- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Ya kusura bakmayın nr olur. Tepkim size değil. Ciddi anlamda çok sinirleniyorum bu tip konularda. Mesleki hassasiyet diyelim. Keske anne olabilmek icin de ehliyet falan olsaydı. Olan yavrulara oluyor.tamam anladık da ben onu demiyorum. neyse iyi forumlar.
Anlıyorum ben sizi ama olmadık şeylerden neler yaşanıyor. Benimde kızım 4 yaşında,ben nereye o oraya gittik anaokuluna başlayana kadar. Doktorada götürdüm,marketede,kuaförede. Yeri geldi markete gittik alışverişe,arabada uyuyakaldı,ben market poşetlerini arabada bırakıp kızımı kucağıma alıp gittim eve,o uyanınca onunla gittim poşetleri taşıdım eve. Benim yakınımda yamacımda komşum dahi yoktu değil aile,bırakacak.Tşk ılımlı yaklaştığınız için çaresiz kalınca kimse kimseyi anlamıyo. Ben gerekli tedbirimi alıp evden o şekilde çıktım. Mutfağı kilitledim balkonlar camlar kilitledim kendine zarar verecek herşeyi ortadan kaldırdım komşuma güvendim önce Allah a tabi ki. Ve randevulu gittm işimi yarım saate varmadan halledebileceğimi bildiğim için gittim. Konuyu kendine çekenler benim bu durumumu anlamanızı brklemiyorum zaten.her zaman ki gibi konu saptırmayı asıl dışına çekmeyi başardılar.
Kırıcı olmak istemem arkadaşım ama lütfen yalnız bırakmayın. Küçüklüğümden beri o kadar kötü senaryolar duydum ki bu konuda apartmanın kapısına inecek olsam bile bırakmıyorum kızımı. Allah korusun insanın başına herşey gelebilir.Tşk ederim. Saygı duyarım fikirlerinize.herkes anladığı gibi yorum yapar..
Tşk ederim. Sağolun.. Her mesaja açıklama yapmam diğer cvb haklarını doğuruyor. Çünkü herkes empati yapmak yerine nasıl üste gelirim çabasında.Anlıyorum ben sizi ama olmadık şeylerden neler yaşanıyor. Benimde kızım 4 yaşında,ben nereye o oraya gittik anaokuluna başlayana kadar. Doktorada götürdüm,marketede,kuaförede. Yeri geldi markete gittik alışverişe,arabada uyuyakaldı,ben market poşetlerini arabada bırakıp kızımı kucağıma alıp gittim eve,o uyanınca onunla gittim poşetleri taşıdım eve. Benim yakınımda yamacımda komşum dahi yoktu değil aile,bırakacak.
Yanlız değilsiniz. Hepimiz aynı sorunlari,çaresizlikleri yaşıyoruz ama evde yanlız bırakmıyoruz,bırakmamalıyız. Yukarıda bahsettiklerinizden bağımsız birçok şey olabilir engelleyemeyeceğiniz. Koyun bebek arabasına,o uyusun siz işinizi halledin. Yarım saat zaten demeyin ne olur. Buna asla hak veremem.
Allah korusun bir sorun yaşarsanız ömür boyu pişman olursunuz.
Ayyy inanamiyorumm cocugum evde diye okurken anneannesi yada babannesin de sandimmmm şok oldummm. Nasil birakirsiniz ya??? Ben wc gidemiyorum 1,5yasinda kizim tehlikeli bisey yapicak diye inanmiyorum kucucuk cocuk dahaaaaCnm kapı komşuma bıracaktım onun torunu gelmiş. Yaramaz biraz, Çocuğu evde uyuttum ve anahtarımı komşuya bıraktım.Allah razı olsun ben gelene kadar kaç kere kontrol etmiş çocuğu.çok güvendiğim komşum ayrıca uzaktan akraba oluyoruz anne yarım gibidir. Yoksa cesaret edip çocuğu asla bırakamamm ne başka birine ne evde yalnız başına
Desen ne olur o dönemde hastanenin pisliğinemi yanasın hemşirelerin çemkirmesinemi yatak aralarında perde bile yok çok afedersin kontrol oluyor her sabah aleni kim düşünür umurlarında değilHangi cüretle bunu söyleyebilmiş? Ben olsam önce orda ağzının payını verirdim, doğumum bittikten sonra da şikayette bulunurdum. Bak bi daha birine böyle diyebiliyor mu!
Canim o kadin ayip etmis. Sacmalamis resmen.Bugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..
Içime dert oldu ağzıma geleni sayıp sonra da dr a şikayet etmediğime pişman oldum.ilk bu kadar zoruma gitmedi düşündükçe haddini nasıl bildirmedim diye kızdım kendi kendime.
Sonra anasağlığa gittim gebelik takibi bildirmek gerektiği için oradaki kadın da bu tarz bi şey dedi.
Sizce benim 2.çocuk sahibi olmam kötü bir şey mi? Rabbim nasip etmiş nasıl sorguluyorlar böyle.? Hoş 10 çocukta doğursam bunu kimse sorgulayamaz..
Şunu anladım ki devlete mensup olan
Kadın doğumcuların çoğu anlayışsız.okuyan varsa lütfen rica ediyorum hamileler halinden memnunken onların morallerini bozacak tarz da Konuşmayın suçlar gibi..bu sizi çokta alakadar etmez herkes işini yapsın..
Abartıyor muyum sevgili kk sizce...
Tabi cocugu olmayanlar fesat olur demiKesin sekreterin çocuğu olmuyo
Valla benimkide daha 2 yaşını doldurmadı,ikinci yolda birlikte büyürler işte ne güzel iyi yapmışsınızBugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..
Içime dert oldu ağzıma geleni sayıp sonra da dr a şikayet etmediğime pişman oldum.ilk bu kadar zoruma gitmedi düşündükçe haddini nasıl bildirmedim diye kızdım kendi kendime.
Sonra anasağlığa gittim gebelik takibi bildirmek gerektiği için oradaki kadın da bu tarz bi şey dedi.
Sizce benim 2.çocuk sahibi olmam kötü bir şey mi? Rabbim nasip etmiş nasıl sorguluyorlar böyle.? Hoş 10 çocukta doğursam bunu kimse sorgulayamaz..
Şunu anladım ki devlete mensup olan
Kadın doğumcuların çoğu anlayışsız.okuyan varsa lütfen rica ediyorum hamileler halinden memnunken onların morallerini bozacak tarz da Konuşmayın suçlar gibi..bu sizi çokta alakadar etmez herkes işini yapsın..
Abartıyor muyum sevgili kk sizce...
Çok alinganlik yapmışsınız bence.espri yapmaya çalışmış sekreter sanki. Yani nerden bilecek ki bakamadiginizi filan?))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?