ben evleniyorum bekarlarla konuşamam

koca buldum diye hava atmak için tekrar barışmak istemiştir bende evlillerle konuşamıyorum.kocaları tüm aptal hurafelerine inanıyorlar dersin bitirirsin.

Yıllar önce aynı muhabbeti samimi olmadığim bi arkadaş yapmıştı... Evli bekar muhabbeti farkli oluyomuş hala gereksiz hatta beyinsiz biridir benim için... Hayatımda gördüğüm en arıza tip... Bu yüzden bu mantıktaki insanlardan uzak durmak gerektiğine inanirım.Gerçi uzak durduğum halde benim sinirlerimi zıplatmayı başarıyor o ayrı... Demem oki değişmiyorlar kafaları bu uzak durun....

Buna inanmış mı gerçekten ya Boşverin konuşmayın alsın kocişini sussun

Yahu hamile birine çocuğu olmayan birinin nazarının degecegi düsüncesinide burdan öğrenmiştim

Buda baya ilginçmiş. Millet neyin kafasını yasayıp kendini nerde görüyo bee

kıyamam.Evlenecek tabi başı taaa göğe erecek. Allah'ım ne sanıyorlar acaba evliliği bu insanlar. Ulvi bir görev falan mı?

ay çok güldüm ya :)))))) ALLAH akıl fikir versin evlenen arkadaşına . Buldumcuk dikkat etsin ddüğününe kimseyi çağırmasın nazar filen olur mazallah :)))

ay hayatımda duyduğum en komik şey bu yaaaaaaaaaaaa:))))))) o zaman boşanan mutsuzları yakalım nazarları değer:) saçmalığa bak yaaaaa asıl evli mutsuzlardan korksun o arkadaşın!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…