- 3 Nisan 2015
- 221
- 100
- 53
- Konu Sahibi damar mavisi
-
ayy yok umru degil. Gülüyo bende çocukken böleymişim diyo kayınvalidem bile yaka silkti çocuklardan. Haketmişler dimi ama ☺☺Görümceniz de ki rahatlığada pes yani.Hiç sahip çıkmıyor mu çocuklarına ya? En sinir olduğum çocuk modelleri bunlar.Tamam çocuktur,yapabilir bazı yaramazlıkları ama şımarıklık ve saygısızlığa hiç tahammülüm yok.
Çocuklar sinir bozucu,görümce ayrı bir sinir bozucu.Ne kadar ayıp bir şey ya.İnsan kalkar bir uyarır çocuklarını,yapmayın der.Kaç yaşında bu çocuklar?ayy yok umru degil. Gülüyo bende çocukken böleymişim diyo kayınvalidem bile yaka silkti çocuklardan. Haketmişler dimi ama ☺☺
Cocuklar fenaymis orasi kesin tamam da..tokatla sac cekmekbiraz fazla kacmis sanki:) ..ama olsun olan olmus bende kucukken komsu cocuklarini sıkıstirip kollarini cimcirirdim itiraf edeyim
biri 5 diger 2 tanesi 7 ikizler. Ben surat yaptım ona bile aldırış etmedi çocuk telefonumu alıp balkona çıkmış ay telefonunu atcak diye gülüp bana sesleniyo elinden bile almaya yeltenmedi yaniÇocuklar sinir bozucu,görümce ayrı bir sinir bozucu.Ne kadar ayıp bir şey ya.İnsan kalkar bir uyarır çocuklarını,yapmayın der.Kaç yaşında bu çocuklar?
Yaşları o kadar da küçük değilmiş ki.En azından kızdığınızı algılayabilecek yaştalar.Ben sinir oluyorum böyle rahat annelere hem doğuruyorsun,hem sahip çıkmıyorsun bu nedir yani.Kimse kimsenin çocuğunun şımarıklığını çekmek zorunda değil.Kendi evinde istediği gibi davransın ama toplum içinde kimseyi rahatsız etmeye hakları yok,o yüzden uyarmak zorunda.Bence sen de uyar görümceni yaptıklarını görüyorsun çocuklarının,sahip çık de.biri 5 diger 2 tanesi 7 ikizler. Ben surat yaptım ona bile aldırış etmedi çocuk telefonumu alıp balkona çıkmış ay telefonunu atcak diye gülüp bana sesleniyo elinden bile almaya yeltenmedi yani
Alınır diye bişey diyemedim normalde azerbeycanda yaşıyo yılda bi iki geliyo idare edeyim kırmayaym diyorum. Kendim kontrol etmeye çalışcam artık olmadı kayınvalideme şikayet edicem.☺Yaşları o kadar da küçük değilmiş ki.En azından kızdığınızı algılayabilecek yaştalar.Ben sinir oluyorum böyle rahat annelere hem doğuruyorsun,hem sahip çıkmıyorsun bu nedir yani.Kimse kimsenin çocuğunun şımarıklığını çekmek zorunda değil.Kendi evinde istediği gibi davransın ama toplum içinde kimseyi rahatsız etmeye hakları yok,o yüzden uyarmak zorunda.Bence sen de uyar görümceni yaptıklarını görüyorsun çocuklarının,sahip çık de.
Öle tabi bende vicdan azabı çektim zaten. Anneside uyarmayınca bi anlık sinir işte. PişmanımÇocuklar fena; ama yaptığınız da hiç hoş değil. Ailesi terbiyelerini vermiş olsun ya da olmasın, kimsenin başka birinin çocuğuna şiddet göstermeye hakkı yok. Hangi durumda olursa olsun, kendi çocuğunuzu birinin tokatladiğini düşünün? Ayıp bence..
Çocuklar yaramaz olabilir ama adı üstünde çocuk! Sizin tokat atıp saç çekmeniz hiç hoş degil
Ben gorumcenin azine ikitane yapistirasim geldibiri 5 diger 2 tanesi 7 ikizler. Ben surat yaptım ona bile aldırış etmedi çocuk telefonumu alıp balkona çıkmış ay telefonunu atcak diye gülüp bana sesleniyo elinden bile almaya yeltenmedi yani
Çocuk kaç kg lık vuracak ki? Yetişkin biri ile bir çocugun gücü aynı mı? Çok abartıyorsunuzkayımpederim bile zıvanadan çıktı dün adamın yüzüne terligi bi vurdu sesten kulagım çınladı resmen. Nasıl uyarayım bida olursa laftanda anlamıyolarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?