ben eşimin üstüne düştükçe o kaçıyo

nesli58

yerle yeksan...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
290
5
96
Zonguldak
kızlar ben eşimi çok seviyorum...iş icabı farklı şehirlerdeyiz...ulaşamadığımda ya da sesini duyamadığımda çok merak ediyorum çok özlüyorum ama onda tık yok...niye böyle oluyo...duygularım ölüyo...((((

aynı sorun bendede var.biz nişanlıyız.ayrı şehirlerdeyiz.beraberken iyi güzel hoş ama araya uzaklık girince başlıyo sorunlar.enazından gittiği yeri insan nezaketen haber verir dimi..bide face şifresi değişmiş vermiyo çıldırmak üzereyim.nediyo eşin nasıl davranıyo sana açsana biraz

ben eşimi çok seviyorum, kötü bişeyler olmasından çok korkuyorum bu yüzden her daim haberim olsum istiyorum....arayıp soruyorum sürekli ama onda tık yok...özellikle yanına birileri olunca papucum hoooooop dama...hiç aklına gelmem...bi de gurbete gidicem...napıcam ya ben.....

su cok korkuyorum lafini ben hic sevmiyorum..Sen esine güvemiyorsun anlasilan
peki sen aramadinmi kendisi arayip haberdar ediyormu kendiliginden?Bu konuda konustunuzmu kendinsi ne düsünüyor bu konu hakkinda?

bu evlilikte sevgiliktede aynıdır araya uzaklık girince daha bi erişilmez oluyor yaptıklarında haber alamamak çok kötü haklısın ama önyargılı olmayın derim belki yolunda gitmeyen ve sizinlede paylaşmak isteyip üzmemek için anlatamadığı birtakım olaylar vardır sabır herşeyin başıdır unutmayın

canım o senni üzerine düşmüyorsa sende ilgilenme...
çünkü sen ilgilendikçe o boşluk hissetmeyecek. bırak o arasın. kendini meşgul edecek birşeyler bul.
o senin üzerine titremeli. boşver.

Hep ayni taraftan ilgi gelince farkina bile varmiyorlar...

O yüzden onun ali$ik oldugu o aramalar, smsleri biraz azalt hatta bir kaç gün hiç arama bak bakalim ondan nasil bir tepki gelecek. Kaç senelik evlisiniz buarada?

bız kadınların tek hatası bu zaten sureklı uzerıne dusuyoruz yada dısarıdan baska bır bayanın sevgılısı sureklı rapor verıyorsa bızımkı neden yapmıyor dıyoruz ve suphelenıp daha cok uzerıne gıdıyoruz.erkeklerın dogasında var zaten cıcım ayı gecınce gerı cekılıyorlar bızde sureklı aynı ılgıyı bekledıgımız ıcın uzuluyoruz.

bende cok ustune duserım sevgılımın nerdesın naaptın uzayıp gıdıyor.... ama bazen bakıyorumda ben msj atmadan atmıyor ben aramadan aramıyor.hemen kensımı gerı cekıyorum sabahları msj atıyorsam atmıyorum yada uyuyor havası verıp telımı bıle acmıyorum.o arayana kadar aramıyorum hemen anlar bana ılgısız oldugunu ozur dıler ıslerım cok yogundu bu ara senınle ılgılenemedım der.

işin kısacası onları kendı sılahlarıyla vurmalıyız.o nasıl davranıyorsa sende aynısını yap

canım hemen kötü düşünme, aklınada kötü şeyler gelmesin.
belki çok konuşmayı sevmiyordur, müsait değildir ya da sen sürekli aradığın için gerek duymuyodur.
Demek istediğim belki basit bir sebebi vardır.
Bir süre sende onu sık arama, eskisi kadar üstüne düşme. Merak etme eksikliğini farkedip n'oluyoo yaa diye o başlar seni aramaya :97:
Yanında bile olsa çok üstüne düşme, en azından belli etme. Erkeklerin geneli böyledir canım sen biraz geri çek kendini bırak o düşsün senin üstüne.

canım o senni üzerine düşmüyorsa sende ilgilenme...
çünkü sen ilgilendikçe o boşluk hissetmeyecek. bırak o arasın. kendini meşgul edecek birşeyler bul.
o senin üzerine titremeli. boşver.

bende bu sozlere aynen katiliyorum tecrube ile sabittir, bu erkeklere fazla ilgini belli etmeyeceksin.
biz ayni evin icindeyiz dun yaptigim bir hatayi anlatayim size
eve gec geldigi icin esim kilo almayalim diye aksam yemeklerini kaldirdik cay iciyoruz hafir birseylerle..
o gelmeden ben yesil cayimizi demledim sik bir sunumla hurma leblebi incir gibi birseyler hazirladim, ve hemen simardi ve gunumuz kavga ile sonlandi. ben ne zaman onnla hiiiiiic ilgilenmesem bu sefer o basliyor uzerime dusmeye. bende uzun zaman once soyle bir karar aldim, uretken ve pozitif olacagim esim benimle ilgilenmiyormu? kendisi bilir ben kendime ilgilenecek baska ugraslar bulurum...
ve etkili oldu.

biz de sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz. zaman zaman ilgisiz davrandığı oldu. ben de ona bu davranışlarının beni incittiğini, onun gözünde kendimi değersiz hissettiğimi, sevilmediğimi düşündüğümü ve bu nedenle de ondan koptuğumu hissettiğimi anlattım. özür diledi. şimdi 1 kere ben arıyorsam 9 kere o arıyor, o kadar yani :) bence önce konuş, baktın olmuyosa biraz da sen ilgisiz davran. umarım konuşmak ise yarar da buna gerek kalmaz.

korkum aldatılmak değil kesinlikle...hastalanmasından, araba kullandığında kazadan, sobalı odada carbonmonoksitten korkuyorum...

korkum aldatılmak değil kesinlikle...hastalanmasından, araba kullandığında kazadan, sobalı odada carbonmonoksitten korkuyorum...
canım sen onun canı yanmasından korkuyorsun anlıyorum. o çok şanslı bir eş.. ama bunun kıymetini bilsin. müsadenlee o da biraz açsın gözünü seninle ilgilensin.
sabahları işe gideceği zaman ara Allah korusun zehirlenmediğinden sağlıklı uyandığından emin ol içini rahatlat ve gün boyu arama... gecleri de bir zahmet iyi gecdler diye o arasın sorsun.
kızlar hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum...iyi ki varsınız...

rica ederiiz

arkadasim yazdiklarini okurken sanki beni alattin)) ayni senin gibiyim. hep ben ararim hep ben sorarim)) aldatilmak yada suphe degil kesinlikle, ayni senin gibi kotu bisey olupta ben habersiz kalirim diye yada ben burda mutlu islerimi yaparken onun orda basina bisey gelirde ben bilmem diye surekli onu dusunme ihtiyaci duyuyorum. ben bugun karar verdim artik aramicam)) bakalim degisen bisey olcakmi. Arkadaslar sizde tavsiye verin))) onlarin bizim ustumuze dusmesi icin ne yapmamiz gerekiyor???

bu kadar korku anlamsiz rahat ol canim böyle seyler düsündügün an güzel seyleri aklina getir meskuliyet bul kendine kafani dagitmak icin
eger seni aradigi halde yinede takinti derecesinde ariyorsan gerek duyuyorsan sIK sIK adamI sIKARsIn aricagi varsada aramaz erkekler böyledir

bugün pek aramıyorum, sert de davranmıyorum soğumasın diye ama kararlıyım merak etsem de fazla belli etmiyeceğim ...bakalım nolucak...bu arada, eşim köyde kalıyo çok kötü bir lojmanda, aklım hep onda, istiyorum ki o da beni merak içinde bırakmasın sürekli, telefonu evin her yerinde çekmiyo, saatlerce farketmez telefonunun çekmediğini, ben bu arada dokuz doğururum...arar arar ulaşamam...dün 01:30 da farketti telefonunun çekmediğini, o saate kadar bekledim ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…