Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
internetten bi dolap sipariş vermek istiyorum ama demonte olarak gönderiyolarmış. bana yardım etcek kimse de yok. hayatımda hiç böyle bişey de yapmadım. sizce başarabilir miyim? :)
dolap montajı yapan siteler de var ama fiyatları çok yüksek.
Evdeki butun montaj islerini ben yaparim... En kucuk sehpadan tutun buyuk vitrinlere kadar:)
Zevkli istir aslinda neden yapamicaksiniz ki?
Olmadi ben gelirim yardima:))
Aldığın yere bağlı aslında, mesela ikeadan ne alırsam alayım montajda hıç sorun yaşamadım çok basıt oluyor
Montaj zevklı ıştır bence en azından dene gereklı malzemelerın varsa sorun yaşamazsın
Yaparsın yaparsın :) bende pc ile çok haşır neşir biriyimdir babam bazen alır gelir bi kasaiçi donanım hemen takar hallederim elini korkak alıştırmamak mühim olan Bu tip şeylerden anlayan tek kız oldugumu sanıp utanıp kimseye söyleyemem pek ama var demekki benim gibi birileri de
hadi ya o kadar kolay mı bu işler :)) dolabın boyuna baktım az önce yüksekliği 2 metre kadar var. kararsız kaldım şimdi. olmadı yardım alacak birini bulurum artık :/