Ben düzelmeyeceğim,hiçbişey düzelmiycek,ben mutsuz olmaya mahkumum:(

kırılmıyorum ama ayrılcak fln diyince çok üzülüyorum
ya ben onun kuzeniyle kardeşiyle o kdr sohbet etmiyorum onlar etmiyo bu niye onların eşleriyle ediyo uyardığım halde neden

Canım bak elbette ki sohbette edecek,iş arkadaşı da olacak
Aynı mesleği yapacaz iş arkadaşı olmayacak falan diyemezsin
İlla ki yeni tanıştığı simalar,arkadaşlarının eşleri vs vs
Gerçekten çok abartıyorsun...
Sen düşünüyosun ki tüm nişanlı-evli bayanlar işi gücü bıraktı senin sevgilinin peşinde koşuyor
Benim de kıskandığım zamanlar oldu ama kişisine göre davrandım
Yani bayanın tavırlarından vs... öyle yok yengeden,yok kuzenden olacak iş değil
Senin yanında konuşmasa gizli konuşacak daha mı iyi
Demekki saklayacak bişeyi yokki,senin yanında sohbet ediyor
Sende sohbete dahil ol,gül ve eğlenmene bak
Sadece sen o insanlara koz veriyorsun
Ne kadar hissettirmedim desende o ortamdaki nerdeyse herkes anlamıştır emin ol
Ufak bi surat asılması -farkında olmadan- deşifre etmiştir
Seni aileden sayıp pikniğe davet etmiş eşin daha ne yapsın
Sen kendine güvenmiyorsun canım ilk önce bunu aşman lazım
Kesinlikle ve kesinlikle psikiyatr yardımı al
Yoksa kendini yeyip bitireceksin yazık

tabii canım ne işi var bayram ziyaretlerinde..

lorena gülüm biz saatlerdir ne diyoruz azıcık okuyo musun acaba? evet git dersini bas sevgilinin otur en öne hiç bi kız öğrencisine bakamasın!

nereye kadar böyle gidecek acaba,son noktan ne olacak merak ediyorum.

yok valla okuyorum hepisin dikkatlice hepiniz sağolun ama kendime söz geçiremiyorum gitsem zaten ona söylerim baskın yapmam ama yarınki ders 8deymiş kalkamam akşamkine gidicem artık

Aşırı derecede kıskançsınız. Ben erkek olsam beni böyle sıkan biriyle yapamazdım açıkçası
Tamam erkeği boş bırakmicaksın ama sizinki biraz hastalık boyutuna gelmiş
Bu kadar şüphecilik iyi değil.

tabii canım ne işi var bayram ziyaretlerinde..

evt hiç işi yoktu kardeşin onların damatları benim sevgilim değil çok alakasız dı gitmesi.kendiside ztn diyo ne işim vardı benim ama annesi brz zorlayınca gidiyo hemen

işte yapamıyorum bakıyorum ki o bana söz verdiği halde başlamış sohbete benim tadım kaçıyo hemen ben soğuyorum o insanlardan yüzüm düşüyo niye yapıyo bunu git babanların yanına değil mi ama kadın gibi gelmiş yanımıza kızlarla sohbet ediyo ya çıldırdımm bşyler soruyo bide sadece cvp vermiyo ben dayanamıyorum gidip bi msj daha atıcam

yok valla okuyorum hepisin dikkatlice hepiniz sağolun ama kendime söz geçiremiyorum gitsem zaten ona söylerim baskın yapmam ama yarınki ders 8deymiş kalkamam akşamkine gidicem artık

saati kur sabahkine de yetiş..yok okumuyosun bence..

neyse ben bi balkona çıkıp azıcık nefes alıcam çünkü beni bile daralttın burada..

öneri sunarız yok,psikoloğa gidersin beğenmez yarıda bırakır vaz geçersin..böyle devam et.

gidemem ztn gözlerim şiş
sizlere anlatınca rahatlıyorum ya iyiki varsınız,para biriktirip özel doktra gidicem devlettekiler kulağının ucuyla dinliyo ztn

Bayram ziyaretinde ne mi işi var ? Kuzum bence sen bu hocayı elmas fanusa filan koy. Gün boyu izle. Kimseye de gösterme

şüphecilik hastalığı olabilirsin belki lorena
bi tanıdığım vardı sürekli elleri kirlendi sanıp habire yıkıyıp duruyordu
doktora gitti ilaç kullandı geçti şükür şimdi.

sorun sevgilinde değil sende bence
kıskançlığın sevgilini boğduğu gibi senide kendi içinde yer bitirir,
kendi sağlığın huzurun için git bir doktora

Hakikatten şimdi mesaj atmaya mı gittin
Kardeşim biz sana ne dioz sen ne anlıyorsun
Mesaj at,hatta kafi gelmez en iyisi sen ara iyice bi fırçayı bas
Hatta olmadı çağır gelsin yüz yüze ağzına geleni say
Bu çocuk senden ne çekiyor ya,yazık valla
Sizin sonunuz belli,demedi deme

gidemem ztn gözlerim şiş
sizlere anlatınca rahatlıyorum ya iyiki varsınız,para biriktirip özel doktra gidicem devlettekiler kulağının ucuyla dinliyo ztn

lorena sen rahatlıyosun ama biz şiştik inan..patlıycaz sayende...

kıskançlığın kitabını yazmak üzeresin ve bu adam senden ayrılırsa o zaman kurtulacaksın bence.ama o da ne sabırlıymış taş olsa çatlardı şimdiye.

sevgilin fazlasıyla sabırlıymış ben çeyreğini yapsam sevgilim 5 dakika durmaz aynı şekilde ben de dayanamam. İş hayatımız var çevremiz var insanlar sapık değil sevgiline saldırmayacaklar merak etme. Ve destek al lütfen. Siz tüm gün neler yaptınığınızı dakika dakika rapor mu veriyorsunuz

Bşy söyliycem inanmıycaksınnnnn ben ellerimi çok sık yıkıyorum yıkadıktan sonra bşyler yapsam snra 10 dk da geçse yıkıyorum böyle bi takıntım var mesela pc yi açmadan önce kolonyayla silerim hep ama bunlarla bi ilgisi var mı ki benim böyle davranmamn sebebi güvensizlik bilemiyorum

Kendin söylüyorsun yumuşak yüzlü diye. Adamın mizacı böyle demek ki yahu. Arkadaşım adam huyunu nasıl değiştirsin?
Sen değişmek ZORUNDASIN.
Senin yanındayken bari başkalarıyla konuşabilsin adam yahu. Bak kaybedersen ve sonra başkalarıyla beraber olursa delirirsin. Yapma bunu, yapma..

hyr ama gittiğimiz yerleri haber veriyoruz

oda değişmeli bende ortada buluşmalıyız bence

Nasıl sabırlı bir sevgilin varmış öyle ya benimki üç beş bir şey dememe takıntılı yaptı beni terketti hemen
Sen böyle olduğun için, adam da sana katlandığı için ikiniz de normal değilsiniz.
Tencere kapak olmuşsunuz tam

kendinizden taviz vermiyorsanız ayrılın. sevgi, aşk yok bu net bir şey bunun adı BAĞIMLILIK. Adam nasıl dayanıyor cidden merak ediyorum

Adama bir kafes al, içine tık. Arada gider suyunu verirsin, yemeğini götürürsün.. Arada senin istediğin saatlerde de istediğin kişilerle görüştürürsün... Başka türlü rahat edemezsin , sanmıyorum.

Yada gider bir psikolog a, bundan sonraki yaşamında daha sağlıklı düşünebilmen için tedavi olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…