Ben eskı ben degılım

Evet canim,benim annem mesela gelinlerine hic kiyip birsey demiyor,diyor yazik,yanlis anlar,onlarda insan,ve annem birde dediki ögrendiginde kumari,ben seni oglum yerine koydum,bana acsaydin durumunu yine sana yardim etmeye calisirdim ama sen kizimi-esini niye böyle üzdün...

Bak ailen senin yanında çevreyi hiç düşünme canını sıkmaktan başka birşey yapmazlar..

Yazik,ya ailemin evinde eski resimlerime bakiyorum,birde simdi ki perisan halime
Birde Allahtan korkmadan diyor ki sen ananin evinde rahatsan öyle olsun.
bir son bir ayda stresten yedi kilo verdim,yüzüm hic gülmüyor ve adamin bana dedigine bak.

canım sen hiç geri dönmeye çalışma eşinin ve ailesinin değişmesini bekleme eğer geri dönersen her şey daha kötü olabilir

ya bir karar vermişsin kararlı ol,ya da aynı hayata geri dön!!onun senin kapında it olması lazım muhattap bile olma,nasıl olsa dönecek diyor konuştukça...

Yengem ve annem diyorlar piskologa git,kendine bak...ama...

canm bak bencede psikoloğa git rahat edersn bende eşimden boşandım bi kere bende tekrar barışmayı düşündüm ama pişman oldum hiç değişmemiş eski huyları hala var hatta daha bile beter olmuş.hatta bu konuyla ilgili topik açmıştım herkesin dediği gibi denenmişin tekrar denemesi olmuyo bi an önce unutmaya çalış kendine daha güzel bi yol çiz inşallah ilerde karşına daha iyileri daha mutlu olucağın birileri çıkar kimsenin kahrını çekme şu 3 günlük hayatta

Evde oturup düşünmekle kapanmaz yaran.
Biraz dışarı çık,kendine bak hakikaten.
Evlenmeden önce ne yapmayı severdin ? Mesela eski arkadaşlarını ara,onlarla bir program yap.
Eski SEN'i yakala,kendini hatırla.Sen O yokken de vardın.

Ya su duygusalligim var ya,oda beni zor duruma koyuyor,bakin mesela suan yazarken bile beraber yaptigimiz bir seyahati aklima geldi.kendimi iyice eve kapadi,haftada bir veya iki kere cikiyorum disari,oda cogu zaman mecbur kalinca.

yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm inan.ama bence de hiç dönme geri.çünkü senin kıymetini bilmemiş hep yanlış yapan o şimdi sen dönersen yine senin kıymetini bilmeyecek onun için bi anlam ifade etmeyeceksin.eski hayatından daha kötü şeyler yaşayacaksın kimse değişmez.ailesinin yanında kalmanı istemekle seni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor.onların yanına döndüğünde hepsi birden sana kötü davranacak ve yine ailenin yanına dönmek zorunda kalacaksın ve bu senin için daha ağır olur.şimdi ayaklarını yere sağlam bas kendine zaman ayır en azından bi kuaföre git ve yenilikler yap kendine ve emin ol senin sağlam durman onun sinirine dokunacak ve o pişman olacak.işte o zaman dönmek istersen dönersin.şimdi yapma bence...

evet çok güzel şeyler yaşadın bu yaşadığın kötü olayların üstüne geçebiliyor mu? eşinin masum olduğu günlerini düşünüyosun bu onun şeytanlığını kapatabiliyor mu? eşinin gerçekten değişeceğine inanabiliyormusun. Canım zaten çok büyük travma yaşamışsın babanın evine dönmüşsün çok zor bunalıyosun ama geri döndüğünde bıraktığınız yumak daha da büyüyecek artık daha zor işleri başına alırsın bu iş ailesinin ve onun seni evden atmasına kadar gidebilir. evini düşünüyosun senin hakkında ne diyolar düşünüyosun hiçbirinin önemi yok buraya kadar gelmişsin ayrıl bence yoksa tekrar bu 4 ayı daha fazlasıyla yaşarsın. Adam zaten gittiğinde evi dağıtmış seni silmiş hayatından bu bi süreç çok tutarsızlıklar yaşayacaksın yapacak bişey yok
sen tek başına halledemezsin gerçekten psikolog çok önemli en kısa zamanda işin o olsun

Evet etrafimda herkes diyor-sen güclü olmalisin her ne kadar üzülsende,inadina güclü ol,cünkü sana karsi haksizlik yapildi,sen degilsin tüm bunlari yapan.

Evet etrafimda herkes diyor-sen güclü olmalisin her ne kadar üzülsende,inadina güclü ol,cünkü sana karsi haksizlik yapildi,sen degilsin tüm bunlari yapan.

emin ol bu formül sana çok iyi gelecek.acıdan ölsende dönme ona güçlü ol bakımlı ol salma kendini.seni mutlu ve güçlü görmek onu çıldırtır bu sefer o senin durumuna düşer kadınlar duygu olarak erkeklerden güçlü sen bunu başaracaksın.bu gece kendine yepyeni bir sayfa aç yarın güzel kalk yatağından güne güzel başla herşey güsel olacak...sana iyi şanslar...

bende kendime hep icimden diyorum ki,salma kendini bir gün seni bir yerde görürse o yikilsin seni yikilmis görmesin...cünkü yaptigi,yaptiklari gercekten cok acimasiz.ama pratige gecirmsei zor oluyor bunlari

Bir insan sevmese de bir yere veya kisiye görülmez iplerle baglanir ve oradan ayrilinca o iplerin kopmasindan tarifsiz ACI duyar.Hissettikleriniz bundan ibaret.Yani insanin alistigi herseyi bir an terk etmesi ki basit bir kurgulanmis dizi filmin bile sona ermesinden tarifsiz hisler duyariz.Oysa sadece senorya ve oyuncular bizi alistirmislardir ,merak ve heyecan duygusuda bizi tetiklemistir.Evliliginizde, Asilce savastiginizi ve karsinizdaki kisinin zaten kendisinde var olan ve sorumlulugu hep baskalarinin ustune atma hastaliginin bir sonucu olarakta suclandiginiz, kanaatindeyim.Kadinlar hep Keske lerle yasar Oysa keskeyi topraga ekmisler bir sey bitmemis,yesermemis.Hala karsinizda kendi hatasiyla bile yuzlesme cesareti gosteremeyen bir korkak var.Erkekler daima kadinlari suclarlar.Toplum daima kadinlari suclu gorur.Baari, siz kendinize sahip cikin da kendinizi suclamayin.Adam gibi koca olamamis birisi Size elestiri getiremez.Ayrildiginiz icin hep iyi hatiralar canlaniyor hayalinizde ama Siz bir de fena olanlari akliniza getirin, teraziye koyun bakalim hangisi agir gelmekte..

Son düzenleme:
Annem eskiden hep derdi olan kadina oluyor,erkekler yine daha kolya devam ediyor hayata...
ben pek aldirmazdim,ama simdi daha iyi anlayip hak veriyorum.

alesinin gidersen eger baskı yaparlar sana bence gitme ve senin sucun yok bırak kumarbaz adamla ne işin olur seni istese kapında köpek olur evi de dagıtmazdı sen bence kapat bu sayfayı yeni bir sayfa ac

alesinin gidersen eger baskı yaparlar sana bence gitme ve senin sucun yok bırak kumarbaz adamla ne işin olur seni istese kapında köpek olur evi de dagıtmazdı sen bence kapat bu sayfayı yeni bir sayfa ac

Evet gercekler aci,ve belki ben gözlerimi gerceklere cok kapatiyorum.
Cok zor ama gercek.

Şu suçluluk psikolojisinden kurtulmaya çalışırsan ilk adımı atmış olursun zaten. Seni suçlayan onlar deil ki sensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…