Morkide Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2022 452 185 53 35 Dün 03:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyabirce #21 Asyabirce .!.: Merhaba evet faydası oldu ancak hızlı ileri sperm hareketliliği hiç yoktu bende burdan arı sütünün bunu arttırdığını öğrendim ve arı sütü aldım her akşam yatmadan bir çay kaşığının yarısı kadar yedirdim eşime sonra hamile olduğumu öğrendim Genişletmek için tıkla... Yaaa arı sütünü bende deneyeceğimm marka da önerir misiniizz
Asyabirce .!.: Merhaba evet faydası oldu ancak hızlı ileri sperm hareketliliği hiç yoktu bende burdan arı sütünün bunu arttırdığını öğrendim ve arı sütü aldım her akşam yatmadan bir çay kaşığının yarısı kadar yedirdim eşime sonra hamile olduğumu öğrendim Genişletmek için tıkla... Yaaa arı sütünü bende deneyeceğimm marka da önerir misiniizz
Asyabirce Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2021 201 111 53 Dün 16:25 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyabirce #22 Morkide .!.: Yaaa arı sütünü bende deneyeceğimm marka da önerir misiniizz Genişletmek için tıkla... Tabii Kurtuluş orman Çiftliği‘nden almıştım Inst*gramdan‘dan bakabilirsiniz umarım faydası olur sağlıkla güzel haberlerinizi alırız en hayırlı vakitte
Morkide .!.: Yaaa arı sütünü bende deneyeceğimm marka da önerir misiniizz Genişletmek için tıkla... Tabii Kurtuluş orman Çiftliği‘nden almıştım Inst*gramdan‘dan bakabilirsiniz umarım faydası olur sağlıkla güzel haberlerinizi alırız en hayırlı vakitte