Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar komik di mi üst rütbeden biri değişmiş masalısanki işyeri el drğiştirdi, atölye ya da fabrikadan bahsediyor sanki.. Cahilll
Eşim uzman ona sordum anca devlet batarsa maaş yatmaz dedi
Düzenleme: 6 ay uzaklaştırma varsa yatmayabilir dedi ama tahmin yürüttü sanırım kesin bilgisi yok bu konuda
Yani devlet memuru sonuçta paranın yatmaması saçma bi de yatmasa kimseninki yatmaz
uzman cavusun maasını alamaması ımkansızben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.
5 yıllık bi sevgilisi var, sevgilisi uzman çavuş.
gece sohbet ederken konu konuyu açtı sevgilisini anlattı bana. İşte artık bi adım atmak istiyoruz ama sevgilim 6 aydır maaş almıyor dedi.
sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demişçok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş
ben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.
gece sohbet ederken konu konuyu açtı sevgilisini anlattı bana. İşte artık bi adım atmak istiyoruz ama sevgilim 6 aydır maaş almıyor dedi.
sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demişçok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş
komutan degıstı maas alamıyoruz mu demısBuyuk ihtimal asker falan degil. Asker olsaydi daha inandirici bir yalan bulurdu. Komutan değişti maas almiyoruz diye yalan mi olur![]()
komutan degıstı maas alamıyoruz mu demıs![]()
ya allahım![]()
![]()
askerlıkle alakası yok bu kısı hayatında birlik bıle gormemıstır hıc bu yalanı soyleyebılmek ıcın ultra bılgısız olmak gerek yanı ınanılmaz sacma sapan bırsey cok komık gercekten
Kuzenin kekleniyorben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.