Ne yaparsan yap yaranamassın zaten sen onun gözünde hep gelinsin.. Gerçek annesini arattırmayanlarda var elbet çok iyi insanlarda var ama çogu genelde gelin gözüyle bakar.. Benimkide daha ilk günlerde kiçkimse insanın kendi kızı olmaz demişti bende soğumuştum..
Üzülme hayat çok kısa ve mutlu olmaya bak..
Evet canim,benim annem mesela gelinlerine hic kiyip birsey demiyor,diyor yazik,yanlis anlar,onlarda insan,ve annem birde dediki ögrendiginde kumari,ben seni oglum yerine koydum,bana acsaydin durumunu yine sana yardim etmeye calisirdim ama sen kizimi-esini niye böyle üzdün...
Yengem ve annem diyorlar piskologa git,kendine bak...ama...
yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm inan.ama bence de hiç dönme geri.çünkü senin kıymetini bilmemiş hep yanlış yapan o şimdi sen dönersen yine senin kıymetini bilmeyecek onun için bi anlam ifade etmeyeceksin.eski hayatından daha kötü şeyler yaşayacaksın kimse değişmez.ailesinin yanında kalmanı istemekle seni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor.onların yanına döndüğünde hepsi birden sana kötü davranacak ve yine ailenin yanına dönmek zorunda kalacaksın ve bu senin için daha ağır olur.şimdi ayaklarını yere sağlam bas kendine zaman ayır en azından bi kuaföre git ve yenilikler yap kendine ve emin ol senin sağlam durman onun sinirine dokunacak ve o pişman olacak.işte o zaman dönmek istersen dönersin.şimdi yapma bence...
Evet etrafimda herkes diyor-sen güclü olmalisin her ne kadar üzülsende,inadina güclü ol,cünkü sana karsi haksizlik yapildi,sen degilsin tüm bunlari yapan.
emin ol bu formül sana çok iyi gelecek.acıdan ölsende dönme ona güçlü ol bakımlı ol salma kendini.seni mutlu ve güçlü görmek onu çıldırtır bu sefer o senin durumuna düşer kadınlar duygu olarak erkeklerden güçlü sen bunu başaracaksın.bu gece kendine yepyeni bir sayfa aç yarın güzel kalk yatağından güne güzel başla herşey güsel olacak...sana iyi şanslar...
Bir insan sevmese de bir yere veya kisiye görülmez iplerle baglanir ve oradan ayrilinca o iplerin kopmasindan tarifsiz ACI duyar.Hissettikleriniz bundan ibaret.Yani insanin alistigi herseyi bir an terk etmesi ki basit bir kurgulanmis dizi filmin bile sona ermesinden tarifsiz hisler duyariz.Oysa sadece senorya ve oyuncular bizi alistirmislardir ,merak ve heyecan duygusuda bizi tetiklemistir.Evliliginizde, Asilce savastiginizi ve karsinizdaki kisinin zaten kendisinde var olan ve sorumlulugu hep baskalarinin ustune atma hastaliginin bir sonucu olarakta suclandiginiz, kanaatindeyim.Kadinlar hep Keske lerle yasar Oysa keskeyi topraga ekmisler bir sey bitmemis,yesermemis.Hala karsinizda kendi hatasiyla bile yuzlesme cesareti gosteremeyen bir korkak var.Erkekler daima kadinlari suclarlar.Toplum daima kadinlari suclu gorur.Baari, siz kendinize sahip cikin da kendinizi suclamayin.Adam gibi koca olamamis birisi Size elestiri getiremez.Ayrildiginiz icin hep iyi hatiralar canlaniyor hayalinizde ama Siz bir de fena olanlari akliniza getirin, teraziye koyun bakalim hangisi agir gelmekte..Kizlar ya evliligimi özlüyorum ve evlilikte bana iyi olan kocam nasil olurda simdi ayriligi böyle hafife aliyor?belki bazilariniz diyecek ki simdi of sende ,ama zor cok zor bir durum...
ve icimden birsey yapmak hic gelmiyor.
Kumari oynayan o,yalan söyleyen o,annesi olur olmaz konusan o,ve evini birakip giden ben sucluymusum.:
Ne olur bir akil verin ne yapsamda kendimi biraz daha iyi hisedebilsem?
alesinin gidersen eger baskı yaparlar sana bence gitme ve senin sucun yok bırak kumarbaz adamla ne işin olur seni istese kapında köpek olur evi de dagıtmazdı sen bence kapat bu sayfayı yeni bir sayfa ac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?