırt olur.

sen kendini sevmediğin ve begenmediğin sürece kimse seni begenmez

ben ayak parmaklarımdan saçımın teline kadar her yerime bayılıyorum
elinde değil ki insanın atıyorum ortalıkta bişey konuşulmuştur ben onu üzerime alınıp özgüvenimi yittirmişimdir.

elinde değil ki insanın atıyorum ortalıkta bişey konuşulmuştur ben onu üzerime alınıp özgüvenimi yittirmişimdir.

kesinlikleeee

bide böyle şeylere kafa yorarsanız çevreniz de buna inanır. kusurlarınız üzerine dikkat çekmeye devam eder göze sokarsanız şayetki başkalarından -ay hayır canım çok iyisini duymak için dahi yapsanız yapışır üzerinize. eşnize özellikle bunu yansıtıyorsanız size bir olurmu aşkım der iki der sonra oda buna inanır. birsürü insanla muhatap oldum işim gereği. çevremde de bir çok kadın sırf övgü almak için kendini yererdi. bunun aşırısı da aldatılmak olur. herkesten daha güzeli mevcut fakat sizin takıntınız size zarar verir.

Kilo ver biraz trendleri takip et,inst..m gibi yerlerden, giyim tarzının çok demode,o kürk yakalı kazak falan,o küpeler,bogazina taktiğin şey falan 90 larda kaldı, makyaj videolari izle göz altı kalemleri falan da bitti artık. Saçını sakin sarı yapma yoksa hoş kadınsın komplekslik bisi yok da 3 çocukla gelişmeleri takip edememişsin bence.

özgüvende allahtan dimi cnm ama haklısın
Özgüven Allah'tan değil,sonradan edinilen bir durumdur.Çevren ile şekillenir,
Senin derdin bence kendinle değil,eşini fazla mı görüyorsun kendine nedir?
Kilo verirsen özgüvenin toparlar,dert edilecek çirkinliğin yok.
Olsa da ne olacak da neyse,derdine önerim budur.
Allah sıhhatli huzurlu ömür versin.Gerisi boş zira.

katolıyorum halısın aslında bakımsız değilim ama pskolojimi toplamam lazım

valla bende baktim gayet güzel hatunsun sadece saç rengini degiştir.. bide makyaj on nurmara olursun:)

Dost aci soyler o yuzden biraz alinabilirsiniz bana,
İlk once kilolu bir bayanmissiniz gibi geldiniz bunu takan bir insansaniz bu özgüveninizi düşürebilir.
Sac renginiz sizi yaşli gostermis saridan vazgecemiyorsaniz sari tonlarinda ombreyi dusunmez miydiniz?
Ayrica sade giyiniyorsaniz abartili takilar kullanmayin daha narin takilari tercih edebilirsiniz.
Ayrica ben estetik yaptirmaniza gerek olmadigina inaniyorum bunlari yapsaniz bile guveniniz yerine gelir.

Ay bende ne çıkacak acaba dedim. Senin derdin çirkin olmak değil, güzelsin denilerek biraz pohpohlanmaya ihtiyacın var sanırım. Saç rengin dışında bir anormallik göremedim ben. Ayrıca şükret haline, o beğenmediğin özelliklerinden birini kaybedersen ozaman anlarsın.

maaleseff ama düzeltirim tavsiyen için teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…