ben evleniyorum bekarlarla konuşamam

Hiç işim olmaz böyleleriyle kusura bakma ama senin yerinde olsam bir daha asla onunla konuşmazdım.Ona öyle bir laf sokardım ki değil seni aramak seni aklına bile getiremezdi.
Ama laf sokma işi geçmiş o telefonda ilk konuştuğunuz zaman söyleyecektin ki bir işe yarardı.
Bu saatten sonra yapacağın tek şey "Hadi canım güle güle sana evlilik hayatında eşin ve eşinin kardeşiyle mutluluklar dilerim" diyerek kesip atmak.

Ay yok mutlu olamazlar, adamda arkadas da birakmaz.
Bekarlarla gorusturmez, evlilerin de eslerini kiskanir, kesin.
valla o arkadası yarın bı gun kocamda gozun mu var bıle der
bekarla konusmam nazar deger dıyecek kadar kotu kalplı bırı bı ınsandan korkarım ben
ne ınsanlar var ya

Benim de böyle bir arkadaşım vardı, sokakta görsem yüzüne bakmayacağım kocasını kıskandığımı sanıyordu.
Yazık, görüşmeyi kestim.
Sonra boşandı.
O da anladı ne tür bir hata yaptığını.

Yani boyle birseyi duymus olsa bile size direk soyleyerek hata yapmis yuz yuze gelince samimi bir arkadaslik varsa ya benmi nisanlimin kardesi boyle boyle diyor sen hic suydunmu diye sorarlar bnce sizin arkadasiniz ya cok saf yada hic etrafinda konusacak kimsesi yok cunki bunu duyan ilk kisi zaten oyle birsey yok seni kandirmislar der yani sanirim ilk soyledigi kiside sizsiniz onuda duzgun soyleyememis karsiniza alip konusmadan pesin hukum vermeyin derim

Ben nişan attım diye uğursuz olduğumu düşünen bir arkadaşım vardı, resmen benden gizli saklı evlendi. Telefonda hesap sordum, kocası benden için çağırma onu kim bilir ne halt yedi de nişan bozuldu demiş.

''Senin kıllı göbekli ayı kocana mı kaldım, pintiliğinden seni ayrı eve bile çıkarmıyor, kaynananın yan odasında gizli saklı sevişmeni mi kıskandım, adamın 3 dakikada boşalmasını mı kıskandım, çok eziksin.'' deyip yüzüne kapattım ben de. (O konuda dertliydi.)

O oldu birbirimizi nefretle anarız. Babasının evine dönüp dönüp duruyormuş, bense eşimle mutluyum ve hamileyim çok şükür. O yüzden böyle insanları takma canım.

Cahilden,düşünceleri kirlenmiş insanlardan uzak duracaksın. Cahil diyorum çünkü bekarların nazar değdirip evin bereketinin kaçacağına inanmış,düşüncesi kirli diyorum çünkü arkadaşına böyle bir sıfatlandırma yapıyor;sen kıskanırsın demiş aleni bir şekilde..

Görüşme bence çünkü yarın birgün evine gittiğinde eşyalarını kıskandığını düşünüp maşallah de nazarın değer der hatta daha da ileri gidip hamile filan olduğunda "yhaa sen bekarsın hamile de değilsin nazarın değer,kıskanırsın diye direkt yüzüne söyler ve senden uzak durur.
En iyisi bir daha görüşme,böyle kişiler boşa kalabalık yapıyo insanın hayatında..Gerek yok kuru kalabalığa..

gülesim geldi tövbe tövbe

Nasıl yani? Bekarlarla konuşan evliler var mı hala, ben evlendikten sonra bekarlara selam bile vermiyorum. Benim icin insanlar ikiye ayrilir; Evli olanlar ve Evli olmayanlar

İlk defa böyle salakça bişey duyuyorum. Bence barışma. . Böyyle bir şeyi görümcesinden duysa bile insann pat diye söyler mi? Sen bekarsın nazarın değer diye senle konuşamam diye.

Ay şu evlenirken kendini bi halt sananlardan nefret ediyorum ya! kendilerini soyutluyorlar. barışma kardeş gitsin kocasıyla hem arkadaş hem de çift gibi olsun. arkadaşa ihtiyacı yok demek ki!

bence barisma. benimde bi arkadasim ki samimi bile degildik bi yerde karsilastik numara alisverisi yapalim gorusuruz konusuruz dedim kocam bekar arkadaslarimla gorusmemi istemiyo numarami veremem dedi neyse gel zaman git zaman ben de evlendim bi yerde karsilastik dugunune neden cagirmadin deseydin gelirdim dedi kusura bakma canim bekarken benle gorusmeyenlerin evlenirken yanimda olmasini istemedim dedim o zaman icim sogudu

Yerinde olsam çok da kırılmazdım o arkadaşa, kocayı zor bulduysa ne yapsın garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…