Canım kırılma ama biraz abartmıyor musun? Sevgilin bir şey yapmasa bile sen kendi kendine işkence ediyorsun, çok ilginç. :44:
aynaya baksa aynadan da kıskanıcaksın yaa, başka hiçbi problemin yok mu hayatında lorena Allah aşkına, sana bişey diyim mi arkadaşım olsan arkadaşlığımı keserim seninle, çekinirim yani sen sevgilin ben hep beraber arkadaşlarla bir araya gelsek benden de mi kıskandı yanlış mı anladı diye düşüneceğime arkadaşlığımı bitiririm yani, tüm konularında kıskançlık var boğuyosun insanı gerçekten nefes alacak yer bırakmıyosun
Sevgilimle piknige gittik'in ardından
Annesi çok kötü davrandı bana, diye bir cümle bekliyor insan Lorena'cım :)
bilmiyorum ama canım yanıyo şu anfazla mı abartıyorsun acaba
herkse karşı mı bu kadar kıskançsın merek ettim?yani herkesi mi kıskanıyorsun? hayat böyle geçer mi ya,eğer güvenmiyorsan niye kendine bu eziyeti çektiriyosun?
bir gün dişi sinekten bile kıskanıyorum diye konu açacaksın korkum var,gerçekten..biz de yardmcı olamıyoruz ki sana,kaç tane öneri sunuldu önceki konularında ama yok,boşuna konuşuyoruz hep..
kimseyi kıskanmıyorum sadece sevgilimi kıskanıyorum,bende çare bulamıyorum kendime inş ölürüm
şu an mesaj atıp,neden saedece gerektiğinde konuşmadın seni uyardığım halde neden sohbet ettin demek geliyo içimden,utamıyorum kendimi.bir de yarın bende geleyim derse demek istiyorum ama tutuyorum kendimi
şu an mesaj atıp,neden saedece gerektiğinde konuşmadın seni uyardığım halde neden sohbet ettin demek geliyo içimden,utamıyorum kendimi.bir de yarın bende geleyim derse demek istiyorum ama tutuyorum kendimi
lorena neden böylesin? bu adam 24 saat senin yanında olursa mı mutlu olacaksın?
demişsin biraz anlayışlı olsaydı daha az konuşsaydı diye. hayır az da konuşsa kıskanacaktın. eski konularını biliyorum
böyle hem kendine hem sevgiline eziyet ederek nereye kadar varacaksınız ki?
seni bırakıp o 2 dk sohbet ettiği insanlara mı aşık olacağını düşünüyorsun?
öyle olursa kıskançlıktan ölen ilk insan olacaksın..ya saçmalama arkadaşım bu yüzden mi ölüm istiyosun sen hiç dert görmedin herhalde? eksik dilek dileme derler..
bak ciddi diyorum siz ayrılın,ikiniz birlikte çıldıracaksınız en sonunda..ya da bi fanusa falan kapanın birlikte..lorena sen tedavi oluyordun dimi,hiç mi katkısı olmadı sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?