- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatiller yasal hak olduğu için her sektörde ve kurumda tatillerde maaş alınır.Devlet memurları tatilde bile maaş alıyor milleti yemesin suçunu ört bas etmek içinde kadınların zaafına oynamış çakaal
Aslında bazı şeylerde kimsenin akıl edemedigini seyleri söyler, özellikle bi ortamda kimin nasıl bakış attıgına, söyledigi cümleden ne ima ettigine cok aşırı dikkat eder kurnazdır ama saflıkta var bazı konulardaKuzeniniz saf mi biraz?
Sözde şaka yapmış, hani neden böyle bi yalan söyliyim kuzenin sacmalamış demiş gibigülerek anlattı bana bir de.. Ne diyebilirim insallah ben yanılıyorumdur
Aman bende zamanında senin gibi o işlere girdim en yakın arkadaşımdı salak bana beni kıskanıyorsun dedi sonra gelinlikle evde öylece kaldılar nikaha 2 saat kala adam evli oldugunu söyledi. Boşver kim ne hali varsa görsün sonra biz kötü oluyoruz o günden beri yalanı fark etsemde söylemiyorum kimseye ikili ilişkilerde banane kendi aptalsa aptallıgının bedelini ödemek zorunda. Sonra kötü olan ben oluyorum umurumda degil umurunda olmasın. Afedersin boşuna dememişler deveye diken insana.....ben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.
5 yıllık bi sevgilisi var, sevgilisi uzman çavuş.
gece sohbet ederken konu konuyu açtı sevgilisini anlattı bana. İşte artık bi adım atmak istiyoruz ama sevgilim 6 aydır maaş almıyor dedi.
sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demişçok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş
Kurnazlık ve zeka farklı şeyler. Bundan da bunu anlıyoruz işte.Aslında bazı şeylerde kimsenin akıl edemedigini seyleri söyler, özellikle bi ortamda kimin nasıl bakış attıgına, söyledigi cümleden ne ima ettigine cok aşırı dikkat eder kurnazdır ama saflıkta var bazı konularda
Aman bende zamanında senin gibi o işlere girdim en yakın arkadaşımdı salak bana beni kıskanıyorsun dedi sonra gelinlikle evde öylece kaldılar nikaha 2 saat kala adam evli oldugunu söyledi. Boşver kim ne hali varsa görsün sonra biz kötü oluyoruz o günden beri yalanı fark etsemde söylemiyorum kimseye ikili ilişkilerde banane kendi aptalsa aptallıgının bedelini ödemek zorunda. Sonra kötü olan ben oluyorum umurumda degil umurunda olmasın. Afedersin boşuna dememişler deveye diken insana.....
O nasıl iş ya? Iyi kokular gelmedi burnuma5 senede en fazla senede 3-4 defa görüşmüşlerdir kuzenimde öyle sorgulayan biri degil
Almayan pek çok tanıdığım varTatiller yasal hak olduğu için her sektörde ve kurumda tatillerde maaş alınır.
Dershane öğretmenlerinin çoğu almaz, çünkü sözleşmelerini ona göre ayarlarlar haziran sonu işten çıkarılıp, eylül başı işe alırlar. Zaten çalıştığın kuruma göre bir yıl dolduktan sonra yıllık izin hakkı oluşur, çalışılan yıla göre 10-15-20 güne kadar izin olur.Almayan pek çok tanıdığım var
Ben aslında memurların maaş sıkıntısının olmadığının altını çizmek istediğim için öyle yazdımDershane öğretmenlerinin çoğu almaz, çünkü sözleşmelerini ona göre ayarlarlar haziran sonu işten çıkarılıp, eylül başı işe alırlar. Zaten çalıştığın kuruma göre bir yıl dolduktan sonra yıllık izin hakkı oluşur, çalışılan yıla göre 10-15-20 güne kadar izin olur.
İşkurdan eleman talep eden yerler de yukarıda bahsettiğim şekilde çalışır, yani girdi çıktı yapar.
Ama normal bir firma, kurum, şirket normal çalışanlarına(mevsimsel ya da dönemsel olmayan çalışanlara) çalıştığı süreler dikkate alarak izinlerini vermek zorundadır ve tabi ki maaşlarında kesinti yapamaz.
Ücretsiz izin denilen kavram var ama o başka bir durum.