- 17 Ocak 2023
- 130
- -31
- 26
Daha once bahsetmiştim.bi cocukla görüşüyorum diye.o çocuk, beni bugün bıraktı üzüldüm. Çünkü 1 aydır her fırsatta ben ona, kafalarimizin pek uyusmadigini söylüyorum. 28 yaşında olduğumu 1 yıl sonra belki onunla evlenmek isteyebilirim diye söyleyip duruyodum. Zevklerimiz aynı değil ben sıkıcıyım kıskancım sense tam tersisin diyip duruyodum. Sen beni seviyosun ama ben senin sevgine aynı şiddetle karşılık verememekten korkuyorum demistim.oda bugun bunları yazmış, "ece, seni seviyorum sana olan duygularım değişmedi.
Ama dün dediğin şey beni aşırı derecede rahatsız etti ve düşünmeye itti.
Keşke beni sevmesen
Bizim bir sonumuz yok dedin.
Ben de düşünmeye başladım nereye kadar böyle takılacağız yanında olmak hoşuma gidiyor evet.
Ama senin dediğin gibi.
Yaşın geçiyor bundan sonra öyle ilişkiler ile uğraşmak istemiyorum demistin. bunlar senin lafların.
Benden şimdi olmasa bile ileride daha ciddi şeyler isteyeceksin.
Şu anlık düşüncem evlenmemek evet ama fikrim değişir diye de seni bekletemem bunu sana yapamam çünkü seni seviyorum ve beni boş yere beklemeni istemiyorum belkide fikrim hiç değişmeyecek bir yıl sonra bu konuşmayı yapsak benden daha fazla nefret ederdin
Seni sevdiğim için seni oyalamak istemiyorum.dedi.. ama ben en başından beri olamayız bence diyip duruyodum oda oluruz şans ver diyodu,ne zamanki cinsel anlamda bisiler yasadik sonrasında bunu yazdı.
Ama dün dediğin şey beni aşırı derecede rahatsız etti ve düşünmeye itti.
Keşke beni sevmesen
Bizim bir sonumuz yok dedin.
Ben de düşünmeye başladım nereye kadar böyle takılacağız yanında olmak hoşuma gidiyor evet.
Ama senin dediğin gibi.
Yaşın geçiyor bundan sonra öyle ilişkiler ile uğraşmak istemiyorum demistin. bunlar senin lafların.
Benden şimdi olmasa bile ileride daha ciddi şeyler isteyeceksin.
Şu anlık düşüncem evlenmemek evet ama fikrim değişir diye de seni bekletemem bunu sana yapamam çünkü seni seviyorum ve beni boş yere beklemeni istemiyorum belkide fikrim hiç değişmeyecek bir yıl sonra bu konuşmayı yapsak benden daha fazla nefret ederdin
Seni sevdiğim için seni oyalamak istemiyorum.dedi.. ama ben en başından beri olamayız bence diyip duruyodum oda oluruz şans ver diyodu,ne zamanki cinsel anlamda bisiler yasadik sonrasında bunu yazdı.
Son düzenleyen: Moderatör: