ben evleniyorum bekarlarla konuşamam

Ay bunun bir baska modelinden bizde de vardı... daha sevgililerken bekar olan kız arkadaşlarımla tanıştırmam konuşamaz yolda görseniz selam veremez diyordu .... sonra ne oldu kocası evli kadınla aldattı ... hiç takma kafana yol ver gitsin

Ayy dö..m :))
O kocasından sıkılınca kıymet vermediği bekar arkadaşlarını mumla arar merak etme. Şimdi buldumcuk olmuş ne yaptığını bilmiyor.
Ama bana sorar bu tiple arkadaş olma en azından nasıl bir salakla arkadaşlık ettiğini gördün.
Salla gitsin

Ha salla derken , görüşme yani .

Bu türler ilerde level atlayıp senin kocamda gözün var zataannn mertebesine eriyorlar

ahahahaha Utanmasa ben Prensip olarak bekarlarla konuşmuyorum. diyecek nerdeyse..

Sitcom dizisinden fırlamış karakter gibi. Böyle bayağı saf biri mi? Öyleyse boşverin gerçekten inanmıştır belki.

Küfür etmek pek huyum değildir ama sıktır et doğru insan değilmiş senin için belli etmiş kendini bi daha ararsa sende de ben bekar olduğum için bana özenip pişman olmani istemen gorusmesek daha iyi de

Bu 80 li uillarda degilmiydi ya dozlenip nisanlaninca burnu havalarda gezip evlendikten bir kac ay sonra havalari pisss diye sonenler. :)

Bizim eskiden mahallede oyle idim nisanlanip evlendiklerinde bir havalara girerleridi kizlar.
Demekki hala var... vah zavallilar.

Evlenince adetler mo degisiyormusta konusamiyormus bende evliyim ve en yakin arkadasmmda hem bekar hem de bende yasca kucuk..

bu sonradan görmeyle barışırsan, kocasını kıskandığını onda gözün olduğunu falan düşünür iftira atar. çünkü bi tk koca onda var. fırsat bu fırsat uzaklaş ondan, evlenip kocişiyle musmutlu yaşasın

ahhaa sende ben bekarim evlilerle konusamam yoksa beni evli sanarlar deseydin
bosver boyle sacmalik icin arkadasligi bozmaya degmez, baris gitsin. Eger ilerde soguma olacaksa da senden kaynaklanmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…