Ben en basindan beri bunu anlatmaya çalışmıştım.peki neden üzülüyorum.

Dertli9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
130
-31
26
Daha once bahsetmiştim.bi cocukla görüşüyorum diye.o çocuk, beni bugün bıraktı üzüldüm. Çünkü 1 aydır her fırsatta ben ona, kafalarimizin pek uyusmadigini söylüyorum. 28 yaşında olduğumu 1 yıl sonra belki onunla evlenmek isteyebilirim diye söyleyip duruyodum. Zevklerimiz aynı değil ben sıkıcıyım kıskancım sense tam tersisin diyip duruyodum. Sen beni seviyosun ama ben senin sevgine aynı şiddetle karşılık verememekten korkuyorum demistim.oda bugun bunları yazmış, "ece, seni seviyorum sana olan duygularım değişmedi.
Ama dün dediğin şey beni aşırı derecede rahatsız etti ve düşünmeye itti.
Keşke beni sevmesen
Bizim bir sonumuz yok dedin.
Ben de düşünmeye başladım nereye kadar böyle takılacağız yanında olmak hoşuma gidiyor evet.
Ama senin dediğin gibi.
Yaşın geçiyor bundan sonra öyle ilişkiler ile uğraşmak istemiyorum demistin. bunlar senin lafların.
Benden şimdi olmasa bile ileride daha ciddi şeyler isteyeceksin.
Şu anlık düşüncem evlenmemek evet ama fikrim değişir diye de seni bekletemem bunu sana yapamam çünkü seni seviyorum ve beni boş yere beklemeni istemiyorum belkide fikrim hiç değişmeyecek bir yıl sonra bu konuşmayı yapsak benden daha fazla nefret ederdin
Seni sevdiğim için seni oyalamak istemiyorum.dedi.. ama ben en başından beri olamayız bence diyip duruyodum oda oluruz şans ver diyodu,ne zamanki cinsel anlamda bisiler yasadik sonrasında bunu yazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bir ay vakit geçirdiğim biri bana sürekli bu lafları etse ben de soğurdum.

Bir de 28 yaşındasınız artık bu kadar kısa sürede büyük büyük aşklar değil de varolan hislerin farklı durumlardan kaynaklandığını çözmüş olmanız lazımdı.

Yalvarsin diye beklemissiniz yalvarmamis. Yasiniz kucuk olsa yasiniza verecegim o da degil. Hayirlisi artik. Bundan sonrasi icin size tecrube olur.
Ben en başından beri ona bunu anlatmayan çalışıyodum. O öyle olmaz evleniriz ileride belki diyip umut veriyodu

Yalvarsin diye beklemissiniz yalvarmamis. Yasiniz kucuk olsa yasiniza verecegim o da degil. Hayirlisi artik. Bundan sonrasi icin size tecrube olur.
Yalvarmasini beklemeden hiç.ben en başından beri hep görüşmemek daha iyi olacağını söylerdim.ama o inat ederdi.umut veriyodu.ne zamanki bisiler yasamaya başladık cinsel anlamda.ondan sonra yazdı bunu

Ben en başından beri ona bunu anlatmayan çalışıyodum. O öyle olmaz evleniriz ileride belki diyip umut veriyodu

Birbirimizi kandirmasak mi? Yazdiginizda bile kendinizle celisiyorsunuz. Olmayacagini dusundugunuz birine bunu soylersiniz biter gider, bunu anlatmak icin ugrasmazsiniz. Olmayacagini anlatamaya calistiginiz biri size umut veremez. Bizi bosverin kendinize durust olun yeter.

Daha ilişkinin başında neden böyle bir baskı kurmaya çalışıyorsunuz ?
İlişkinin ciddiyetini zaman belirler. 28 yaşındasınız diye karga tulumba ilk önünüze gelenle evlenmek zorunda değilsiniz.Ki zaten geç bir yaş bile değil..
Bıraksanız önce bir birinizi tanısanız..

Yalvarmasini beklemeden hiç.ben en başından beri hep görüşmemek daha iyi olacağını söylerdim.ama o inat ederdi.umut veriyodu.ne zamanki bisiler yasamaya başladık cinsel anlamda.ondan sonra yazdı bunu

Anliyorum sizi ikna etmesini beklemissiniz hep yoksa olmayacagini anlatmanin yolu bu olmasa gerek. Hayirlisi artik.

30’a yaklaşınca bir sendrom oluşuyor herhalde evlenmek için. Akışına bırakmak lazım, biraz anı yaşamak. Cidden olacaksa bir şeyler çorap söküğü gibi geliyor. Zorlamayın bundan sonraki ilişkilerinizde

Birbirimizi kandirmasak mi? Yazdiginizda bile kendinizle celisiyorsunuz. Olmayacagini dusundugunuz birine bunu soylersiniz biter gider, bunu anlatmak icin ugrasmazsiniz. Olmayacagini anlatamaya calistiginiz biri size umut veremez. Bizi bosverin kendinize durust olun yeter.
Anlamadığını o zaten.benim bütün olmalarına karşı çıktı şans istedi ısrar etti.bende hoşlandığım için tamam bakalım demistim. Ama olmuyodu iste

Daha ilişkinin başında neden böyle bir baskı kurmaya çalışıyorsunuz ?
İlişkinin ciddiyetini zaman belirler. 28 yaşındasınız diye karga tulumba ilk önünüze gelenle evlenmek zorunda değilsiniz.Ki zaten geç bir yaş bile değil..
Bıraksanız önce bir birinizi tanısanız..
Haklısın ama ilk görüşmeden beri farkı kafa yapımız olduğunun siren sesleri geliyodu bana.ve ben alışmayın dedikçe o ısrarla tanıyalım demisti. Ne zaman ki aramızda sevisme oldu.sonrasinda bana benim ona en başından dediğim cümleleri yazdı.

Alacağını almış hevesi kaçmış erkek söylemi cevap bile vermeyin biz kadınların çoğu cinsel temasli bağlanıyoruz çünkü büyük olay gibi geliyor ama değil ne var yani alt üstü sevişme
Bende onu anlatmaya çalışıyorum.en başından beri hoslansam bile çocukla kafamız başka.3 yaş küçük ama yinede çocuk gibiydi.ark.ortamida onun gibiydi biraz.ben dedim en başından,bikac zaman sonra birbirimize bağlanırsak ileride acı çekebiliriz çünkü sen evlilik düşünmüyorsun haklısın ama ben belki isterim dedim.oda umut verirdi olur ilerde belki derdi.yasayalim bunu tanıyalım derdi.ne zamanki seviştik.sonra dank etti kafasına galiba.

Daha once bahsetmiştim.bi cocukla görüşüyorum diye.o çocuk, beni bugün bıraktı üzüldüm. Çünkü 1 aydır her fırsatta ben ona, kafalarimizin pek uyusmadigini söylüyorum. 28 yaşında olduğumu 1 yıl sonra belki onunla evlenmek isteyebilirim diye söyleyip duruyodum. Zevklerimiz aynı değil ben sıkıcıyım kıskancım sense tam tersisin diyip duruyodum. Sen beni seviyosun ama ben senin sevgine aynı şiddetle karşılık verememekten korkuyorum demistim.oda bugun bunları yazmış, "ece, seni seviyorum sana olan duygularım değişmedi.
Keşke beni sevmesen
Ben de düşünmeye başladım nereye kadar böyle takılacağız yanında olmak hoşuma gidiyor evet.
Ama senin dediğin gibi.
Yaşın geçiyor bundan sonra öyle ilişkiler ile uğraşmak istemiyorum demistin. bunlar senin lafların.
Şu anlık düşüncem evlenmemek evet ama fikrim değişir diye de seni bekletemem bunu sana yapamam çünkü seni seviyorum ve beni boş yere beklemeni istemiyorum belkide fikrim hiç değişmeyecek bir yıl sonra bu konuşmayı yapsak benden daha fazla nefret ederdin
Seni sevdiğim için seni oyalamak istemiyorum.dedi.. ama ben en başından beri olamayız bence diyip duruyodum oda oluruz şans ver diyodu,ne zamanki cinsel anlamda bisiler yasadik sonrasında bunu yazdı.
Adam haklı . Devamlı keşke beni sevmesen bizim sonumuz yok vs diye konuşup adamın hala yanınızda kalmasını mı bekliyorsunuz ?

Evlilik diye dayatırsan adam 1 ayda noktayı koyar kusura bakma da.
Bu şekilde konuşmak hiç doğru değil.
Yani tanımazsın etmezsşn 1 aylık adamla ne evliliği ya delirdin mi?
Yol oraya götürür yada götürmez bunun için zaman dayatması sıkar.
1 sene sonra evlenmek isterim yahu nerden biliyorsun adam belki manyak manyak huyları var .
Bu kadar değersizleştirmeyğn kendinizi.

Anlamadığını o zaten.benim bütün olmalarına karşı çıktı şans istedi ısrar etti.bende hoşlandığım için tamam bakalım demistim. Ama olmuyodu iste

Once kendinizi taniyin. Ne isteyip ne istemediginiz konusunda net olun. Size her umut verenin, evlenme vaatleri verenlerin her lafina sozune inanmayin. Olmuyordu demissiniz zaten demek ki oluru yokmus. Simdi neden diye sormak ve ama bana umut vermisti demek yerine kendinizi sorgulayin ki ayni seyleri tekrarlamayin.

yani 1 ay evlilik konusunu açmak için çok erken olmuş. erkekler de cinselliğe çoğu kadın gibi duygusal anlam yüklemiyor. benim 1 yıldan fazla birlikte olduğum insan, artık nişanlanalım dedikten, aylarca benimle evlilik hayalleri kurduktan ve benimle birlikte olduktan 4 gün sonra ayrılmak istediğini söyledi. sizi aylarca hatta yıllarca evlilik hayalleriyle oyalayıp bıraksaydı daha çok üzülürdünüz, erkenden düşüncelerini söyleyip bitirmesi daha iyi olmuş. her şey tecrübe üzülmeyin, yolunuza bakın. ayrıca biriyle cinsellik yaşamak istiyorsanız bunu benimle evlenecek düşüncesiyle yapmayın, bir gün ayrılabileceğiniz düşüncesi hep aklınızda olsun. bizler cinsellik yaşadığımız erkeklere daha çok bağlanabiliyoruz ama erkeklerde böyle bir şey yok. o yüzden sonrasında üzülecekseniz böyle yakınlıklardan kendinizi uzak tutmalısınız bence.

Keşke beni sevmesen
Ama senin dediğin gibi.
İstediğini almış ya ondan sonra gerçek yüzünü göstermiş işte

Back
X