bülent ersoy bile bizden güvenli :)Demek ki cidden özgüven önemli
Yıldız Tilbe mesela ( :
Ben kaçırmışımbi çok üye görmüştü
Demek ki cidden özgüven önemli
Yıldız Tilbe mesela ( :
makyaj desen akıyor saçlar siyah artık bi tek 8 kilo fazlam varKırılmayın ama saclariniz cok kötü duruyor. Niye ısrarla sarı ? Kaslar siyah,saçlar sarı. Hele birde dip boyaniz gelmis ki aman Allah..Bir nebze daha göze hitap etmek istiyorsanız lütfen saçlarınızı boyatin. Gözlerimden kan akıyor suan o derece rahatsız edici..
bülent ersoya ne demelihaha dimi.. dünya umuru değil ısrarla dans etmeye devam ediyor.. :)
bülent ersoy bile bizden güvenli :)
Evet , dünya güzeli mi değil ama bak mesela ses var.haha dimi.. dünya umuru değil ısrarla dans etmeye devam ediyor.. :)
26 ocak 2016 da 2 cocuk annesiyim demissiniz3 cocuk annesiyim daha 1 yıl oldu doğum yapalı vericem inş.
makyaj desen akıyor saçlar siyah artık bi tek 8 kilo fazlam var
Siyah saçlı halinize bakabilir miyim sakıncası yoksa ? Nasıl durduğunu merak ettim. Makyaj nasıl akıyor ? Doğru kullanamiyorsunuz bence yoksa niye aksın ki ilk defa duyuyorum böyle bir şey.makyaj desen akıyor saçlar siyah artık bi tek 8 kilo fazlam var
2 cocuk annesi oldugumu belirtmişimdir sadece kızlarım 28 nisan 2016 doğumlular.26 ocak 2016 da 2 cocuk annesiyim demissiniz
Simdi dogum yapali 1 yil oldu demissiniz..
Ocak subat mart 2016 dayiz.
Bir yil ne zamandan beri 3 ay cekmeye basladi.
Lutfen aciklar misiniz :)
pardon 28 nisan 20152 cocuk annesi oldugumu belirtmişimdir sadece kızlarım 28 nisan 2016 doğumlular.
3 çocuk annesiyim yazdın ya bu konunda bende denk gelmiştim2 cocuk annesi oldugumu belirtmişimdir sadece kızlarım 28 nisan 2016 doğumlular.
2 cocuk annesi oldugumu belirtmişimdir sadece kızlarım 28 nisan 2016 doğumlular.
Siyah saçlı halinize bakabilir miyim sakıncası yoksa ? Nasıl durduğunu merak ettim. Makyaj nasıl akıyor ? Doğru kullanamiyorsunuz bence yoksa niye aksın ki ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
Siyah saçlı halinize bakabilir miyim sakıncası yoksa ? Nasıl durduğunu merak ettim. Makyaj nasıl akıyor ? Doğru kullanamiyorsunuz bence yoksa niye aksın ki ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
28 nisam 2016 dogumlu mu2 cocuk annesi oldugumu belirtmişimdir sadece kızlarım 28 nisan 2016 doğumlular.
kafanız karışmasın ikiz kızlarım ve birde oğlum var eşimle ayrılmıştım velayet bende fakat babasında kalıyor.okulu daha yakın oldugu için3 çocuk annesiyim yazdın ya bu konunda bende denk gelmiştim
altta belirttim 28 nisan 2015 düzelttim daha sonra yanlışlık oldu28 nisam 2016 dogumlu mu
Dalga mi geciyorsunuz ?
O güvenli değil : D de özgüvenli
Evet , dünya güzeli mi değil ama bak mesela ses var.
İşte güzellik dediğimiz şey çok göreceli
Okaltta belirttim 28 nisan 2015 düzelttim daha sonra yanlışlık oldu
OK.gördüm teşekkürler.Profiline gir orda fotoğrafları tıkla görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?