• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben dünyanın en gurursuz kızıyım

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kızlar yaklaşık 1 aydır ne yerdeyim gökteyim. Kaç kilo kaybettim saymıyorum artık. Ağlamaktan öldüm herkes hasta mısın diyo soruyor ama kimse bi şey bilmiyor.
Benim o kara sevdayla tutulduğum 2 yılımı verdiğim erkek arkadaşım beni terketti.
Hem de ortada hiç bi neden yokken en ufak bi kavga edilmemişken.

şubatta askere gidicek şimdi. seninle çok mutluyum sensizken çok özlüyorum ama daha fazlası değil dedi. Sevgimin ilerde yeterli gelmiceğinden korkuyorum sana istediğin hayatı veremem dedi ve artık istemiyorum bitti dedi ve gitti. Ve daha neler neler dedii. Benim için ölüyodu sen bana büyü mü yaptın ben sana nasıl bu kadar aşığım diyodu noldu birdenbire.

1 hafta boyunca resmen yalvardım işsizlik ve askerlik psikolojisine girdin düzelticez dedim. her gün aradım çoğunu açmadı mesajlarıma cevap vermedi. Israr ettikçe ettim. Ben seni düşündüğümden değer verdiğimden bitmesi gerekiyo ben çalışıcak aile babası olucak biri değilim sense evlilik istiyosun benden ne kadar seversem seveyim mantığım yatmıyo artık bitti ikimize de acı çektirme artık dedi.

Ben naptım bununla kalmadım arkadaşını aradım böyle böyle sizin aranızdan su sızmaz sen bilirsin başka biri mi var benden mi sıkıldı sana anlatmıştır bu duruma nasıl geldik dedim.

beyimiz bunu duyunca iyice sinirlenmiş. aradı senin arkadaşımı arayıp kendini rezil etmene küçük düşürmene çok kızdım dedi bağırdı.

bi 15 gün geri çektim kendimi belki özler diye zaman iyi gelir diye. sonra onu yüz yüze buluşmaya ikna ettim. sen kırılma diye buluşmayı kabul ettim dedi karşımda bir put vardı sanki . Hatta bana yeniden aşık olucaksın evleniceksin bile dedi ben onu başkasıyla yan yana düşününce çıldırırken.

kızlar ben neye yanıyım şimdi giden 2 seneme mı hala onu delice seveerken özlerken kaybedişime mi onun peşinde köpek olmaktan giden gururuma. Ben umutsuz vakayım bana çare yok biliyorum ama rahatlatıcak bir kaç cümle bekliyorum sizden.
En çok giden gururuma onuruma yanıyorum. Yaptıklarım bi kadına yakışmadı. O bile dedi ben seni böyle bilmezdim diye.

kızlar yaklaşık 1 aydır ne yerdeyim gökteyim. Kaç kilo kaybettim saymıyorum artık. Ağlamaktan öldüm herkes hasta mısın diyo soruyor ama kimse bi şey bilmiyor.
Benim o kara sevdayla tutulduğum 2 yılımı verdiğim erkek arkadaşım beni terketti.

şubatta askere gidicek şimdi. seninle çok mutluyum sensizken çok özlüyorum ama daha fazlası değil dedi. Sevgimin ilerde yeterli gelmiceğinden korkuyorum sana istediğin hayatı veremem dedi ve artık istemiyorum bitti dedi ve gitti. Ve daha neler neler dedii. Benim için ölüyodu sen bana büyü mü yaptın ben sana nasıl bu kadar aşığım diyodu noldu birdenbire.

1 hafta boyunca resmen yalvardım işsizlik ve askerlik psikolojisine girdin düzelticez dedim. her gün aradım çoğunu açmadı mesajlarıma cevap vermedi. Israr ettikçe ettim. Ben seni düşündüğümden değer verdiğimden bitmesi gerekiyo ben çalışıcak aile babası olucak biri değilim sense evlilik istiyosun benden ne kadar seversem seveyim mantığım yatmıyo artık bitti ikimize de acı çektirme artık dedi.

Ben naptım bununla kalmadım arkadaşını aramadım böyle böyle sizin aranızdan su sızmaz sen bilirsin başka biri mi var benden mi sıkıldı sana anlatmıştır bu duruma nasıl geldik dedim.

beyimiz bunu duyunca iyice sinirlenmiş. aradı senin arkadaşımı arayıp kendini rezil etmene küçük düşürmene çok kızdım dedi bağırdı.

bi 15 gün geri çektim kendimi belki özler diye zaman iyi gelir diye. sonra onu yüz yüze buluşmaya ikna ettim. sen kırılma diye buluşmayı kabul ettim dedi karşımda bir put vardı sanki . Hatta bana yeniden aşık olucaksın evleniceksin bile dedi ben onu başkasıyla yan yana düşününce çıldırırken.

kızlar ben neye yanıyım şimdi giden 2 seneme mı hala onu delice seveerken özlerken kaybedişime mi onun peşinde köpek olmaktan giden gururuma. Ben umutsuz vakayım bana çare yok biliyorum ama rahatlatıcak bir kaç cümle bekliyorum sizden.
En çok giden gururuma onuruma yanıyorum. Yaptıklarım bi kadına yakışmadı. O bile dedi ben seni böyle bilmezdim diye.

Yoluna bak.
Hatta bana yeniden aşık olucaksın evleniceksin bile dedi.Konuşmanızda tek doğru söylediği şey bu.

İnsan ne kadar severse sevsin aradan zaman geçince unutuyor. Yüzü, söylediği sözler birkaç silik anı dışında hiçbir şey kalmıyor. Hatta iyi ki ayrılmışım diyorsun zaman akınca.

Son düzenleme:
Yeni biri var , yeniz haz peşinde . Sende peşinde koşma , onu arkanda bırak sen hayatına devam et. Değer mi üzüldüğüne ? O yansın seni kaybettiğine.

Ben naptım bununla kalmadım arkadaşını aramadım böyle böyle sizin aranızdan su sızmaz sen bilirsin başka biri mi var benden mi sıkıldı sana anlatmıştır bu duruma nasıl geldik dedim.

üzülme ilerde keşken kalmıcak en azından gurursuzluk olarak görme o yüzden. sen elinde geleni yaptın.ilerde keşken olmucak ama belki onun keşkesi olucak

Demekki evlilik düşünmeyen kendini bilmezinteki bosver tek adim dahi atma ne hali varsa görsün

Bundan sonra yapma. Bazen boyle seyler yapabiliyor insaniz sonucta. Bundan sonraki hayatina bak, okuyorsan okulda calisiyorsan kariyerinde yukselmeye calis hedef koy. Askere gidecek unutman icin firsat. Ve bundan sonra kimseye yalvarma degmez.

Ben naptım bununla kalmadım arkadaşını aradım böyle böyle sizin aranızdan su sızmaz sen bilirsin başka biri mi var benden mi sıkıldı sana anlatmıştır bu duruma nasıl geldik dedim.

Bak canım şu ağlak yalvar hareketler var ya,bir erkeğin geri döneceği varsa bile,geri dönmez.Bırak Allah aşkına ya.Ben de yok diyor.Giden 2 yıl diyorsun da,önün de de bir ömür var yani.

Yoluna bak.
Hatta bana yeniden aşık olucaksın evleniceksin bile dedi.Konuşmanızda tek doğru söylediği şey bu.

İnsan ne kadar severse sevsin aradan zaman geçince unutuyor. Yüzü, söylediği sözler birkaç silik anı dışında hiçbir şey kalmıyor. Hatta iyi ki ayrılmışım diyorsun zaman akınca.

ailem arkadaşlarım herkes böyle söylüyo ama
Ben inanmıyorum nedense sanki boğazımdaki bu düğüm hiç geçmicekmiş gibi

Güzelim sen yaptığın hatanın farkına varmışsın zaten.Bundan sonra önüne bak.Arkadaşlarınla bol bol vakit geçir,Hobilerinle uğraş ve mümkün olduğunca düşünme.Geçicek.

Bence kendini daha fazla incitme kendini ciddiye al ve yoluna bak canim..

Hep öyle olur, karşıda ki senden kaçıyorsa ve sende hırs yaptıysan ne hale düşeceğin umrunda bile olmaz.
Gurur falan dinlemezsin, normal bence.
Bitmiş ilşkiniz ama üzülme sevin bence, sana tecrübe oldu.
En azından uğraşlarının sonuç vermediğini gördün.
Bu durumda zamanla daha az üzülürsün, çünkü sen elinden gelenin fazlasını yapmısşssın..

Ya adam kendi ağzıyla demiş, ben tembelim, sorumsuzum, benden aile olmaz diye.

2 yılına ağlama; kurtulduğuna şükret. Bir 5 yıl daha mı kaybetseydin bu şahışla. Belli ki nice 2 yıllar nice kadınlar var planında.... tabii ki aşığım, ölüyorum diye hayatında tutacak diğer kadınlarıda; taa ki yine evlilik beklentileri su yüzüne çıkana kadar...

O gururunu çıkar süpürdüğün paspasın altından, dönse bile kapını açma buna.

seni istemeyeni sen hiç isteme

resmen gururunu ayaklar altına alıp üzerinde tepinmişsin sen

Dönmesi için nasıl davranmalıydım ki
Gözüm dönmüştü resmen
Zaten aklına koymuştu neyi değiştirebilirdim

aklına koymuş olabilir..
ben de terkedildim.. öldüm bittim 45 kilo oldum ama ''ben de bu ilişkinin bitmesi taraftarıyım hakkımızda hayırlısı'' dedim ve kendi hayatıma kendi içime döndüm... ne aradım ne arkadaşlarına ağladım..
1 ay sonra af dilemeye başlamıştı..
kimse vazgeçilmez değildir. bunu karşısındakinin kafasına soktuğun an aynı senin gibi tutuşmaya başlar.

ailem arkadaşlarım herkes böyle söylüyo ama
Ben inanmıyorum nedense sanki boğazımdaki bu düğüm hiç geçmicekmiş gibi

Kendim aynı yoldan geçtim emin ol. Adımı tüm duvarlara yazan her gün çiçeklerle karşılayan bir adamdı. Günün birinde beni artık rahatsız etme dedi. Meğer başkası varmış. Çok yıkıldım ağladım ama asla aramadım. Mesaj da göndermedim. Kurslara gittim bol bol ahşap boyadım. Yeni insanlarla tanıştım. Şimdi başkasıyla evliyim ve ondan ayrıldığım için çok mutluyum.

Dünyadaki son erkek mi o acaba?
Yav bi kendinize gelin nıye rezıl esıyorsunuzki.kendini bı kız için harap eden erkek duymadım hiç.
Yoluna bak bosver mutlu ol mutlu kal

Üzüldüm arkadaşım,
Bence dünyanın en zor seylerinden biri sevilmedigini anlamak.
Şimdi kalbinde bir bıçak (korkma, kan kaybından olmeyeceksin), basına geleni anlamaya çalışıyorsun.
Saçma sapan savunma mekanizmalarina, zugurt tesellilerine kulaklarını tika.
Bir yola çıktın, tokezlene tokezlene yürüyüp gideceksin.
Ne zaman ki sevilmedigini kabullenirsin, olanı olduğu gibi görürsün ancak o zaman o bıçağı cikartirsin kalbinden.
E sonra ne Olacak?
Insan-i kamil Miyim?
Yoksa sadece kamil Miyim? diye sorma.
Bilmiyorum.
Yaşayıp göreceksin.

Bence zamana bırak canım.İnsanın başına öyle şeyler geliyor ki aşk acısı deve de kulak misali.
Bak sağlığın yerinde,annen baban varsa kardeşlerin yanında.
Seni istemeyen adamı sen hiç isteme.Uğraş bul kendine.

Back
X