Ben ondan nefret edemiyorum,yani kalbim cok yumusak zaten.
acaba görse ne haldeyim kendini kinar mi
Neden?
Neden bile bile kendinize acı çektiriyorsunuz?
Cidden meraktan soruyorum...
Bakın çok istiyorsanız dönün eşinize...
onu sevdiğini geri dönmek istediğini fazla belli etme sürekli arama onu biraz o uğraşsın çünkü yarın öbür gün tekrar bir araya geldğiniz zaman nasıl olsa bu ne yapsam beni seviyo bana geri dönüyo diyip hiç umursmaz seni herşeyide yapar
pazar günü 1. yil dönümümüz...
senin damarların onunla dolmuş biz ne dersek diyelim sen ona dönmek istiyosun belliki.demekki insan bişeyleri yaşamadan göremiyo öyleyse dön ona ve neler gelecek başına yaşayarak gör biraz acımasız oldu ama kusura bakma.sen bence unutmak için bi çaba harcamıyosun değse bari ama değmeyen biri için yapıyosun.insan çekeceği çileye aşık olurmuş ya senin ki de öyle.ama bu durumda sadece kendini değil aileni de çekeceksin bu mutsuzluğun içine.unutmak istesen geççmişi kurcalayıp durmazdın sen ona dönmek istiyosun.tabi iyi olacağını düşünüyosan dön sonuçta biz değil sen tanıyorsun onu belki biz yanılırız ve her şey güzel olur.inşallah ta öyle olur cnm.
insanlar ayrılınca yada bir ölüm gibi zorunlu bir ayrılık yasayınca dünya kötüsü olsa sadece iyi taraflarını hatırlarr. sanki o melektide herseyi siz yapmıssınız gibi hissedersiniz. yasadıgınız o günleri düsünün derimm.. cektiginiz sıkıntıyı düsünün. en önemlisi su ana kadar sizin için birsey yapmamıs burdan da sizi haketmedigini düsününn. o kadar korkak bir adammıs ki demekk yaptıklarının arkasında bile durmadan evden gitmeseydin diyor.. aileyle yasayamamak gibi özel bir durumunuz yoksa tavrınıza devam edin.. ayrılmak istemeyebilirsinizz ama en azından o biirseyler yapana kadar sizin için geri dönmeyin .. bırakın pesinizden kossun:97:
Ya canim diyorum ya adami seviyorum,ama tabiki farkindayim ki illeride daha kötü olabilecegini,keske hafizami silebilsem...
keske
cnm hafızanı silmek tabi ki imkansız ama çabala biraz başka uğraşlar bul kendine.kimse kimse için gelmedi bu dünyaya onun sana bu kadar kötülük yapmasına izin verme yazık cnm sana da günlerini onu düşünerek heba etme bu arada çocuğunuz varmıydı kaç senelik evlisiniz?
Hayattimda hic hatirlamiyorum bu kadar kötü his ettigimi kendimi:
Cocuk yok canim,bir yil olacak.
Diyorum ki bunlar bana cezami?
Cünkü ilk baslarda cikarken pek hislerim yoktu,sonradan olustu,ama suan arkasindayim ve arkasindaydimda
olur ayrılık sonrası bunlar cok dogall. ama bir yakınınızı kaybettiniz mi hic bilmiyorumm..o cook farklı bi acıı. cünkü hersey içinizde kalır o zaman. yasayamadıklarınız, söyleyemediklerinizz,, keskelerinizz.. ve asla da söyleyemezsiniz yapamassınız.. en büyük acı en büyük üzüntü ölümün ardındandır.. o kadar büyük olamaz acınızz..ikinizde yasıyosunuz..üstelik o sizin için bişi yapmıyor. sizin üzülmemeniz için tekrar tavrınızı koymanızı istedim. siz cok seviyorsunuz belli.ama...... en son kararı siz verirsiniz tabii. umarım hersey gönlünüzce olur
Ah bu erkekler... aslında kendi kararlarını öyle bir şekle sokarlarkı sankı senın kararınmış gibi sanarsın... ama durumu öyle hale sokarlarkı sen aslında onun verdiği kararı uygulamıs olusun ama bakarsınkı aslında ben almamışım böyle bır karar ! senı anlıyorum... ama kendini kötü hissetme çünkü erkeklerde bu huy var.... senınle ıgılenmez konuşmaz sanki git kendine başka konusacak ilgılenecek bırını bul der gıbı davranırlar ..sende kızar bıtırısın ılışkıyı sonra dersınkı ya adamın işimi vardı benımle ılgılenemdı ya da keyfımı yoktu konusamadı ! öylede ustaca kendılerını sıyırırlar. sana kendını kötü hıssetıren bırıyle zaman harcamaa eger boşandıysan napacan demek olmuyormus ..mutlu olamazdın zaman ılerledıkce emın ol...
hımm cnm ben daha fazla zamandır evlisiniz diye düşünmüştüm ama cnm sizin evliliğiniz daha olgunlaşma aşamasına girmemişken tökezlemiş.ama keşke o kumar oynarken sen onu daha farklı şeylere yönlendirseydin birlikte başka şeyler yapsaydınız belki bırakırdı keşke bırakıp gitmeden biraz dayanıp çaba sarfetseydin baktın olmuyo giderdin.bi bebeğiniz olurdu ve belki babalık ona her şeyi unuttururdu ama onun evi dağıtmaması gerekiyordu ailesine karşı seni keşke bu kadar mağdur etmeseydi arkanda dursaydı.ya ben bu aileleri zaten anlamıyorum çocuğumuzun yuvası yıkılmasın deyip toparlayıcı olcaklarına iyice herşeyi mahvediyolar oğlum barışırsınız evi dağıtma deselerdi bu evliliğin yıkılmasında en az kocan kadar onlarında suçu var ne biçim insanlar yaa...şimdi rahatladılarmı acaba???
Sevgi ney acaba acı çektirmekmi, üzmek mi,sevgi bu değildir herhalde ya sevgi ne kadar düşerse düşsün insan ne kadar uzagada gitse gidip bulup sahip çıkmaktır.. Sen seviyorum diyorsun sevilmedikten sonra bi anlamı varmı... Yumşak kalpli olabilirsin ilk acını yaşıyoırsun belkide bu acıları yaşaya yaşaya eşin dahil herkesten nefret edersin.. Umarım bu durumları yaşamassın ama dönersen yaşayacagına eminim.. Ve bırak ağlamayı sızlamayı ve toparlan derim.. Bir sürü arkadaş sana yardımcı olmaya çalışıyor istersen biraz düşün...... Diyelimki döndüm gittin geri ne olacak seviyosun tamam sana ezik davranacaklar gittin için hep yüzüne vurulacak.. Ha ama aksi bi durum olur diyosan hani bağırlarına basarlar diyorsan hiç durma git... Sen burda yasını tutarken yeni gelin bile aramaya başlamışlardır bence çok karşılaştım bu durumla... O yüzden kendini toparla canım.. Olan sana oluyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?