ben evleniyorum bekarlarla konuşamam

Bir kişinin lafı ile arkadaşlığını bozacak noktaya getiren zaten senin arkadaşın olmamıştır ki hiç bir zaman.
Evlilik vs. bunun kılıfı olmuş bir bakıma.
İsabet olmuş terslemeniz, ben olsam bende terslerdim ve bi daha da affetmezdim herhalde.

Canım sen bununla barışıp görüşür sen kadının hayatında bir terslik olursa Bekarla görüştüm nazara geldim der bak haberin olsun Ben de bu aksam bekar arkadaslarla görüşecektim kızlar umarım nazar degdirmez

ben evliyim iş yerimde konuştuğum ve samimi olduğum 3 arkadaşım da bekar. canlarım benim çok seviyorum onları. evlendiricem hepsini
şak abir yana belli ki düğün stresinden psikolojisi bozulmuş ama hatasını anlamış, kabul etmiş.
bence destek olun. hemen gard almayın derim.

hiç güleceğim yoktu sabah sabah...
o zaman ben Allaha emanet yaşamışım ya da arkadaşım iyi ki evlenmiş peşime de evimin bereketi hepten yok olmamış..
hey Allahım..

Barışmayin. Saf gibi göründüklerine bakmayın. İnsana en büyük zararı bu zihniyetteki insanlar veriyor. Bir kere bunu aklından gecirmisse ondan bi yol olmaz..zaten bu saatten sonra siz de rahat edemezsiniz.

Tabi canım bilmiyo musun sen evliler bekarlardan üstündür bi üst mertebede de anneler vardır,kast sistemi böyle işler kadınlar arasında,sen şuan köle sınıfından bile aşağıdasın ya çünkü,nasıl bi kafadır ya
Arkadaşınla ilişkini,arkadaş demişim pardon bu lafı eden arkadaş mı olur,aklınca "koca kapmış" sana açık açık kıskançsın nazarın değer demiş, bi de hanımlara katılıyorum geri vites atmış takacağın takıyı düşünüp

Son düzenleme:
ÇOK SALAK VE CAHIL BIR INSAN BOYLE BIR INSANLA GORUSMEJ SANA BIRSEY KAZANDIRMAZ GORUSME BENCE

tabi ki barışma. konuşma bile. hey Allah'ım ya bu kızlar evliliği ne sanıyor acaba. PİREMSES mi olacakmış. dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…