kizlaaaarrrrr
bana az önce mesaj yazmis-sizmi beni gizli nummarayla ariyorsunuz-diye.
En son 9 gün önce mesajlasmistik,ben onu aramistim önceleri gizli numarayla ama 9 gündür suskunum.
Hem bu numarasi yeni,yani ben evi terk ettikten sonra bey efendi degistirdi.
Ve biliyorum ki,kimse aramiyor gizli numarayla,ben sustum ya 9 gündür,herhalde dermis gibi,ne oldu,niye ses cikmiyor senden...
cevap filan verme numarasınıda öğrenmişsin madem açma mesajla cvp verme ağırdan sat kendini ulaşılmaz ol eğer devam edicekse bu evlilik sana yalvarsıon yakarsın snei ikna etsin ondan sonra aklını başına devşir sana bu anlattıklarımızı kardeşin bile anlatmaz
zaten artik susma karari aldim,cevap yazmiyacam,cünkü kesin nabzimi yokluyor...
aferin kız akıllanıcan :) bak burda kardeşlerin olarak sana desteğiz manevi değerin yerini hiç bir maddi değer dolduramaz
Tesekürler,evet orasi öyle tabiki,maneviyatin yerini tutamaz birsey,cünkü önce insanlik önemli,bir milyoner bile düsün yolda bir kaza yapsa,belki bir coban onu bulup ilk yardim yapar,parasi yapmaz.
o şimdiden ilk adımları atmaya başlamış cnm ama sen yelkenleri suya indirme sakın bi sürünsün önce.duygunu değil mantığını kullan.hiç cvp verme bakalım ikinci adımı ne olcak sana ulaşmak için ama kendini de unutturma arada bi görün tesadüfen tabi aynı yerdeyseniz.
yok,mümkün degil görünmem ama zaten o unutmayi istiyorsa unutur,ya canim nasil ilk adimi atiyor?bilmiyorum,egosunu oksuyor galiba ben kendimi zayif gösterince,baska türlüde soguk oluyorum,ne alakaysa....
cnm o sana acı çektirmekten zevk alıyor belliki sen de onu aramayınca acının hafiflemeye başladığını düşünüyor yada senden ses çıkmayınca senden ümidi kesmemek için kendini hatırlatıyor sana
ondan nefret bile edemiyorum.
Keske beynime sus artik diyebilip sustursam
bunu yaşayan sensin dışardan söylemek kolay biliyorum ama at sen onu hayatından bi gün unuttuğunda değmezmiş üzüldüğüm günlere yazık dersin.azıcık elle tutulur bi yanı olsa bunu demezdim sana çabala derdim ama sana hep kötülük yapmış o bi gün barışacağınızı düşünse evi dağıtmazdı bu yaptığı kızgınlık değil tamamen seni yıkmak içindir.sen de kendine yeni uğraşlar bul çalışmıyosan işe gir kendi ayağın üzerinde dur.düşüne düşüne kendine zarar vermek sadece seni yıpratır onun da işine gelir cnm.[/QUOTE
Kendimi sanki ne kadar toparlamaya calisiyorsam,tekrar yipranisa dogru gidiyorum.
Az önce Dügün resimlerime baktim
ne kadar tuhaf birsey esimin yüzüne bakmak resimlerde,bana uzak oldugunu düsünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?