ben evleniyorum bekarlarla konuşamam

Arkadaşın haklı bence.
Sonuçta o artık evli ve esiyle zaman geçirmek isteyecek. Siz bekarsiniz, onua goruşmek isteyeceksiniz bakalım eşi izin verecek mi ya da musait olabilecek mi? Onun konuşma konuları evlilik, kocası, çocuk olacak siz erkek arkadaşlarınızı anlatacaksiniz. Uyum olmaz ki konuşmalarda. Ayrıca sizndnsosnsjjsjshe şaka ya şaka devam edemeyeceğim sacmalamaya Ne saçma insanlar var şu dünyada ya.

Bir an kalp çarpıntısıyla okudum aman tanrım noluyo didim

Ben anlamıyorum açıkçası cok cok yakınımda olan arkadaş ve akrabaların haricinde nişanlanan yada evlenenlerin pat diye iletişimi kesme çabasını. Yahu onlar ki daha düne kadar canım cicim ben napcam ne etcem akil ver vs vs diyenlerdi ki artık takmiyorum gülüp geçiyorum. Mutlu olduklarında bizde mutlu oluruz yani kalbimiz kötü değilki mutsuz olacakları bişe yapalım yada nazar edelim pess....

Bunu diyebilen kız düğünde gelecek tek ceyreğin bile peşine düşer tabiki barışma

İlahi hiç gulecegim yoktu :)) ne alaka ya,hiç bekar kuzeni akrabası yok muymus. Onları ne yapacakmış atacakmiymis evden

Oyyy
Bence olay şöyle gelişti
Malum şahsı arayıp aferin alma hevesiyle bir çırpıda sizinle olan konuşmasını anlattı
Malum şahıs da ( görünce sanırım) ona
" kııız sen manyak mısın düğünde altın gelirdi sonra kesersin ilişiği " dedi
O da dönüp sizi aradı yani " sıvadı"
Allah bu mercimek beyinli buldumcuk kızlara akıl fikir versin inşallah amin

Arkadaşınızın düşüncesi çok sığ bir düşünce bunda hemfikiriz. Ama artık bekarlarla konuşamam, nazar değer demesi, böyle bir düşüncesi varsa bile bunu söylemesi çok gereksiz, kendince sırf sizi üzmek için yapmış.

napacaksın barışıp ta.
böyle saçmalayabilen bir insana nasıl tahammül edilir ki.
Allahım ne kadar akılsız fikirsiz cahil kızlarımız var ya.
arkadaşım boşversene sil gitsin.
ha bu arada anında da çark etmiş takı için muhtemelen:))
arkadaşlara katılıyorum.
bırak açma telefonları kıvransın dursun çeyrek altından oldum diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…