ben evleniyorum bekarlarla konuşamam

kalplerbirsedunyaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
3.343
6.346
158
40
acayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.

sonra akşam saatlerinde beni aradı önce açmadım sonra tekrar arayınca açtım özür diledi filan saçmaladım ya dedi ama ben artık konuşmak istemiyoruz yani evlenince herşeyi silmeye göze almış resmen. tekrar görüşmek istiyor küs olmayalım öyle şeylere inanmak hatamdı diyor ama benim içim soğumuyor. bir de size sorayım barışayım mı sizce?

Son düzenleme:
En gicik insan tipi.

Hamile kalir cocugu olmayanlara soylemez nazar deger.

Evlenir bekarlardan uzak durur nazar deger.

Ya hu bu nazar bize niye hic degmiyor?

Evlendikte cocukta dogurduk hic boyle triplerede girmedik nazar mazar da degmedi.

Hic unutmam birgun yurttan bir arkadasa erkek arkadasi yuzuk almis iste aralarinda soz yapmislar. Bizimde muhabbetimiz iyi geldi gosterdi bana bak bana yuzuk almis dedi cikardi kendi verdi elime bende elime verince refleksle parmagima takacak gibi oldum ciglik atti takma sakin ugursuzluk getirir diye. Ben bozuldum tabi. Neyse okulun son yilina geldik ben gercek anlamda nisanlandim yani istemem oldu aileler tanisti nisan yaptik ben yuzugume her bakmak isteyene yuzugumu verdim takip parmaginda bakanda oldu hic tepki vermedim. Sonuc arkadas erkek arkadasindan ayrildi hemde cok kotu bir sekilde ben evlendim.

Bosverin boyle insanlari taknaya degmez.

ne yazikki bu guzel dunyamiz ustunde bu tarz buldumcuk, tek evli kendisi zanneden, killi odun kocasini bulunmaz hint kumasi zanneden kizlar var. onlarla ayni havayi solumaktan bende mutlu degilim ama yapacak bisey yok. ne guzel cevabini vermissin, artik yakin ortamlarda bulunmayiz hayatini kurtarabilirsin bence :)
ayrica biz birazdan mesajlarla soguturuz merak etme :))

Kendim evliyim ondan biliyorum, evlenince ozel varliklar oluyoruz birden seviye yukseliyoruz. Ezik gibi bekarlarla konusunca bereketimiz kaciyor

Yerinizde olsam o kafadaki biriyle gorusmezdim. Benim de kuzenim nisanlaninca benle gorusmemeye baslamisti, mustakbel kocisi oyle istemis. Etraftaki gudubet bekarlari temizleyip pespembik mutlu bir yuva hayal ediyordu sanirim. Sonra kuzenim kocasini aldatti

Çok sevdiğiniz bi arkadaşınız değilse mesafe koyun.. zaten evlensin evine sokmaz bi süre kimseyi.. Hamile kalır dogurunca haberiniz olur.. o koyacak mesafe belli.. siz de koyun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…