Ben evlenemedigim için kıskanıyormuşum

Ozel sektor mu bu yatmasin. Oyle birsey olsa her şeyden once sosyal medya kaynar. Doga koleji yatirmiyormus diye bile kac aydir eksi de baslik var. Kamu da yatmasa maaslar baya olay olurdu diye dusunuyorum.

ne kadar komik di mi üst rütbeden biri değişmiş masalı :D sanki işyeri el drğiştirdi, atölye ya da fabrikadan bahsediyor sanki.. Cahilll

Buyuk ihtimal asker falan degil. Asker olsaydi daha inandirici bir yalan bulurdu. Komutan değişti maas almiyoruz diye yalan mi olur 🤣

Eşim uzman ona sordum anca devlet batarsa maaş yatmaz dedi

Düzenleme: 6 ay uzaklaştırma varsa yatmayabilir dedi ama tahmin yürüttü sanırım kesin bilgisi yok bu konuda

Yani devlet memuru sonuçta paranın yatmaması saçma bi de yatmasa kimseninki yatmaz

Ihrac olmussa artik maas almaz da aciga alinmalarda 3 de 1 yada 3 de 2 si yatiyor yine.

Devlet memurları tatilde bile maaş alıyor milleti yemesin suçunu ört bas etmek içinde kadınların zaafına oynamış çakaal

Askeri personelin maas alamama gibi bir sıkıntısı olamaz. Besbelli kizi kandiriyor. Yeni uzman cavussa, uzmanlarin aileleri parayi sever, cocugun maasini aliyorlardir, bu da parasiz kaliyordur

ben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.
5 yıllık bi sevgilisi var, sevgilisi uzman çavuş.
gece sohbet ederken konu konuyu açtı sevgilisini anlattı bana. İşte artık bi adım atmak istiyoruz ama sevgilim 6 aydır maaş almıyor dedi.
sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demiş :KK70: çok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş
uzman cavusun maasını alamaması ımkansız
boyle bırsey yok yanı yalanın daniskası

ben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.
gece sohbet ederken konu konuyu açtı sevgilisini anlattı bana. İşte artık bi adım atmak istiyoruz ama sevgilim 6 aydır maaş almıyor dedi.
sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demiş :KK70: çok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş

Kuzene selamlaaaaarrr 😂😂😂
Askeriye maaş yatmıyor yalanına inanmasına mı üzülmeli, adam çakal ona mı sinirlenmeli bilemedim🙈🙈🙈

Buyuk ihtimal asker falan degil. Asker olsaydi daha inandirici bir yalan bulurdu. Komutan değişti maas almiyoruz diye yalan mi olur 🤣
komutan degıstı maas alamıyoruz mu demıs :D
ya allahım :D :D :D
askerlıkle alakası yok bu kısı hayatında birlik bıle gormemıstır hıc bu yalanı soyleyebılmek ıcın ultra bılgısız olmak gerek yanı ınanılmaz sacma sapan bırsey cok komık gercekten

Şu ülkede jerkesi maaşı geç yatabilir ama askerin aslaa şimdi uzmançavuşum diye yalan söylemez heralde çünkü illa çıkar ortaya ya bi üyenin dediği gibi fetöden ihraç filan oldu (açığa alınsa maaşının 3de 2 sini mi ne alıyolardı oranı yanlış yazmış olabilirim tam bilmiyorum ) yada kandırılıyor net kuzeninizse bence söyleyin gözünü açsın

komutan degıstı maas alamıyoruz mu demıs :D
ya allahım :D :D :D
askerlıkle alakası yok bu kısı hayatında birlik bıle gormemıstır hıc bu yalanı soyleyebılmek ıcın ultra bılgısız olmak gerek yanı ınanılmaz sacma sapan bırsey cok komık gercekten

Evet kesinlikle birlik bile gormemistir. Yoksa daha inandırıcı yalan bulurdu. Yada bakti nasilsa kuzen cok saf yalan bulmaya ugrasmak istememis olabilir :)

Maaş alamama gibi bir durum söz konusu değil😌
Gayet günü gününe yatıyor maaşlar. Hatta bu ay bayram olduğu için erken bile yatırıldı.
TSK ve Devlet Kurumları için maaş yatmama gibi bir şey şuan için saçma bir yalan olmuş.

Eşim polis 5 senedir evliyim ayın on besini geçtiğini bile görmedim ki..bayramlarda fln ayın on besinden önce geliyorsa maas gününü beklemeyip erken yatırıyorlar tıpkı bu ay olduğu gibi.

sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demiş :D çok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş
Kuzenin kekleniyor 😂

25 yasinda insan resmen kandiriliyor ya. Goz gore gore kandiriliyor. Valla ben kendi haline birakmanizdan yana degilim. Kiz daha 3 4 kere gordugu adamla 5 senedir sevgili olduguna inanmis.
Gozunu acmasi lazim. Ister kiskanc desin isterse baska birsey. Ben gormesini saglardim. Yazik resmen kandiriliyor.
Bir devlet memuru ihrac edilmedigi surece maasindan mahrum edilmez. Oyle sacmalik mi olur ? Komutan degsiti nedir ya? C.baskani degisse dahi bu durum soz konusu olamaz.
Esim polis ben de ogretmenim. Daha 1 gun gecikmeli maas almadik biz.
Gerekirse uzman cavus birileriyle konusturun. Ondan duysun bunun mumkun olmadigini. Ya da ac burayi okut. Valla gidisat iyi degil.

Kiz baya saf. İliskisi hakkinda yorrum hic yapmayin yarin bisey olsa gelir basina eksir senin yuzunden diye

Back
X