- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 358
Hiç şaşırmıyorum artık ne yazık ki. Geçen gün hastalarını malzeme eden ve onlarla alay eden yoğun bakım hemşiresi, babamın hastanede yattığı son günlerinde edindiğim tecrübeler nedeniyle sağlık çalışanlarından gelen böyle korkunç tepkiler artık beni şok etmiyor. Hepsi böyle değil elbette ama sanıyorum ki çürük elmalar epey bir fazla. Diyecek bir şey bulamıyorum. Keşke tüm meslekler hak edenler tarafından yapılsa. Ehil olmak yetmiyor.
Sekreterinki ise bambaşka olmuş. Bankaya gidiyorsun gözlemliyorsun, yaşlı, sıradan halk tipinde insanlara "amca, teyze, sen" şeklinde hitap edilip azarlanıyor. Ama üstü başı düzgün, takım elbiseli, fönlü vs. biri geldiğinde hanımefendi, beyefendi diye yağlanıp ballanıyor. Tüm sektörler aynı. İnsan kalitesi düştükçe düşüyor memlekette.
Sekreterinki ise bambaşka olmuş. Bankaya gidiyorsun gözlemliyorsun, yaşlı, sıradan halk tipinde insanlara "amca, teyze, sen" şeklinde hitap edilip azarlanıyor. Ama üstü başı düzgün, takım elbiseli, fönlü vs. biri geldiğinde hanımefendi, beyefendi diye yağlanıp ballanıyor. Tüm sektörler aynı. İnsan kalitesi düştükçe düşüyor memlekette.