Ben düzelmeyeceğim,hiçbişey düzelmiycek,ben mutsuz olmaya mahkumum:(

kimseyi kıskanmıyorum sadece sevgilimi kıskanıyorum,bende çare bulamıyorum kendime inş ölürüm

söyle bi cümle sarfettiğin için utanmalısın bence....aşılmayacak bir şey değil...hem konu acıyosun hem kimseyi takmıyosun...aynı tas aynı hamam.insanlar nelerle uğraşırken böyle bir şey için inşallah ölürüm demen saçmalık......

Sen tedavi ol aekadasim ciddi soyluyorum biraz terapi ve psikiyatrik tedavi sana cok iyo gelebolir.. hayati kendine ve baskasina zehir etmek uzeresin.. zaten sen birakamazsansda o seni birrakacak yoksa

kendinizden taviz vermiyorsanız ayrılın. sevgi, aşk yok bu net bir şey bunun adı BAĞIMLILIK. Adam nasıl dayanıyor cidden merak ediyorum

nerden biliyosun aşk sevgi olmadığını

evt katılıyorum sana çok gereksiz şeyler bunları normal karşılayanlarada inanamıyorum ama herkesin kendi görüşü,insan brz resmi olucak.

Ben kuzeninin eşine yada kardeşinin eşine kötü gözle bakacağını düşünmüyorum ki herkes öyle anladı sanırım ama öyle bşy aklımın ucundan bilee geçmezzzzz,öyle olduğunu düşünsem ztn bu insanla beraber olmam çünkü bu sapıklık olur
ben onlarla yakın olmasına katlanamıyorum sadece mesafeli olsun sadece gerektiğinde konuşsun yanlarına gidip sorular sormasın,mesela onun kardeşleriyle ben öyleyiz sadee gerektiğinde konuşuyoruz kuzeniyle daha az konuşuyoruz v.s oda aynı şekilde davranmalı

tüm yazılanlardan alıntı yapmadım ama hepsini okudum,takmıyosun fln demişler ama ne yazıldıysa hepsini okuyorum hepsini düşünüyorum
ya bilmiyorum şimdide siz düşünün;diyelimki sevgiliniz eşiniz kardeşlerinin eşleryile kuzeninin eşiyle oturmuş sohbet ediyoo sürekli hiç rahatsız olmazmısınız,yada bayrama gidiyo kardeşinin nişanlısının evine ne gerek var bunaa onların damadı değil bşy değil mesela diğer kardeşi gitmemiş!bu neden gidiyo
kimse bunlardan rahatsız olmuyorsa tmam ben de şikayet etmeyi bırakcam artık

sürekli o seni bırakıcak demeniz yüzünden gece uyuyamadım gözümü kırpmadım lütfen artk söylemeyin böyle yapmaya devam edersem ben ztn bunun olacağının farkındayım

ciddi söylüyorum rahatsız olmam ..adam akrabalarıyla muhabbet ediyor,yengesinin evine bayramlaşmaya gidiyor diye hayatımı cehenneme çevirmem..bizlere sorarak bunu normalleştirmeye çalışma sakın.dün gece de sordun herkes anormal davrandığını söyledi hala soruyorsun.eğer güvenmiyosan ayrıl kimseye eziyet etme yazık..şunu da merak ediyorum sevgilinin ailesi ne düşünüyor acaba senin bu garipliklerinin farkında olmamaları imkansız..

azıck nefes al ve nefes aldır adamcağıza,o senin evcil hayvanın değil sevgilin ya.nası bi sevgi anlayşın varsa senin hala diyosun ki bunlara kızmaz mısnız hala destek arıyosun? önce yaptıklarının normal olmadığını kabul et sonra gerisi gelir..adam akrabalarıyla sohbet ediyor,bayramlşamaya evlerine gidiyor diye olay çıkaran biri nasıl normal olabilir? tabii ki kardeşinin nişanlısının ailesiyle bayramlaşacak onalrın gelini o dış kapının mandalı değil,görgü kuralları denilen şeyler vardır bunu anlasan keşke.

Akli dengesi yerinde olan hiçbir insan sevgilisi kardeşinin nişanlısıyla samimi diye rahatsız olmaz lorena.
Ve evet, sevgilin seni bırakıp huzurlu biriyle beraber olacak. Acı ama gerçek.

sürekli o seni bırakıcak demeniz yüzünden gece uyuyamadım gözümü kırpmadım lütfen artk söylemeyin böyle yapmaya devam edersem ben ztn bunun olacağının farkındayım
bunu anladığına sevindim.
kaçınılmaz son bu çünkü. devam ettikçe olacak bu. hiçbir insanoğlu buna devamlı katlanamaz. köle yerine koyuyorsun adamı
o köle kunta kinte değil. unutma.,bir gün özgürlükk diye isyan edecek ve zincirlerini parçalayarak senden kaçacak..

Son düzenleme:
Çok Fazla kıskançlık, çok fazla kuruntu... Kendinden soğutursun böyle davranmaya devam edersen..

ya sen şimdi bu yaptıklarının normal olduğunu düşünüyorsun çünkü farkında değilsin bir kere dışarıdan bakan insanların deidklerine önem ver.
benim bir arkadşımın bir erkek arkadaşı vardı. kız rahatsızlandığında babası kucaklayıp hastaneye götürmüş diye babasından kıskanmıştı adm kızı düşün. arkadaşımın da yaşı o zaman küçük bu adamın nasıl tehlikeli bir varlık olduğunun farkında değildi. şükür ki birşey sebep oldu da ayrıldılar. sevgilin kardeşinin nişanlısıyla samimi diye kıskaçlık yapıyorsun çıkça söliim ancak kendinden tiksindirirsin, korkutursun ayakları poposuna vura vura kaçar o adam senden duyan da seni kınar etrafında bi Allahın kulu kalmaz sen insanları neyle itham ettiğinin farkında mısın bunun için cinayet işleniyor bu memlekette. kendine gel.

Sana tek tavsiyem sitede şöyle kısa bir tur atman. Insanlar ayriliyorum bosaniyorum terkedildim diyor sen kiskaniyorum diosun:)

Olumsuzun yerine olumlu koymayı denesene...Yani şöyle...Sevgilin başkalarıyla konuştuğu zaman içinden ya ne güzel hoş sohbet,güleryüzlü,ne güzel bir eş olur falan diye düşün... Akrabalık ilişkileri ne güzel gibi.Her zaman içinden düşündüğün olumsuz şeye karşın muhakkak bir de olumlu şey düşün.Bak gör zamanla otomatik olarak bu şekilde güzel düşünmeye başlayacaksın...Bazen sonu kendi elleriyle hazırlar insan...Eğer bunla başa çıkmayı öğrenmezsen başkalarının sizi ayırmasından korkarken bunu sen yapıcaksın...Allah yardımcın olsun umarım düzelirsin...

Lorena senin en büyük problemin olmayan şeylere kendini inandırmak.
Hala siz bundan rahatsız olmaz mısınız diyorsun :S
Anormal olan davranışı normalleştirmeye çalışıyorsun.
Adam huzuru gördüğü an uçacak .
Evet seviyor seviliyor ama sen böyle yapmaya devam ettiğin an huzur bulduğu an gidecek.
Senin bu durumun kesinlikle ailesininde dikkatini çekti surat astım falan diyorsun.
Ailesi sana iyi davranıyor olabilir ama onlarında rahatsız olduğuna eminim.
Sen düzelmeyeceksin gereksz şeyleri takmaya devam edeceksin onu anladık.

Mesela benim erkek arkadaşımın facebookunda halasının kızıyla resmi var sen görsen kıyamet kopartırdın
Kıskanılır ama onunda adabı var mesela.
Bi konunda kızın birini uyarmışsın çok yanlış kız sevgiline atlamamış.
Birinde numaraları arayıp hesap sormuşsun yanlış.
Bi konunda kardeşin nişanlısına sinir olmuşsun.
Normal üstüsün.
Her konunla şaşkına dönüyorum.
Çünkü yazılanları dikkate almayıp ama öyle değil mi ama evet yapmasaydı diyorsun.
Üzülüyorum sana.
Bak mesela bende takıntılı bir insanım herşeye takılırım falan ama sen aşmışsın sonun iyi değil.
Sen bu adamın konumunu kaldıramazsın .
Bir yorumunda bende asistan olcam karşılığını alır diyorsun.
Yok ya bana hiç bir yorumun normal gelmiyor

kuzenlerimle çok farklı ilişkimiz vardır kardeşlerimizden ayırt etmeyiz birbirimizi daha liseye gittiğim zaman gerçek abim olarak gördüğüm kuzenim nişanlandı ve nişanlısı beni kıskanmış konuşma bir daha demiş bunu duyunca sırf huzuru bozulmasın diye uzaklaştım abimden bayramda seyranda çekinerek ararım eşi bişey düşünür mü huzuru bozulur mu acaba diye sizin düşüncenizde çok saçma kıskançlık olur ama akrabasından kıskanmanızın bir açıklaması yok böyle bişeyin gerçek olması bile korkunç tedavi olun bence başka türlü geçmeyecek belli kafayı yiyeceksiniz artık

arkadaşım kusura bakma ama durumu abartmışsın. konuşmak insanı hayvanlardan ayıran sosyal bir aktivitedir. sevgilin konuşabildiği için şanslısın yani. bu durum ilişkinizi bozar eninde sonundA. sadece sevgiline karşı mı böylesin yok sa sevdiğin tüm insanlara da aynı şeyi hissediyor musun? eski bir ilişkinin sebep olduğu bilinçaltı bir durumun dışa vurumudur belki... ?

Ya kusura bakmayın ama ben bu olayı yaşayanlardanım .
Yani kuzen olan taraf.. Kuzenimin eşi herkese bu şekilde davranıyor .. AAA o yokken biz vardık be kardeş gibi büyüdük yan gözle bile bakmadık birbirimize ama sağolsun gelen gelin hanımlar kendinizi cinsel obje haline getirdi .. insanın içine kurt düşürdü yanyana rahat otururken birbirimizden rahatsız etmeye başladı gelen hanımlar

Hatta gelin hanım kuzenimin facebooktan beni sildi ya ruh hastası mı acaba .. yanımda kuzenimi öpmeleri , elini bırakmamaları ayy sanki kapacağım senden kardeşimi .. ilginç

Benim düşündğün bu kızın kendine özgüveni olmamasından kaynaklıyordur diye düşündüm yoksa kardeşleri ile aralarında bir şey olabileceğine dair bir düşünce gelsin aklına..
Benim diyeceklerim bu kadar .. ama aile içinde bu durum fark ediliyor ve gelin hanımlar için hoş olmuyor benden söylemesi ..

Off Lorena, neden bu kadar kıskançsın?
Adam okulda hoca olacak, illaki konuşacak da görüşecek de öğrencileriyle.
Bunu kabullen. Güvenmediğin sürece, ne de olsa bana güvenmiyor ona sadık olsam da güvenmiyor, ben de olmam derse şaşırma!

Piknikte surat asmak yerine gülüp eğlenseydiniz beraberce daha iyi olmaz mıydı?

ben konuşmazsa öküz gibi durursa rahatsız olurum
isterim ki sevgilimle her ortama girebileyim
isterim beni hiç bir yerde utandırmasın
isterim ki hoşsohbet olsun anlayışlı olsun eğlenceli olsun
isterim ki gittiğimiz yerlerde sıkılmak boğulmak mal mal birbirimize bakmak yerine arkadaşlarımız dostlarımız akrabalarımız olsun hep beraber gülelim eğlenelim güzel vakit geçirelim

farkındaysan kendin çalıp kendin oynuyorsun lorena
hani sen her konunda yapamaz efendim gidemez efendim konuşamaz efendim diyorsun ya
adam hepsini de yapıyor
sonra sen caz çıkarıyosun kendi kendine ayrılıyosun
kendini boğuyosun üzüyosun
gidip yalvarıyosun adam lütfen seninle barışıyor
adam zaten seni sevmiyor ki bence
yapacağından geri kalmıyor seni dinlemeyip sen yalvarınca da evdeki bulgur deyip dönüyor
sonra sil baştan
böyle yaşamayı kendine yakıştırıyosan buyur yaşa

biz ne diyoruz sen hala ne diyorsun?

senin durumun normal değil neden kabul etmek istemiyorsun? bu kadar insan manyak mı sana karşı herkes birlik olmuş da aslında normal görmediklerine sırf seni uyuz etmek için "aaa çok normal" diyorlar?

anormal davranışların ve anormal duyguların var, rahatsız olunacak biri varsa o da sensin bu konuda. bana öyle geliyor ki sevgilin senden ayrılmak istediğinde "ayrılırsan kendimi öldürürüm." gibi tehditler savurup yanında öyle tutuyorsun başka türlü senin gibi birine kim neden dayansın ki? burda kaç kişi yazdı normal değilsin git tedavi ol diye hala kendine yandaş arıyorsun pes!

ilk mesajım oldukça naif ve tavsiye içerikliydi lakin yazdıklarıla insanı çileden çıkarıyorsun. gerçekleri bir de benden duy istedim.

geçmiş olsun diyorum ama bu kez sevgiline.

Son düzenleme:
bırakın bence artık kimse teselli amaçlı birşey yazmasın... yazılsa da farketmiyor zaten arkadaş için baksanıza... o bildiğini okuyor. Eğer sevdiğini kaybetmeye göze alıyorsan devam et aynen bu şekilde davranmaya... bu kadar insan boş konuşuyor sen haklısın tamam.

Birde 16 sayfa dil dökmüşsünüz.Bırakın Allah askına.
Sana söylenecek tek söz var;
Allah inşallah seni başka bir dertle sınamasın Lorena.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…