Ben eskı ben degılım

kadincaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
542
4
46
Almanya
Kizlar ya evliligimi özlüyorum ve evlilikte bana iyi olan kocam nasil olurda simdi ayriligi böyle hafife aliyor?belki bazilariniz diyecek ki simdi of sende ,ama zor cok zor bir durum...
ve icimden birsey yapmak hic gelmiyor.
Kumari oynayan o,yalan söyleyen o,annesi olur olmaz konusan o,ve evini birakip giden ben sucluymusum.:

Ne olur bir akil verin ne yapsamda kendimi biraz daha iyi hisedebilsem?

ayrılmayı berabermi karar vrmiştiniz? tam olarak bilmediğim için konunuzu boşanma aşamasındamısınız?

Tam olarak anlayamadım.
Evliydiniz ayrıldınız ama kabahtli taraf eşiniz ve onun haraketlerimi?
Gerimi dönmek barışmakmı istiyorsunuz ?

Ah bu erkekler... aslında kendi kararlarını öyle bir şekle sokarlarkı sankı senın kararınmış gibi sanarsın... ama durumu öyle hale sokarlarkı sen aslında onun verdiği kararı uygulamıs olusun ama bakarsınkı aslında ben almamışım böyle bır karar ! senı anlıyorum... ama kendini kötü hissetme çünkü erkeklerde bu huy var.... senınle ıgılenmez konuşmaz sanki git kendine başka konusacak ilgılenecek bırını bul der gıbı davranırlar ..sende kızar bıtırısın ılışkıyı sonra dersınkı ya adamın işimi vardı benımle ılgılenemdı ya da keyfımı yoktu konusamadı ! öylede ustaca kendılerını sıyırırlar. sana kendını kötü hıssetıren bırıyle zaman harcamaa eger boşandıysan napacan demek olmuyormus ..mutlu olamazdın zaman ılerledıkce emın ol...

Tam olarak anlayamadım.
Evliydiniz ayrıldınız ama kabahtli taraf eşiniz ve onun haraketlerimi?
Gerimi dönmek barışmakmı istiyorsunuz ?

Suan ailemin yanindayim 4 aydan beri ve esim caba vermedi,vermiyor benim geri gelmem icin,ki evde dagildi bile
esim diyor ki gitmeseydin evinden.ama yalan söylemisti sans verdigim halde kumarini ögrendikten sonra.
ya niye böyle yapti?sadece bir kere geldi görüsmek icin ailemin evine.ve ailesi hic gelmedi,cünkü annesinin dengesiz konusmalarindan dolayi ailem tepki göstermis diye.

Ah bu erkekler... aslında kendi kararlarını öyle bir şekle sokarlarkı sankı senın kararınmış gibi sanarsın... ama durumu öyle hale sokarlarkı sen aslında onun verdiği kararı uygulamıs olusun ama bakarsınkı aslında ben almamışım böyle bır karar ! senı anlıyorum... ama kendini kötü hissetme çünkü erkeklerde bu huy var.... senınle ıgılenmez konuşmaz sanki git kendine başka konusacak ilgılenecek bırını bul der gıbı davranırlar ..sende kızar bıtırısın ılışkıyı sonra dersınkı ya adamın işimi vardı benımle ılgılenemdı ya da keyfımı yoktu konusamadı ! öylede ustaca kendılerını sıyırırlar. sana kendını kötü hıssetıren bırıyle zaman harcamaa eger boşandıysan napacan demek olmuyormus ..mutlu olamazdın zaman ılerledıkce emın ol...

Diyorum ki beni kovacaklar yakinda galiba KK den cünkü evliligimle ilgili bir kac konu acmistim önceden.
Ama ne yapayim

Sonuç olarak ; Eşin kumar vs.. kötü alışkanlıkları var ve sen dayanamayıp evi terk ettin ve sadece bir defa ailene seni almaya geldi sen dönmedin sonra gitmek istedin ama o evi terketmeseydin mi dedi ve sen evini özledin gitek istiyorsun bu mu??

Yani diyor ki ben ne caba vereyim daha vermem,sen evi terk ettin,simdi dönmek istesem bile,ev yok ki artik.
Ama onun böyle pasif olmasi var ya o beni mahfediyor,erkek dedigin daha fazlasini yapmamali mi.
Diyor ki gel ailemin yaninda kalalim,özür dile ailemden
ben ne yaptim ki?

Arkadaşım adam senın ailenın yanına gıtmenımı beklıyormuş evını dagıtmak ıcın ....bu ne acele...bu ne gönülsüzlük... madem benım sucum yok dıyorsun adam hem suclu hem güçlü sana gitsende ömür billah yapacağı yıne bu aynı muamele .... ömrünce bu adamın hep böyle hatalı davranmasını sonrada senın özür dilemenımı istıyorsun...sen kendıne böyle bır hayatımı layık görüyorsun .... şimdi gıt ailesının yanına özür dile o vık vık yapan annesıyle yaşa ...oğlunun hatalarına değilde senı zevk için belkıde eleştren annesıyle... neyı özlüyorsun evlılığınde onu sor kendıne.... kocan düzelecek dıyemı .... valla benım de öle masllarım oldu kafamda evlensın değişir sonra düzelırrrrr sonuc neeee düzelmeyı bırak yıl gectıkce daha çekılmez oldu ! şu an keşke daha önce ayrılsaydım dıyorum...çünkü pskolojı dıye bir şey bırakmadı .... çocuğun yoksa .... ailende sana destekse...gır bır işe ıyı deme kötü deeme mesgul ol....erkekte kötü huy varsa düzelmesı imkansız ötesı unutma düzelende artık 50-6 yasına gelıpte düzelmekten değilde artık kendilerınde bunu yapacak güç bulamamktan düzelır. Her erkek kendını kusursuz sanar...nıye ömrünü çarcur edecen yazık değilmı...ailesının adam edemedını senmı edecen ?değmezzz

Evet,galiba onlar diyorlar ki gitt,o geri gelsin,oglumuz tekrar hata yaparsa,deriz ki sen döndün kocana,biz gel demedik zorla.
Ya birde o kadar cabuk istiyorlardi ki dügünü ailesi,hele annesi,kumar oynadiginida biliyorlarmis.

Çok tehlikeli düşünceler içindesin.Bir yanın,eşin yalvarsın,kapıya dayanıp seni alsın götürsün istiyor.
Dönersen ne olacak ? Kumar alışkanlığı DÜ-ZEL-MEZ.Tövbe eder,bir daha asla der,yine oynar.
Üstelik bunlara bir de kaynana yanında yaşamak eklenecek.Senin için tam bir kabus olacak.

Kendini başka şeylerle oyala.İşe girmeye çalış.Netteki sitelerden iş aramakla bile zaman geçirebilirsin.Otur,oraya buraya başvuru yolla.
Evliliğin aklına gelince hemen kötü yönlerini düşün.Neden ayrılmaya karar verdiğini...

O kaynana nasil bu sekilde ileride mutlu olur?Allah bilir.
Canim demek istedigim genel anlamda,bir erkek hem suclu,hemde pasif esini geri kazanma konusunda,bende insanim,gururum yok mu?

Seni ezen ve bitiren bir evliliğin varsa hiç pişman olma ve düşünme şuan yeni oldugu için karamsar olabilirsin ama silkelen ve kendine gel Yeni bi hayata başla... Nebu hem yuvayı ayakta tut hem sen çabala hem affet hem kendine hem ailesi katlan senin için yapılan ne yalanlarmı.. Ama kadınız sonuçda hepsini hak eden biz oluyoruz.. Evet kadınız ama değersiz değiliz.. Seven insan böyle düşünmezdi canım kapında yatar yinede seni beklerdi...(biraz katı olsu sanırsam ama katlanamıyorum erkeklerin sürekli haksız ve hep üstte olmasına)

Dışarıya çık ve yıldızlara bak güzel bir sabah ve güzel günler seni bekliyor...

Unutma bida sever insan olmam dedi halde yine aşık olur ama insan bittimi, ruhu öldümü bidaha dünyaya gelmiyor canım..

Hakkında hayırlısı olsun...

Sanırım eşinin eski halin özledin en güzel günlerinizi düşünüp kzdığın şeylere şimdi eyvallah diyorsun.. Arkadaşım benim ablam eşini çok seviyor çok gitti geldi içki içiyor su gibi ama bırakmadı kapılarda ağladı asansözde yattı ama içkden vazgeçemedi.. Ablamsa her defasında üzüldü affetti şimdi birlikteler ama hala içiyor ve bir de bunlara çalışmaması eklendi... Ablam çalışıyor çocuklarına da ona da bakıyor. Anlayacağın sen doğru yapıp ou terketmişsin ama iflah olmaz bence dönme hele ki kaynanayla olmaz ev üstüne ev olmaz gittiğinde herşey değişmiş olacak şimdi özlediğin hayatın zaten yok .. Arkadaşların dediği gibi çalış yeniden aşık olursun gerçekten olursun kimse vazgeçilmez değil çünkü seni kazanmak için hiç bişey yapmıyor bence seni çok umursamıyor sende onu umursama..Hiç bişey olmuyorsa Sana değer vermeyen elaleme ve çekilmez oğullarına hizmet edeceğine seni büyütüp seven ailenin kölesi ol...

Canım gururun olmaz olur mu ? Sen şu an kararlı ve dik durmakla gururunu koruyacaksın.
Eşin gelmiş gelmemiş neye yarar ? Değerini bilseydi zaten seni kaybetmezdi.
Hem gelse sana ne diyecek ki ? Kendi de biliyor,elle tutulur tarafı yok.Dönerse,şartları bile bile dönsün diyor.
Bak burada hep yazıyoruz,zararın neresinden dönülse kardır.
Geçmişi geçmişte bırak.Hayatına o yokmuş,hiç olmamış gibi yeniden başla.

Canim cok sagol,evet ben iyi bir es olmaya calistim,hele yalan hic koymadim aramiza!!!Kaynanmda pek kaldiramiyordu her lafina amin demedigim icin ve hatta demis ki ogluna biz daha nisanliyken,beni sevmiyor gibi...insan ogluna nasil böyle kafa karistirici seyler söyler?yani sirf herseyine boyun egmeyince mi kötü oluyorum.

Ya evet ailem arkamda,gercekten iyi durumum bu yönde.

Ne yaparsan yap yaranamassın zaten sen onun gözünde hep gelinsin.. Gerçek annesini arattırmayanlarda var elbet çok iyi insanlarda var ama çogu genelde gelin gözüyle bakar.. Benimkide daha ilk günlerde kiçkimse insanın kendi kızı olmaz demişti bende soğumuştum..

Üzülme hayat çok kısa ve mutlu olmaya bak..

Iste nedense olanlar cok gücüme gidiyor...ve kesin simdi etraflarina üstelik beni kötülüyorlardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…