ben dolap montajı yapabilir miyim acaba :)

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
internetten bi dolap sipariş vermek istiyorum ama demonte olarak gönderiyolarmış. bana yardım etcek kimse de yok. hayatımda hiç böyle bişey de yapmadım. sizce başarabilir miyim? :)

dolap montajı yapan siteler de var ama fiyatları çok yüksek.

yaparsin yahu ne var onda :) ben kitaplik yapmistm oldu. tornavida kullanabiliyorsan herseyi yapabilirsin.

Evdeki butun montaj islerini ben yaparim... En kucuk sehpadan tutun buyuk vitrinlere kadar:)
Zevkli istir aslinda neden yapamicaksiniz ki?
Olmadi ben gelirim yardima:))

Aldığın yere bağlı aslında, mesela ikeadan ne alırsam alayım montajda hıç sorun yaşamadım çok basıt oluyor
Montaj zevklı ıştır bence en azından dene gereklı malzemelerın varsa sorun yaşamazsın

Yaparsın yaparsın :) bende pc ile çok haşır neşir biriyimdir babam bazen alır gelir bi kasaiçi donanım hemen takar hallederim elini korkak alıştırmamak mühim olan :9: Bu tip şeylerden anlayan tek kız oldugumu sanıp utanıp kimseye söyleyemem pek ama var demekki benim gibi birileri de :8:

hadi ya o kadar kolay mı bu işler :)) dolabın boyuna baktım az önce yüksekliği 2 metre kadar var. kararsız kaldım şimdi. olmadı yardım alacak birini bulurum artık :/

2 metre dolabi tek ba$ina acemi halinle yapman biraz zor
en azindan ucundan tutacak biirini bulman lazim

sonrada kullanma talimatini izlyip yaparsin , yani yapanlar varda ben anlamiyorum o ba$ka :)

Şarjlı matkabın varsa şıkır şıkır 10 dk da halledersin canım sıkma tatlı canını zaten klavuzu da vardır içinde :16:

Back
X