kimseyi kıskanmıyorum sadece sevgilimi kıskanıyorum,bende çare bulamıyorum kendime inş ölürüm
söyle bi cümle sarfettiğin için utanmalısın bence....aşılmayacak bir şey değil...hem konu acıyosun hem kimseyi takmıyosun...aynı tas aynı hamam.insanlar nelerle uğraşırken böyle bir şey için inşallah ölürüm demen saçmalık......
kendinizden taviz vermiyorsanız ayrılın. sevgi, aşk yok bu net bir şey bunun adı BAĞIMLILIK. Adam nasıl dayanıyor cidden merak ediyorum
ben de kendimi kıskanç sanırdım.:26:
kardeşinin nişanlısına ya da kuzeninin eşine başka gözle bakıcak hali yok bence çok abartıyorsun.
derse girmek falan da ne demek çok komik ya
tamam erkeklere cidden hiç güven olmaz. evlisi olsun sevgilisi olan olsun bazen abartılı bakışları hareketleri falan oluyor.
ama böyle kısıtlamakla da eline bir şey geçmez. sürekli yanında olamazsın ya
ben de çok kıskancımdır aslında buradaki bazı örnekler bana da garip geldi. erkek arkadaşım tek başına tatile gitsin istemezdim mesela.
ha illa gidicem diyorsa tabi gitme diye baskı da yapmazdım da içim içimi yerdi ya etrafta bikinili kızlar falan erkek milleti ya şeytana uyarsasonuçta içinde varsa yapar olayı değil bence o kadar bikinili kızlar turist kızlar aklında olmayanın da aklına gelebilir:26:
ayrıca yine bir örnekteki hocanın öğrencisine özlemciğim demesi bana da gereksiz geldi. sadece adıyla da hitap edebilirdi. bu sosyalleşmeye engel değil ki illa ki ciğim mi demesi lazım
ya bilmiyorum şimdide siz düşünün;diyelimki sevgiliniz eşiniz kardeşlerinin eşleryile kuzeninin eşiyle oturmuş sohbet ediyoo sürekli hiç rahatsız olmazmısınız,yada bayrama gidiyo kardeşinin nişanlısının evine ne gerek var bunaa onların damadı değil bşy değil mesela diğer kardeşi gitmemiş!bu neden gidiyo
kimse bunlardan rahatsız olmuyorsa tmam ben de şikayet etmeyi bırakcam artık
Akli dengesi yerinde olan hiçbir insan sevgilisi kardeşinin nişanlısıyla samimi diye rahatsız olmaz lorena.nerden biliyosun aşk sevgi olmadığını
evt katılıyorum sana çok gereksiz şeyler bunları normal karşılayanlarada inanamıyorum ama herkesin kendi görüşü,insan brz resmi olucak.
Ben kuzeninin eşine yada kardeşinin eşine kötü gözle bakacağını düşünmüyorum ki herkes öyle anladı sanırım ama öyle bşy aklımın ucundan bilee geçmezzzzz,öyle olduğunu düşünsem ztn bu insanla beraber olmam çünkü bu sapıklık olur
ben onlarla yakın olmasına katlanamıyorum sadece mesafeli olsun sadece gerektiğinde konuşsun yanlarına gidip sorular sormasın,mesela onun kardeşleriyle ben öyleyiz sadee gerektiğinde konuşuyoruz kuzeniyle daha az konuşuyoruz v.s oda aynı şekilde davranmalı
tüm yazılanlardan alıntı yapmadım ama hepsini okudum,takmıyosun fln demişler ama ne yazıldıysa hepsini okuyorum hepsini düşünüyorum
ya bilmiyorum şimdide siz düşünün;diyelimki sevgiliniz eşiniz kardeşlerinin eşleryile kuzeninin eşiyle oturmuş sohbet ediyoo sürekli hiç rahatsız olmazmısınız,yada bayrama gidiyo kardeşinin nişanlısının evine ne gerek var bunaa onların damadı değil bşy değil mesela diğer kardeşi gitmemiş!bu neden gidiyo
bunu anladığına sevindim.sürekli o seni bırakıcak demeniz yüzünden gece uyuyamadım gözümü kırpmadım lütfen artk söylemeyin böyle yapmaya devam edersem ben ztn bunun olacağının farkındayım
nerden biliyosun aşk sevgi olmadığını
evt katılıyorum sana çok gereksiz şeyler bunları normal karşılayanlarada inanamıyorum ama herkesin kendi görüşü,insan brz resmi olucak.
Ben kuzeninin eşine yada kardeşinin eşine kötü gözle bakacağını düşünmüyorum ki herkes öyle anladı sanırım ama öyle bşy aklımın ucundan bilee geçmezzzzz,öyle olduğunu düşünsem ztn bu insanla beraber olmam çünkü bu sapıklık olur
ben onlarla yakın olmasına katlanamıyorum sadece mesafeli olsun sadece gerektiğinde konuşsun yanlarına gidip sorular sormasın,mesela onun kardeşleriyle ben öyleyiz sadee gerektiğinde konuşuyoruz kuzeniyle daha az konuşuyoruz v.s oda aynı şekilde davranmalı
tüm yazılanlardan alıntı yapmadım ama hepsini okudum,takmıyosun fln demişler ama ne yazıldıysa hepsini okuyorum hepsini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?