Çaba sarfetmedikten sonra 10 sene de geçse değişmezsin ki.
yok telafisi olmayan şeyler değil kesinlikle aldatma fln olmadı hiç güvenimi sarstı,bügün mesela otururken diyoki söz düzelcek herşey fln sen şimdi dersler biene kdr kan ağlarsın evde diyo içini ferah tut diyo ama sen de gel bi derse gir demiyo işte telafi edecek bşy yapmıyo kii(( yapsa belki tedaviye de gerek kalmaz
missblue sensiz mi tatile gidecek ? Ben rahat olamam o kadar ya..Bugün sevgilim işe girince tatile gidicem dedi hop beynimde otel, turist kızlar falan geçerken kendi enseme vurup normale döndüm gidersin tabii bitanem dedim kıskanmanın sonu yok hayatımı ne zindan edeyimAnnem hep der bırakın onlar sizi kıskansın
Tabii bunları ortaya yazıyorum sen nasılsa bizim yazdıklarımızı laf olsun diye okuyosun
bulunduğumuzda yerde bana iyi gelebilecek bi doktor yok özele gitsem çok pahalı biraz para biriktirip gitmeyi düşünüyorum.
şimdi diğer arkadaşlar ayrılcksnz fln demişlerde daha bşy demedim ona yani şu an içime atttım hepsini ağlamaktan gözlerim şişti 2dk da gidip yüzümü yıkıycam çok kötymmmm
lorenaaaaaaaaaaaa sana şunu söyliyim ben de çok kıskanç biriyimdir eşim de öyle. kıskanıp durururz birbirimizi. çözümü şöyle buldum ben kendimi tedavi ettim. başkaları onu beğenebilir, beğeni ile bakabilir bu başkaları benden daha güzel daha sexy vs olabilirler ama bu onun benim olduğu gerçeğini değiştirmez. o benim! haa ama adamın içinde varsa yani bırakıp gideceği varsa bi gün bunlara aldanıp kapı orda zaten hiç durmasın diyorum... ve bunu hep düşünüyordum sık sık kıskandığımda diyordum ki gidecek adamı ben böyle düşünerek kendimi yıpratarak zaten durduramam.
amaaa yok bahsettiğin gibi bir güven sorununuz varsa ve çözümü, telafisi mümkün değilse bu ilişki çoktan birmiştir zaten.
üzme kendini biliyosun olmaz öyle onla konuşma buna bakma. uzun sürmez böyle ilişkiler canım.
yahu tatile gitmekte ne var benim eşim 2 sene Adanada polis okulu okudu, sevgilisi olan tüm arkadaşları tek tek sevgililerinden ayrılıp manita yaptılar
eşim benden ayrı tatile gidemez ya o kadar değil,yer düşünme terliğini
yalnız bi şey diyim mi lorene yı sevgilis de çok kışkırtıyor bence adam bu hastalıklı sevgiden,ilişkiden garip bi zevk alıyor gibi..baksana ben dersteyken kan ağlarsın demiş yani baya beklentisi var bu konuda.
missblue sensiz mi tatile gidecek ? Ben rahat olamam o kadar ya..
yahu tatile gitmekte ne var benim eşim 2 sene Adanada polis okulu okudu, sevgilisi olan tüm arkadaşları tek tek sevgililerinden ayrılıp manita yaptılar
eşim benden ayrı tatile gidemez ya o kadar değil,yer düşünme terliğini
yalnız bi şey diyim mi lorene yı sevgilis de çok kışkırtıyor bence adam bu hastalıklı sevgiden,ilişkiden garip bi zevk alıyor gibi..baksana ben dersteyken kan ağlarsın demiş yani baya beklentisi var bu konuda.
Bu hafta sonu ben de iki kız arkadaşımla gidiyorum tatile mezuniyet tatili
Ne yapayım Tenesemisir biliyorum ikimizde çok huzurlu olamayacağız ama evlenene kadar her saniyesinde yanında olamam karakterinde zayıflık bozukluk varsa şimdi de yapar sonuçta evi de dibimde değil.
Annem hep der adamın içinde olduktan sonra sen uyurken arkasını döner yapar yine yapacağını, engelleyemezsin.
Ben 23 o 24 yaşında, daha sevgiliyiz aileler kızım/oğlum git tatil yap diyo ne diyelim "sevgilim izin vermiyo" duvara resmimi çıkartırlar bizi bu kadar dinlemiyosunuz diye
Tatil yani bu herkes de dikilmiş bizi bekliyodu tatil yerinde
benimki de kendi diyor kumsala git, yüz diyeEvlenince ben de istemem okadar da değil
Ama ikiniz de evlisiniz şimdi ben eşek kadar adama daha sevgiliyken nasıl "gitme" diyim bi'de tatil yani kır dizini otur ben huzursuz olurum da denmez ki ben bile gidicem diyince adam "çok sıkıldın bitanem git güzelce eğlen arkadaşlarınla" dedi:44:
Evlenince ben de istemem okadar da değil
Ama ikiniz de evlisiniz şimdi ben eşek kadar adama daha sevgiliyken nasıl "gitme" diyim bi'de tatil yani kır dizini otur ben huzursuz olurum da denmez ki ben bile gidicem diyince adam "çok sıkıldın bitanem git güzelce eğlen arkadaşlarınla" dedi:44:
kırmızı yazdıgın yere guldumdogru ama :)
benim takıntım bu ya, ben kumsala gidebilirim (ki gidiyorum zaten) ama o gidemez
neyse ki benimkinin denizle yüzmekle işi yok o yuzden kavgasız gurultusuz götürüyoruz :)
Yazdıklarında çok haklısın, olgun ve kafası rahat olmak lazım ilişkide
Bişey insanın başına gelecekse her halukarda geliyor zaten... Evet öyle Lorenacım :)
şimdi deme zaten gitsin gezsin eğlensin sen de öyle ama evlenince zaten sen evde oturup o gezecek değil birlikte plan yaparsınız mutlaka..olmadı düşünme terliği devreye girer
kimseyi kıskanmıyorum sadece sevgilimi kıskanıyorum,bende çare bulamıyorum kendime inş ölürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?