bak işte
özlemciğim dedi diye bana asıldı mı oldu bu kafa yanlış kafa lorena ne anlatıyoruz biz şekerim
Boyle hasta insanlar yuzunden insan sosyal hayatta nasil davranacagini sasiriyor insan tanidiklarina karsi.
Sokakta kadinin sevgilisine (tanimadigin adama) yol sorsan deliren insanlar var. Burda okudum.
hakkın sınırlar çerçevesinde var. adamın tüm hayatını etkileyemezsin. şunu şöyle yap, bunu böyle, bununla 2 dk konuş, bununla hiç konuşma....şunları yazarken bile ben bunalıyorum. maruz kalan ölür vallahi. bak böyle yaparsan hem ruh sağlıgından olursun hem sevgilinden.
mesela sevgilim beni teline xciğim diye kaydetmiş,e başka birine öyle hitap etse bana öyle hitap etmesinin ne anlamı kalır ki
bu hastalıksa evt hastayım ama kırıcı bi şekilde dile getirmenizde doğru değil benim yerimde siz de olabilirdiniz
mesela sevgilim beni teline xciğim diye kaydetmiş,e başka birine öyle hitap etse bana öyle hitap etmesinin ne anlamı kalır ki
bu hastalıksa evt hastayım ama kırıcı bi şekilde dile getirmenizde doğru değil benim yerimde siz de olabilirdiniz
Hakkı şu şekilde var karşıdaki kişide onu aynı şekilde kısıtlıyorsa onunda hakkı varkı ben buna madem öyle al böyle derımBir konusunda okumustum cunku mezunıyetınde erkek arkadası hocasıyla tokalastı dıye kavga cıkarmış.Ordanda anladıgım çocukta bu şekilde. Yada yapacagı çok basıt gıt hayatım yap hayatım ama bende yaptıgımda ses cıkarma. Böyle şeyler karsılıklı olur.Biri bişeyi yapma diyorsa karsı tarafta yapamaz yok öyle.:) Ama en ıyısı ıkı kısıınde bırbırını bogmaması.Az nefes almak gereklı benımkı böyle olsa valla çekemem sıkılırım
Bugün sevgilim işe girince tatile gidicem dedi hop beynimde otel, turist kızlar falan geçerken kendi enseme vurup normale döndüm gidersin tabii bitanem dedim kıskanmanın sonu yok hayatımı ne zindan edeyimAnnem hep der bırakın onlar sizi kıskansın
Tabii bunları ortaya yazıyorum sen nasılsa bizim yazdıklarımızı laf olsun diye okuyosun
Hakkı şu şekilde var karşıdaki kişide onu aynı şekilde kısıtlıyorsa onunda hakkı varkı ben buna madem öyle al böyle derımBir konusunda okumustum cunku mezunıyetınde erkek arkadası hocasıyla tokalastı dıye kavga cıkarmış.Ordanda anladıgım çocukta bu şekilde. Yada yapacagı çok basıt gıt hayatım yap hayatım ama bende yaptıgımda ses cıkarma. Böyle şeyler karsılıklı olur.Biri bişeyi yapma diyorsa karsı tarafta yapamaz yok öyle.:) Ama en ıyısı ıkı kısıınde bırbırını bogmaması.Az nefes almak gereklı benımkı böyle olsa valla çekemem sıkılırım
Tedavinize devam edin bence. Hasta insana hasta demek kiricilik olmuyor. Siz fazla hassassiniz.
Bana kuzenden kıskanmakta saçma geliyor da hadi neyse diyelim ama kardeşin eşinden hiç bişeyy yokken kıskanmak hastalık sevgilinin yerinde olsam bir dakika durmazdım seninle.
Gerekmedikçe konuşma demek ne saçmalık ya .
haa bak bu konu abes işte, sevgili ciğim diye kaydedilmez yani bence
lorena balım gülüm bu insanlar sana her konunda defalarca düzgünce gayet anlayışlı bi biçimde bu davranışlarının normal olmadığını tedavi olursan düzeleceğini söylediler ama sen 1 hafta durup diğer hafta ama çook kıskandım diye konu açtın e sabrı kalmadı insanların da..tedavini bile doktoru beğenmeyerek bırakmışsın insanın pes diyesi geliyo.
bak şimdi sana yine tavsiyeler verdik ama sen 1 bilemedin 2 hafta sonra yine kıskançlıkla ilgili bi konu açacaksın..
bazen diyorum loreneasabır denemesi mi yapıyo ya da bu konular gerçek değil mi?
Merhaba Lorena,
Diğer arkadaşların dediği gibi fazla hassas olduğunu düşünüyorum. Ancak bu senin elinde olmayan bir şeymiş gibi gözüküyor. Psikoloğa gitmeyi düşündün mü? Seni yargılamadan dinleyen uzman biriyle bu hislerin hakkında konuşmak, nasıl başa çıkman gerektiğini öğrenmek senin için faydalı olabilir. Bu şekilde hem kendini, hem de eşinle olan ilişkini hırpalarsın.
lorenaaaaaaaaaaaa sana şunu söyliyim ben de çok kıskanç biriyimdir eşim de öyle. kıskanıp durururz birbirimizi. çözümü şöyle buldum ben kendimi tedavi ettim. başkaları onu beğenebilir, beğeni ile bakabilir bu başkaları benden daha güzel daha sexy vs olabilirler ama bu onun benim olduğu gerçeğini değiştirmez. o benim! haa ama adamın içinde varsa yani bırakıp gideceği varsa bi gün bunlara aldanıp kapı orda zaten hiç durmasın diyorum... ve bunu hep düşünüyordum sık sık kıskandığımda diyordum ki gidecek adamı ben böyle düşünerek kendimi yıpratarak zaten durduramam.
amaaa yok bahsettiğin gibi bir güven sorununuz varsa ve çözümü, telafisi mümkün değilse bu ilişki çoktan birmiştir zaten.
üzme kendini biliyosun olmaz öyle onla konuşma buna bakma. uzun sürmez böyle ilişkiler canım.
hayır tabiki yazdıklarınız çok önemli benim için ama bir günde değişemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?