Ben doğuracam tasası onlara kaldı galiba...

Ben orda çocuğu olmayanlar fesat olur demedim hanimefendi uydurmayin. Siz kendi ustunuze alindiysaniz bilemem artik fesat misiniz nesiniz kendiniz bilirsiniz. Allah allah yari saka bisey yazdim oraya 50 kisi alintiladi ya bu ne???
Ben orda sekreter için yorum yaptım yani dediği normal bisey degil bu da bir ihtimal sonucta.
Evet ben dilime sahip olamiyorum begenmiyorsaniz kibleyin.

Canim bazı devlet hastaneleri öyle malesef. Her halta maydanoz oluyor. Köpek gibi kapıyorlar üstüne vazife olmayan herşeye karışıyorlar
Gercekteb ya bende gecen doktora gittim sira numarası veren kadin nasil bagiriyor hayvan gibi resmen valla böyle desem yalan olmaz. Her seyi hak görüyorlar midir nedir kendilerine

Gercekteb ya bende gecen doktora gittim sira numarası veren kadin nasil bagiriyor hayvan gibi resmen valla böyle desem yalan olmaz. Her seyi hak görüyorlar midir nedir kendilerine

Çok yoğun oluyor bunalıyorlar hak veriyorum ama bu şekilde davranmaya hakları yok. Hayrına yapmıyorlar sonuçta

Kesinlikle haklisin tatlım ben gebeyken çok kilolu idim bir kadın doğumcu bana bir söz söylemişti daha sonra esime anlattım esim çok sinirlendi ve sağlık bakanlığı bi hattı var şikayet ettik kesinlikle çok ilgileniyorlar sizde hastanedeki yetkili kisilere şikayet edebilirsiniz bu insanları hadlerini bilsinler tabi ama benim şikayet ettiğin dr hanımı ben yanlış anlamisim yabancı biriydi sarıldı bana aglastik felan sonra sikayetimizi geri aldık ama hamilelik duygusal oluyor ben ağlayinca esiminde gözünden yaş gelmişti zor günlerdi ama çok güzeldi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…