eğer hastalıksa şifasını diliyorum ama bile bile yapıyorsan sabredemiyorum böyle kıskançlıklara erkek kardeşimin sevgilisi beni geçtim, 12 yasındaki kızkardeşimden bile kıskanıyor kardeşimi.
böyle bazen boğmak istiyorum onu bu yüzden
şu konuya da tahammül edemiyorum bizzat yaşadığım için lütfen tedavi ol.
Kıskançlıgın ona karşı duydugun güven kaybındanmı ? Güvnini kıracak şeyi yapmadanda böylesıne kıskanıyormuydun. Güvensiz bir ilişki ömür boyu sürermi iki taraflı mutsuz olursunuz. Konusma muhabbet degılde vıcık vıcık samımıyse haklısın dıyebılırdım.Bende sevmem vıcıık vıcık ınsanı. Havadan nem kaparak hem adamı bunaltırsın hem kendini.Oturup konusmak güveni tazelemeye çalışmak gerekli.Olmuyorsa birgun sonlanır zaten böyle hayat surmek ıkınızede zor.
hsyır tabiki benim isteklerime saygı duymasını beklşyorum sadece şunu yapma diyosam yapmamalı sanki inadıma yapıyo ya(
evt istiyorum acı çekerek yaşıyorum kaldıramıyorum artık çünkü.
devam etmedim tedaviye bi kaç kez gittim sadece açkcası bulunduğumuz yerde hastanede çok iyi bi doktor yok özele gidebilirim ama çok pahalı sanırım
kpss'ye hazırlanırken kulakları çınlasın bi coğrafya hocam vardı coğrafyayı kafama kazıyan bende çok emeği olan bir hoca sınavı kazandım sayesinde neyse, bi haftasonu ben kız arkadaşlarımla kafedeyim baktım hocamda sevgilisiyle geldi masalarına geçerken meraba hocam dedim tebessüm ettim o da meraba özlemcim dedi, sohbet bu, meğer hatun kıyametleri koparmış dersane dışında niye konuşuyosun diye, yahu sosyal bi ortamdayız görmemezlikten mi gelicez birbirimizi bu mantığa göre iş arkadaşlarına sokakta sırt çevireceksin okul arkadaşlarından göz kaçıracaksın vs, hocamızda ayrılmıştı haberini almıştık yüzüğü çıkmıştı parmağından
senin isteklerin tamamen onun kısıtlanmasına yönelik.
kukla gibi her dedğini nasıl yapsın? üstelik bu erkek, fazla sıkılmaya daralmaya da gelmez çekip gider.
hepsinin dışında senin hiçbir hakkın yok ona akrabalarınla konuşma demeye.
ama oda özelemciğim demek yerine mrb özlem demeseymiş keske
kpss'ye hazırlanırken kulakları çınlasın bi coğrafya hocam vardı coğrafyayı kafama kazıyan bende çok emeği olan bir hoca sınavı kazandım sayesinde neyse, bi haftasonu ben kız arkadaşlarımla kafedeyim baktım hocamda sevgilisiyle geldi masalarına geçerken meraba hocam dedim tebessüm ettim o da meraba özlemcim dedi, sohbet bu, meğer hatun kıyametleri koparmış dersane dışında niye konuşuyosun diye, yahu sosyal bi ortamdayız görmemezlikten mi gelicez birbirimizi bu mantığa göre iş arkadaşlarına sokakta sırt çevireceksin okul arkadaşlarından göz kaçıracaksın vs, hocamızda ayrılmıştı haberini almıştık yüzüğü çıkmıştı parmağından
adam çalışmasın mı nedir senin istediğin, sende çalışmıyodun sanırım iş yokluğundan sıkılmışsın sen
Bence biraz rahatla, her şeyin güzel gideceğine inan, unutma ki birini fazla sıkarsan kimse yanında olmak istemez...
ama oda özelemciğim demek yerine mrb özlem demeseymiş keske
ağlamaktan yazamıyorum tabi hakkım var hakkım nasıl olmaz o zaman niye beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?