- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
-
Hiç işim olmaz böyleleriyle kusura bakma ama senin yerinde olsam bir daha asla onunla konuşmazdım.Ona öyle bir laf sokardım ki değil seni aramak seni aklına bile getiremezdi.acayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.
sonra akşam saatlerinde beni aradı önce açmadım sonra tekrar arayınca açtım özür diledi filan saçmaladım ya dedi ama ben artık konuşmak istemiyoruz yani evlenince herşeyi silmeye göze almış resmen. tekrar görüşmek istiyor küs olmayalım öyle şeylere inanmak hatamdı diyor ama benim içim soğumuyor. bir de size sorayım barışayım mı sizce?
valla o arkadası yarın bı gun kocamda gozun mu var bıle derAy yok mutlu olamazlar, adamda arkadas da birakmaz.
Bekarlarla gorusturmez, evlilerin de eslerini kiskanir, kesin.
Aynen...valla o arkadası yarın bı gun kocamda gozun mu var bıle der
bekarla konusmam nazar deger dıyecek kadar kotu kalplı bırı bı ınsandan korkarım ben
ne ınsanlar var ya
gülesim geldi tövbe tövbeacayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.
sonra akşam saatlerinde beni aradı önce açmadım sonra tekrar arayınca açtım özür diledi filan saçmaladım ya dedi ama ben artık konuşmak istemiyoruz yani evlenince herşeyi silmeye göze almış resmen. tekrar görüşmek istiyor küs olmayalım öyle şeylere inanmak hatamdı diyor ama benim içim soğumuyor. bir de size sorayım barışayım mı sizce?
Nasıl yani? Bekarlarla konuşan evliler var mı hala, ben evlendikten sonra bekarlara selam bile vermiyorum. Benim icin insanlar ikiye ayrilir; Evli olanlar ve Evli olmayanlaracayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.
Yerinde olsam çok da kırılmazdım o arkadaşa, kocayı zor bulduysa ne yapsın garibimacayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?