Ben düzelmeyeceğim,hiçbişey düzelmiycek,ben mutsuz olmaya mahkumum:(

lorena konularını biliyorum ama hepsinde tepkilerin çok fazla hepimiz kıskancız ama insanların kişiliğini yok edemeyiz. Sen merkezine onu almışsın ve her şey o olmuş. Zaten yapacak adam her türlü yapar. Biraz bireyselleşin meraktan çatlasanda delirsende sorma bazı şeyleri çünkü kendi ruh sağlığını kaybedeceksin. Suç birazda sevgilinin hayatına bu kadar müdahale etmene izin vermemliydi

Senin gerçek olduğuna inanmıyorum
Kardeşinin eşinin ailesiyle bir aile oluyorsun ne demek ne işi vardı .
Ya adamın derste nasıl davranmasını bekliyorsun kızların üstüne atlamasını falan mı
Sevgilin seni seviyor ki dayanıyor maşallah .
Hoş o da çok normal değil bence.
Bide söylediklerinin gerçekliğine o kadar inanıyorsun ki tuhafsın.
Ben bu hafta abim eşi onun abileri çanakkaleye gezmeye gittim.
Sevgilim ne işin mi vardı dicek abim beni davet etmiş ?
Sen haddini biraz aşıyorsun bence.
Herşeyin sınırı var.
Yok akşamdan konuşma demişsin.
Bence ne yap biliyor musun ? Sevgilini eve kitle evlenince evi sen geçindir. Kız öğrenci sınıflarda daha fazla çünkü .
Bu da tehlike arz ediyor .
Adam altın kaplamamı anlamadım.
Böyle yaparak değerini kaybediyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anladım ki ne desek boş.
Arkadaş hiçbir şekilde anlamıyor :26:

yok, inandım ben sana
sende bana inan.
uzmana görün

tedaviye ihtiyacınız var diğer konunuzda da yazmıştım yine yazıyorum; psikolojik yardım almazsanız iyileşemezsiniz. mutlaka bir an önce doktora gidin çünkü gerçekten acil vakasınız.

para biriktirip özele gidicem diyorsunuz da muayeneler sanırım 100 lira civarı sadece muayene için özele gitmenize gerek yok devletteki doktor da aynı şey yapcak; teşhisi koyup sizi ilaca başlatacak ve kontrole çağıracak. psikoterapi düşünüyorsanız da onun seansı 250 lira civarı ve her hafta çağırıyorlar. sanırım siz bu fiyatı karşılayabilecek durumda değilsiniz. o nedenle özele gitmenize bir gerek olmadığını düşünüyorum.

tekrar söylüyorum mutlaka bir an önce doktora gidin ve verdiği ilaçları aksatmadan kullanın. geçmiş olsun.

tatlım bence de abartıyorsun adam kardeslerinin yada kuzenlerinin sevgilisine eşine kötü gözle bakmaz. çocuğa sakın bu tarz seylerden dolayı onu kıskandığını söyleme yoksa seni terk eder. tamam baska kızlardan kıskan ama aile üyelerinden asla kıskanma. onlarla sohbet etmesi gayet normal birşey sakın paranoyak bir duruma gelme herseyi akışına bırak yoksa en çok üzülen sen olursun

yahu klayem bozuldu
harfler basmıyor
sırf şu yoruma gülebılek ıcın 2saattır sıteye gırmeye calısıyorum

Arkadasim farkinda misin, burda saatlerce sayfalar dolusu ayni turden yorumlar yazildi senin iyiligin icin. Ama sen hala ayni yerde sayiyorsun. Insan doner bir kendine bakar, yahu acaba ben gercekten hata mi yapiyorum der, bundan sonra ne yapiyim der... Hala yok yarin derse gidecem, yok bir mesaj daha aticam, yok bayram ziyaretine de gitmis diyorsun. Arada bir de ama haksiz miyiim diye bagiriyorsun. Haksizsin dedik bin kere. Baska bir konunu daha okudum. Sevgilin de kiskanclikta az degilmis. Korler sagirlar mi desem, tencere kapak mi desem. Tam birbirinizi bulmussunuz. Ama bu konuya bakilirsa sen adami inanilmaz boguyorsun. Adamin isi gucu var, belli bir yasa gelmis, bir sosyal cevresi var, seninle alakasi olmayan bir is cevresi var. Tutup da adami sonradan kapali duvarlar arasina kapatamazsin. Bir de ogretim gorevlisi bulmussun, binlerce kiz/erkek ogrenci taniyacak, bir o kadar da kadinli erkekli is arkadasi olacak. Sen hazmet ya da etme, adamin cevresinde illa ki kadin olacak.

Simdi he he der, 3 gun sonra doner gider, sen de vazgecilmez degilsin herkes gibi. Oyle kizlar var ki sevgililerine dunyada cenneti yasatabilen, huzura, sevgiye bogan, kendine, sevgililerine guveni tam, komplekssiz, takintisiz, olgun... Boyle dusununce seni kimse cekmez kusura bakma. Adam da boyle iliskileri gorecek, kendi de huzur arayisina girecek bir sure sonra, illa ki huzur isteyecek. Bunu duymak istemiyorsun ama sizin sonunuz ayrilik. Adamin sabrinin tasmasina bakar.

Bundan sonraki sevgilini insan gormemis, asosyal, cevresi olmayan, pek sevilmeyen bir insan sec. Senden baskasini tanimasin, gormesin. Sen degismezsin, kendine gore birini bulmalisin.

kesinlikle normal değilsin lorena
bence senin derdin yok
dua et de allah sana daha büyük dert verip de bunları unutturmasın

insanı boğuyorsun sıkıyosun konularını okurken bile içim daralıyor nefes alamıyorum
bir de bunları yaşadığımı düşünmek bile istemiyorum
10 yaşındaki kızım bile bir konuda ikinci ısrarı yaptığında boğasım geliyor
elalemin oğlu seni hiç çekmez
ayrıl lorena ayrıl
her durumda senin için kötü
düşündüklerini söylesen zaten o seni terkedecek
söylemesen sen içine atıp sonunda patlayacaksın kendine zarar vereceksin
gerçi daha fazla ne zarar verebilirsin bilmiyorum ama

Canım bak öncelikle erkekler bu kadar sıkmaya, kasmaya,kıskanılmaya gelmez... bu sefer dayanamaz gidiverir gene üzülen sen olursun... ayrıca kıskanılacak hiçbirşey de yapmamış kesinlikle... senin yaptığın abartıdan,kendini üzmekten başka birşey değil kusurabakma..

Canın kendine eziyet etmek istiyor bence. Erkek arkadaşın olgun bir insan anladığım kadarıyla elbet herkesle konuşabilir konuştu diye suçlayamazsın sosyal olmucak anlamına gelmez seninle beraber diye..

benim erkek arkadaşım da işyerinde birçok kişiyle konuşuyor,muhatap oluyor herkesle işi gereği.. ama benim ona güvenim sonsuz,onun da bana..

bence sizin güven sorununuz var güven olmadan sağlıklı bir ilişki olmuyor maalesef önce ona güvenmen lazım ki böyle ufak şeyleri sorun etmeyesin.

Ayrıca bu kadar şüphe duyduğun güvenmediğin birini de nasıl böylesine seviyorsun enteresan.. ama bence o senden daha olgun ve seni seviyor ve güveniyor...

Son düzenleme:
bence "güvenimi zedeleyecek şeyler yaptı" lafına sığınarak kendi orantısız kıskançlığınızı ve hislerinizi haklı görmeye çalışıyorsunuz ve buna inanıyorsunuz. nedeni ne olursa olsun bu doz hareketler normal değil. buradaki kimsenin sözleri de size yardımcı olmaz, psikolojik bir destek lazım.

ben de kendimi kıskanç sanırdım.:26:

kardeşinin nişanlısına ya da kuzeninin eşine başka gözle bakıcak hali yok bence çok abartıyorsun.

derse girmek falan da ne demek çok komik ya

tamam erkeklere cidden hiç güven olmaz. evlisi olsun sevgilisi olan olsun bazen abartılı bakışları hareketleri falan oluyor.

ama böyle kısıtlamakla da eline bir şey geçmez. sürekli yanında olamazsın ya

ben de çok kıskancımdır aslında buradaki bazı örnekler bana da garip geldi. erkek arkadaşım tek başına tatile gitsin istemezdim mesela.

ha illa gidicem diyorsa tabi gitme diye baskı da yapmazdım da içim içimi yerdi ya etrafta bikinili kızlar falan erkek milleti ya şeytana uyarsasonuçta içinde varsa yapar olayı değil bence o kadar bikinili kızlar turist kızlar aklında olmayanın da aklına gelebilir:26:

ayrıca yine bir örnekteki hocanın öğrencisine özlemciğim demesi bana da gereksiz geldi. sadece adıyla da hitap edebilirdi. bu sosyalleşmeye engel değil ki illa ki ciğim mi demesi lazım

Erkek olsam,aşkından gebersem senin bu davranışların karşısında anında ayrılırdım.Bu durum bayan halimle de geçerli.Kaç yaşına gelmiş insanım ,bana saygı duymayıp,kiminle ne kadar konuşacağıma karışan insanı çekemem.

bence otur şükret haline başka derdin olmadığı için....
töbe töbe...
sen hiç etrafına bakmazmısın? şöyle bi çevrende olup bitenleri acıları sıkıntıları gördükçe, şükür halime derdim yok demezmisin??
derdin yok dert arıyorsun....allah yardımcın olsun gerçekten çok önemli bi problemin var...

lorena benim takıldığım konu da başka. sen bu çocuğa ne yaptın da bu kadar çektirmene ragmen,hayatını zindana çevirmene rağmen sana bu kadar bağlı ve senden kopamıyo çok merak ettim.erkek arkadaşın sana deliler gibi aşık ve sadık yoksa hiç kimse bu kadarını kaldıramazdı.

Hooof okurken daral geldi yeminle

Bu cocuk seni yakinda terkeder, bak demedi deme.
Senin degismeye niyetin yok,
hala daha gelmis okula gidiyim mi, sacma sapan sebeplerden dolayi mesaj atiyim mi diye soruyosun bize.
En güzel caglarini kendini kiskancliktan yiyip bitirerek harciyorsun, yazik günah ya.

Allah başka bir dert vermesin size zira bu dert yüzünden çok canınız yanıyor ve yanacak...
Her konunuzda psikolog tavsiyesi var ve hala da tedavi olmamakta ısrarlısınız.
Aile yahu aileden öte ne var neden konuşmalarını kısıtlamak zorunda ?
Siz kendinizi çok fazla kaptırıp sonra da o kaptırdığınız şeye inanıp öyle hareket eden birisiniz.
Sizin hayatınızda başka önemli şeyler olmuyor mu ?
İş, okul, kariyer, gelecek planları, aile ilişkileri vs. ?

Aha lorena nın yeni bölümü çıkmış bende diyodum yoksa finalmi yaptı sevgilin dayanamayip ayrildimi ama görüyorumki yeni sezonla bomba gibi karşımıwdasın

ayrıca artık senin gerçek olmadını düşúnmeye başladim 5 yaşındaki çocuklar bile daha düzgün cevaplar verir. Bunedir ya konuşmasaydı banane banane sevgili benim keyif benim sevgili benim keyif benim

Son düzenleme:
buraya yazmak yerine bence acilen bir uzman desteğine başla.

sevgilinde de iyi sabır varmış insanı boğuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…