Ben doğuracam tasası onlara kaldı galiba...

Anlıyorum ben sizi ama olmadık şeylerden neler yaşanıyor. Benimde kızım 4 yaşında,ben nereye o oraya gittik anaokuluna başlayana kadar. Doktorada götürdüm,marketede,kuaförede. Yeri geldi markete gittik alışverişe,arabada uyuyakaldı,ben market poşetlerini arabada bırakıp kızımı kucağıma alıp gittim eve,o uyanınca onunla gittim poşetleri taşıdım eve. Benim yakınımda yamacımda komşum dahi yoktu değil aile,bırakacak.
Yanlız değilsiniz. Hepimiz aynı sorunlari,çaresizlikleri yaşıyoruz ama evde yanlız bırakmıyoruz,bırakmamalıyız. Yukarıda bahsettiklerinizden bağımsız birçok şey olabilir engelleyemeyeceğiniz. Koyun bebek arabasına,o uyusun siz işinizi halledin. Yarım saat zaten demeyin ne olur. Buna asla hak veremem.
Allah korusun bir sorun yaşarsanız ömür boyu pişman olursunuz.

Tşk ederim. Saygı duyarım fikirlerinize.herkes anladığı gibi yorum yapar..
Kırıcı olmak istemem arkadaşım ama lütfen yalnız bırakmayın. Küçüklüğümden beri o kadar kötü senaryolar duydum ki bu konuda apartmanın kapısına inecek olsam bile bırakmıyorum kızımı. Allah korusun insanın başına herşey gelebilir.

Bence gayet haklisinmm orda ben ona guzel bir cevap verirdimmmmm.
o kim ki sana bu sekilde konusur. Bence git sikayet et terbiyesiz.
Ne demek daha evdekine bakamiyosun ya densiz!

Espri olarak demiş olabilir. Hem açıklama yapmanıza da gerek yoktu ki zaten sonuçları doktora göstermemiz gerekiyor tabii ki kalkacaksınız ki yerinizden doktorun odasına gideceksiniz. Aynı açıklamayı ana sağlığında da m yaptınız ki o kadında size öyle dedi anlayamadım hem çocuğunuzu herhalde evde yalnız bırakmamışsınızdır biri vardır yanında çocuğun telaşınız niye o zaman o kadar? Bence en başta gerektiği kadarını söyleyin çevrenizdekilere fazla açıklama yapmayın ve bu kadar alıngan olmayın.

M
Tşk ederim. Sağolun.. Her mesaja açıklama yapmam diğer cvb haklarını doğuruyor. Çünkü herkes empati yapmak yerine nasıl üste gelirim çabasında.

Ayyy inanamiyorumm cocugum evde diye okurken anneannesi yada babannesin de sandimmmm şok oldummm. Nasil birakirsiniz ya??? Ben wc gidemiyorum 1,5yasinda kizim tehlikeli bisey yapicak diye inanmiyorum kucucuk cocuk dahaaaa
Ayrica bu devirde komsuna cocugu birakcak kadar guvenmek bile yanlis neler duyuyoruz coook yanlis cook!

Dengesiz cahil kadin bosver sen onu kafana takma. Yalniz cocugun evde yalniz degildi herhalde uyurken demi? O aklima takildi sadece

Şakasına bile söylediyse yine de ayıp etmiş,kime ne yahu? İster peş peşe 5 çocuk yaparsın tasası millete mi kalmış? En uyuz olduğum konulardan biri,benim de 2 tane çocuğum var ama Allah izin verirse 2 tane daha istiyorum ki sezeryanlı olmama rağmen kendimde bu cesareti maddi manevi görüyorum. Ben bi ara hamileyken gel gitler yaşamıştım ve doktoruma tüplerimi bağlattırsam mı diye sormuştum,adam bırak izin vermeyi üçüncü çocuk için cesaret bile vermişti Allah isteyen herkese bilinçli bir şekilde istediği kadar çocuk sahibi olmayı nasip etsin.

Hangi cüretle bunu söyleyebilmiş? Ben olsam önce orda ağzının payını verirdim, doğumum bittikten sonra da şikayette bulunurdum. Bak bi daha birine böyle diyebiliyor mu!
Desen ne olur o dönemde hastanenin pisliğinemi yanasın hemşirelerin çemkirmesinemi yatak aralarında perde bile yok çok afedersin kontrol oluyor her sabah aleni kim düşünür umurlarında değil

Canim o kadin ayip etmis. Sacmalamis resmen.
Evet insan isterse 10 tane de dogurabilir kimseyi ilgilendirmez.
Ama oyleleri varki o saglik ocagona gittigimde görüyorum boy boy 3 4 tane yaninda 1 tane kicaginda 1 tane karninda cocuklarin hali hal degil. Onlarda surekli boyle seyler gordugu icin bi an agzi dan cikmis olabilir. Ama kesinlikle kabul esilebilir bir cumle degil bir daha ki gidisi de hastaneye sikayet et.

Sadece kadın doğum değil bir çok doktor ve hemşire böyle.. Duruyorsun bir yerde çekilirmisiniz diyeceklerine otobüs gelmedi mi hala diyenlerde var. Ki daha bugün de ben bir okay yaşadım. Neden bu denli ukala oluyorlar anlamıyorum.

O nasil bir insanmis ya, baskalarinin oldugu bir yerde hamile birine o sözleri söylemek ne kadar hadsizce. Ben bile sinirlendim burdan. Bosverin kendi densizligine birakin, neden cvp vermedim diye kendinizi bitirmeyin zira vereceginiz cevabi bile anlayacak kapasitesi yoktur zannimca.

Konu Sahibi gelen eleştirilere yanıt vermek için cabalamaniza gerek yok. Yok kv. Bıraktım yok komşu baktı diye. Çocuk sonuçta sizin çocuğunuz başına birsey gelse biz vah vah deriz yolumuza devam ederiz. Ama çocuğunuzu asla asla evde yalnız bırakmayın hele bu kadar taciz tecavüz olayı varken konu komşuya hiç emanet etmeyin biraz açık göz olmanızı tavsiye ederim. Sonra müge anlinin programına malzeme olmayalım hiç birimiz allah korusun.

Bende olsam kizardim.daha 1.ye bakamiyorsun dediginde pardonda benm cocuguma aizmi bakiyorsunuz isinize bakin deseydin

Kesin sekreterin çocuğu olmuyo
Tabi cocugu olmayanlar fesat olur demi
Herkes diline birazcık sahip olsa kimse üzülüp kırılmaz insan ağzından çıkanı duyması lazım sizin bu yorumunuz bi sitede kaç kişinin yüreğine dokunmuştur hiç yazarken düşündünüzmü?

Valla benimkide daha 2 yaşını doldurmadı,ikinci yolda birlikte büyürler işte ne güzel iyi yapmışsınız

Ayrıca sekreteri şikayet edin ,geç değil bir dahaki gidişte söyleyin biri haddini bildirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…