- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadinin anlatimindan o çocuğun evde yalniz olduğu sonucu çıkıyor ve ciddi ciddi ben olsam şikayet ederdim. Kimse kusura bakmasin bir çocuğu evde yalniz birakabilen kadin anne olma kabiliyetine sahip değildir. Daha gecen hafta benim karsi binamdaki ev yandi ve çocuğu son anda cikardilar. Hanimefendi çocuğunu birakip markete gitmekte sakinca görmemiş ve yas olarak da ayni yasta bu konudaki bebecikle. Kira sayılamayacak bir sure yurt dişinda yasadim. Boyle bir kadina asla o çocuğu birakmiyorlar emin ol. Orada ben dogurdum kime ne diye bir anlayis yok. Çocuk bütün toplumun çocuğu. Daha hamileyken diğer çocuğu evde yalniz birakabiliyorsan doğumdan sonrasini düşünemiyorum bile. Buradaki kadinlarin da bu ayrintiyi atlayip direk hemşireye yüklenmesini asla anlayamam algilayamam. Daha bugün uç yasinda bir bebecigin olusu araniyor televizyonda. Çocuk dediğin beş dakika yalniz birakilmaz. Bakamiyorsaniz dogurmayin bir zahmet. İngiliz hanedanı degilsiniz, bütün dünya sizden veliaht beklemiyor.aynen aynen. hemşire kesin diğer çocuk evde yalnız anasına laf sokayım da doğurmaktan vazgeçsin filan demiştir. hı hı kesin. konu sahibi bunu yapıyosa evet suçlu ama hemşirenin hemen bu varsayıma varıp dakadına bişey söyleme hakkı yok.
her yerde var böyle hadsiz insanlar. susmayıp cevap vermek en mantıklısı.
6 sayfa yazılmış, 2-3 tane yorum var sadece 2,5 yaşında çocuğun evde yalnız bırakılması ile ilgili
Bu normal bir şey mi? Ben mi anormalim? 6,5 yaşındaki kızımı hayatta evde tek bırakıp hastaneye filan gitmem. Markete bile gitmem. Ben mi obsesifim anlamadım? 6 sayfa boyunca yorum yapıp bunu anormal bulmayanlar mı normal?
Cnm kapı komşuma bıracaktım onun torunu gelmiş. Yaramaz biraz, Çocuğu evde uyuttum ve anahtarımı komşuya bıraktım.Allah razı olsun ben gelene kadar kaç kere kontrol etmiş çocuğu.çok güvendiğim komşum ayrıca uzaktan akraba oluyoruz anne yarım gibidir. Yoksa cesaret edip çocuğu asla bırakamamm ne başka birine ne evde yalnız başınapardon cocuk evde uyuyor derken evde tek bırakıp gitmediniz değil mi? ben yanlıs mi anladım?
Aynen cnm bu konu da benim yanım da olanlar var olmayanlar da herkesin bakış açısı saygı duyarım.. ☺Sizi anlıyorum. On üc gün önce dogum yaptım. Hamilelik sürecimde cok alındım. Burda kötü yorum yazanlara bakmayın hele daha hamile kalmamis kişiler anlamaz sizi. Bekara karı boşaması kolaymış.
Kadinin anlatimindan o çocuğun evde yalniz olduğu sonucu çıkıyor ve ciddi ciddi ben olsam şikayet ederdim. Kimse kusura bakmasin bir çocuğu evde yalniz birakabilen kadin anne olma kabiliyetine sahip değildir. Daha gecen hafta benim karsi binamdaki ev yandi ve çocuğu son anda cikardilar. Hanimefendi çocuğunu birakip markete gitmekte sakinca görmemiş ve yas olarak da ayni yasta bu konudaki bebecikle. Kira sayılamayacak bir sure yurt dişinda yasadim. Boyle bir kadina asla o çocuğu birakmiyorlar emin ol. Orada ben dogurdum kime ne diye bir anlayis yok. Çocuk bütün toplumun çocuğu. Daha hamileyken diğer çocuğu evde yalniz birakabiliyorsan doğumdan sonrasini düşünemiyorum bile. Buradaki kadinlarin da bu ayrintiyi atlayip direk hemşireye yüklenmesini asla anlayamam algilayamam. Daha bugün uç yasinda bir bebecigin olusu araniyor televizyonda. Çocuk dediğin beş dakika yalniz birakilmaz. Bakamiyorsaniz dogurmayin bir zahmet. İngiliz hanedanı degilsiniz, bütün dünya sizden veliaht beklemiyor.
Yukarida konu sahibinin mesaji var ve evet aynen cocugu evde yalniz birakmis. Gelmis bir de burada dert yaniyor.bu kadar celallenmeyin. ben zaten evde bırakır canım ne olacak demedim. evde bıraktıysa evet haksız. sadece hemşirenin bu ayrıntıyı sizin kadar düşünmediğini söyledim. kadın hadsiz işte. çocuğa annem bakıyo dese de aynı hadsizliği yapardı.
Ayrıntıyı neden söylemiyorsunuz?Yukarida konu sahibinin mesaji var ve evet aynen cocugu evde yalniz birakmis. Gelmis bir de burada dert yaniyor.
Yukarida konu sahibinin mesaji var ve evet aynen cocugu evde yalniz birakmis. Gelmis bir de burada dert yaniyor.
Çocuğumu başkasının büyüttüğü kanısına nerden vardınız? pazar işi alışveriş her yere çocuğumu nasıl götürebilirim.? Tabi ki o sırada kayınvalidem e bırakacağım. Bırakacak kimse olmasa başımın çaresine bakarım.. Şu beni yargılayanları çoğu çalışıyodur ve çocuğundan bi haberdir eminim..Komşum kaç kez kontrol etmiş diye bir şey yok ya ufacık çocuk hiçbir şekilde evde tek bırakılmaz.Ne zaman çocukların başına bi şey gelse anneler aynı şeyi söylüyorlar "nasıl oldu anlamadık bi anda oldu".Sağlık görevlisinin üslup hatası olabilir ama bence sizin adınıza haklı keşke önce evdeki çocuğunuzu büyütseydiniz ona buna emanet etmeden evde bi başına bırakmadan.
kusura bakmayın ama o zaman iş değişir. iki buçuk yaşındaki çocuk evde yalnız bırakılmaz. ben odada bile yalnız başına bırakamıyorum 2 yaşındaki cocuğumu .Cnm kapı komşuma bıracaktım onun torunu gelmiş. Yaramaz biraz, Çocuğu evde uyuttum ve anahtarımı komşuya bıraktım.Allah razı olsun ben gelene kadar kaç kere kontrol etmiş çocuğu.çok güvendiğim komşum ayrıca uzaktan akraba oluyoruz anne yarım gibidir. Yoksa cesaret edip çocuğu asla bırakamamm ne başka birine ne evde yalnız başına
Tşk ederim. Saygı duyarım fikirlerinize.herkes anladığı gibi yorum yapar..kusura bakmayın ama o zaman iş değişir. iki buçuk yaşındaki çocuk evde yalnız bırakılmaz. ben odada bile yalnız başına bırakamıyorum 2 yaşındaki cocuğumu .
Hemşire çocuğun evde yanlız olduğunu anladı mı? Dediyseniz çocuk evde yanlız diye,ondan demiş olabilir haddi değil ama.Cnm kapı komşuma bıracaktım onun torunu gelmiş. Yaramaz biraz, Çocuğu evde uyuttum ve anahtarımı komşuya bıraktım.Allah razı olsun ben gelene kadar kaç kere kontrol etmiş çocuğu.çok güvendiğim komşum ayrıca uzaktan akraba oluyoruz anne yarım gibidir. Yoksa cesaret edip çocuğu asla bırakamamm ne başka birine ne evde yalnız başına
Ve yine konu çalışan kadinlara geldi. Emin olun onlar çocuklarindan bihaber degiller. En azindan el kadar sabiyi evde yalniz birakip cikmiyorlar. Bir hata yaptim deyip bundan sonra en azindan dikkat etmek dururken su halinizle baskasina camur atmayin bari. Su tavriniz bile anne olmak icin gerekli yeterlilige sahip olmadigimizin kaniti. Tekrar ediyorum baska ulkede yasasaniz o çocuklari sizden alirlardi. Belki ayda bir sosyal hizmetler esliginde gorurdunuz. Basbasa kalmaniza bile izin vermezlerdi.Yazik o cocuga da kardesine de.Çocuğumu başkasının büyüttüğü kanısına nerden vardınız? pazar işi alışveriş her yere çocuğumu nasıl götürebilirim.? Tabi ki o sırada kayınvalidem e bırakacağım. Bırakacak kimse olmasa başımın çaresine bakarım.. Şu beni yargılayanları çoğu çalışıyodur ve çocuğundan bi haberdir eminim..
Valla kimseye çamur atmıyorumVe yine konu çalışan kadinlara geldi. Emin olun onlar çocuklarindan bihaber degiller. En azindan el kadar sabiyi evde yalniz birakip cikmiyorlar. Bir hata yaptim deyip bundan sonra en azindan dikkat etmek dururken su halinizle baskasina camur atmayin bari. Su tavriniz bile anne olmak icin gerekli yeterlilige sahip olmadigimizin kaniti. Tekrar ediyorum baska ulkede yasasaniz o çocuklari sizden alirlardi. Belki ayda bir sosyal hizmetler esliginde gorurdunuz. Basbasa kalmaniza bile izin vermezlerdi.Yazik o cocuga da kardesine de.
Tşk ılımlı yaklaştığınız için çaresiz kalınca kimse kimseyi anlamıyo. Ben gerekli tedbirimi alıp evden o şekilde çıktım. Mutfağı kilitledim balkonlar camlar kilitledim kendine zarar verecek herşeyi ortadan kaldırdım komşuma güvendim önce Allah a tabi ki. Ve randevulu gittm işimi yarım saate varmadan halledebileceğimi bildiğim için gittim. Konuyu kendine çekenler benim bu durumumu anlamanızı brklemiyorum zaten.her zaman ki gibi konu saptırmayı asıl dışına çekmeyi başardılar.Hemşire çocuğun evde yanlız olduğunu anladı mı? Dediyseniz çocuk evde yanlız diye,ondan demiş olabilir haddi değil ama.
Sizde lütfen bırakmayın evde yanlız. Bakın evdeki buzdolabı,televizyon,klima patlayabilir alev alıp yangın çıkabilir,hırsız girebilir,uyanıp deterjan vs bulup onunla oynayabilir,içebilir olabilirde olabilir yani,lütfen. Daha çok minik o.
Komşunuz kontrol etsede yetmez inanın yetmez. Anlık gelişiyor zaten tüm kötü olaylar ve çoğu zaman felaketle sonuçlanıyor.
Kendiniz yazmışsınız benim yazdıklarımı,kayinvalideme bıraktım dememişsiniz ki evde uyuttum komşu arada baktı demissiniz.Çocuğunuzu başkası büyütüyor demedim,ona buna emanet edip evde uyurken bırakmanıza laf ettim ben.Çalışan kadınların hicbirisi uyurken çocuklarını bırakıp komsuya emanet etmiyorlar eminim ki.Çocuktan haberli olmayı tüm gün aynı evin içinde bulunmak çocuk tv izlerken iş yapmak sanıyorsunuz belli ki size göre çalışan kadinlar çocuklarından bihaber olduklarına göre.Çocuğumu başkasının büyüttüğü kanısına nerden vardınız? pazar işi alışveriş her yere çocuğumu nasıl götürebilirim.? Tabi ki o sırada kayınvalidem e bırakacağım. Bırakacak kimse olmasa başımın çaresine bakarım.. Şu beni yargılayanları çoğu çalışıyodur ve çocuğundan bi haberdir eminim..