Ben fenamıyım acaba ? :)

yapmayın Allah aşkına, bir kaç saat tahammül edemediniz mi?
görümcenizde hata olsa da belki kendi annesinde biraz rahat etmek istemiştir.
ben de annemlere gidince salarım çocuğu, annemler bakar :)
3 tane çocuktan bahsediyoruz burada. Siz bir gün tahammül edememişsiniz, görümceniz hergün bakıyor.
Onu haklı çıkarmıyorum elbette ama, yaptığınız yanlışa kılıf bulmayın diye diyorum.

resmen yetişkin olarak küçücük çocukları kıyıda kıstırıp şiddet uygulamışsınız.
hadi sürekli iç içesinizdir, insan kendini bilemez hale gelir de, kadın zaten yılda bir kaç kez anca geliyormuş ülkesine.

Vicdan azabı cekseydiniz başlığa ":)" koymazdınız.

Siz kimsiniz ki cocuklara tokt atıyorsunuz? Terbiyes verecek en son insan belki

Sebep ne olursa olsun biri benim çocuğuma tokat atsa ağzını burnunu kırarım, evimden de kovarım. Çocuklar fena ama sizin de kimsenin çocuğuna tokat atma hakkınız yok. Rahatsız olduysanız o evden gidin, görümcenize söyleyin, eşiniz hala orda kalıyorsa kendi müdahale eder. Eşiniz 5 yaşında çocuk mu ona vuran çocuğu dövmeye gidiyorsunuz ablası gibi.. Ben yanlış buldum..

Hiçte fena değilsin valla iyi yapmışsın. Bende görümcemin çocuğundan bıktım bi tokat patlattım geçen. Benimde bir evladım var, ve annemin dahi evine gitsem, gözüm üstünde olur bi saygısızlık bi ayıp yaptığında hemen uyarırım, ki çok sık olmaz. Çocuk orda yaramazlık yaparken asla rahat oturamam, oturmam. Ama görümcem sağolsun erkek çocuğundan beter yetiştiriyor. Herşeyi kırıp döker bize acayip küfür eder geldiğinde, ağzını açıp kızım bile demez bir kere olsun.Bazen kolundan tutup atarım anasının yanına. Ne yaptı yine demez. En kalabalık ortamda bile kızı annesinin poposuna vurup maççallah maççallah der, ama annesi güler. Geçen yine gelmiş, annesi kızıma yeni aldığım matara yı eline vermiş. Kızıma ne alırsam ilk onlar bi halleder hemde izinsiz ve habersiz(kaynanamla oturuyorum) . Elime matarayı aldım, kapağı kırılmış sapı kırılmış kim yaptı bunu dedim eliif dedi pişkin pişkin. Az para da vermemiştim aldım camdan fırlattım bu ne artık yaa diye, gider dedim, darılır dedim gitmedi.Benim kızım çok sakindir paylaşmayı sever ama eline ne alsa kafasına vurup alır elinden.Kendi kızım yaşadığı evde özgür değil, hergün burdalar ve çocuğumdan fazla onun çocuğuyla uğraşıyorum. Aradan bi saat geçmedi benim kızdan acayip sesler geliyor, ben mutfakta onlar koridorda, bi koştum kızım mosmor, boğazını sıkıyor, nefesi kesilmeye az kalmış, ellerini çektirdim zorla bu sefer ensesinden saçına yapıştı boynu kırılacak neredeyse can havliyle tokatı nasıl yerleştirdiysem duvara yapıştırdım. Kaynanada bıktı artık, kızı küsüp giderken biraz kızı getirme bak anlaşamıyolar yengen hasta tir tir titriyor küt diye gidiverir falan dedi. Kalp hastasıyım bu arada ve hipertiroidi hastasıyım bu sinir beni yedi bitirdi.

bakın çok üzerinize gelmişler ama suçlu çocuk mu burada şimdi.
problemlerinizi yetişkinlerle çözmelisiniz.
bir anlık sinirle tokat atmış olabilirsiniz, kimse ben asla yapmam diyemez de, bunun savunulacak bir tarafı yok.
çocuk çünkü size yanıt veremiyor, büyüyünce de o da sizin gibi kendinden küçüklere şiddet uygulayacak.

5-6 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz burada ya, ben de çok çocuk sevdalısı biri değilim, asabiyim, Allah korusun şiddet de uygulayabilirim belki maalesef, ama bunu savunmayalım. Herkes kendinden sorumludur en nihayetinde, çocuğa şiddet hiç bir durumda hoş bir davranış değildir.

o çocuk eğitilmediyse eğer ailesinin suçu, siz sakin kalamadıysanız sizin suçunuz, ama çocuğun suçu yok. yetişkinler olarak çocukları suçlamamız çok komik değil mi gerçekten.

aslında eşin tepki göstermeli..
sen fena deilsin tabi kocanı korumuşsun..
ama eşin yapmalı bunu..vurmasın tabiki ama yapma falan desin..

rrymae, post: 42639214, member: 248558"]bakın çok üzerinize gelmişler ama suçlu çocuk mu burada şimdi.
problemlerinizi yetişkinlerle çözmelisiniz.
bir anlık sinirle tokat atmış olabilirsiniz, kimse ben asla yapmam diyemez de, bunun savunulacak bir tarafı yok.
çocuk çünkü size yanıt veremiyor, büyüyünce de o da sizin gibi kendinden küçüklere şiddet uygulayacak.

5-6 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz burada ya, ben de çok çocuk sevdalısı biri değilim, asabiyim, Allah korusun şiddet de uygulayabilirim belki maalesef, ama bunu savunmayalım. Herkes kendinden sorumludur en nihayetinde, çocuğa şiddet hiç bir durumda hoş bir davranış değildir.

o çocuk eğitilmediyse eğer ailesinin suçu, siz sakin kalamadıysanız sizin suçunuz, ama çocuğun suçu yok. yetişkinler olarak çocukları suçlamamız çok komik değil mi gerçekten.[/QUOTE]
Bu şekilde düşünmeniz çok olağan bir durum. İnanın başıma gelmese ve birinden okusam bu, aynı tepkiyi verirdim. Bende çocuğa tahammül edemiyorum, ama dişlerimi sıkma durumuna geldim, görümcem laftan sözden alınmaz asla, ve ben annesi ilgilenmiyo benmi uğraşıcam aamaaan diyemiyorum çünkü her gün sabah 10 akşam 4 burdalar. Ben ortalığı toplamaya çocukları camdan balkondan kollamaya çırpınırken elinde sigara, facebook mutfakta eşşek gibi oturuyor. Çok söyledim çocuğun yanında sigara içme, kendi evinde böyle dumanaltı yapıyomusun, kızının dağıtmasına müsade ediyormusun diye,kaynanam ve ben onlar ayağımızın altında temizlik yapmaya çalışıyoruz ya şaka gibi ama yok kardeşim yok yüz-süz. Annesinin ayıkması lazımdı artık inşallah ne denli tepkili olduğumu taştığımı anlamıştır. Ve inşallah gelmez artık bir süre.
Tutumunuzu anlıyorum ama inanın yazdıklarımdan kat be kat fazlası.. Bu sözü kullanmayı sevmem ama cidden başına gelmeyen bilemiyor.

görümceniz kızmıyor mu, benim çocuğum kardeşime oyun bile olsa o şekilde vurdurmazdım çok kızardım

siz de biliyorsunuz ki çözüm değil yaptığınız.
probleminiz büyükmüş gerçekten, sinir olmamak elde değil.
ama burada ne konuşsak da boş, zaten göreceksiniz ki o sinirle yaptığınız hareketin zararı olmuş da faydası zerre olmamış.

bence onlar yokken ailecek bir oturun konuşun. Eşiniz kv kp, bu işe bir çözüm bulmanız gerektiğini, şiddet göstermek istemediğinizi, çocuğunuzun da bu şiddete maruz kalmasını istemediğinizi (hem sizi şiddet gösterirken görmemeli, hem kendisi kuzenlerinden şiddet görmemeli), artık topun onlarda olduğunu net bir şekilde belirtin. Artık kızlarına sınırlama mı getiriyorlar, kendileri mi kızlarının evine gidiyor, problemi onlar çözsün. yoksa bu şekilde olacağı şu, siz sinirlerinizi iyice bozuk kendi çocuğunuza da tokat atabilirsiniz. Çünkü şiddet bulaşıcıdır, ve kendi kendini besler.

Bu akşam deniycem söylediğinizi, teşekkür ederim. Ama rahatsızlığım ileri derecede, minicik kızım bile tityeme anne ben elini tutayım dediği halde, kazık kadar insanların burnumun dibine gelip bu kadar rahat laçka davranması beni inanılmaz derecede yıpratıyor. Ama önerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim. Yine aynı tas aynı hamam devam ederse o zamn işim iş. .

oh iyi yapmışsınız
nefret ederim böle cocuklardan ve annelerınden
böyle cocuk olamaz annelerı boyle yaparsa olur ancak
iyi yapmışsınız boşverin

Çocuklara şiddet gösteren bir kadına oh iyi yapmışsın diyen diğer kadınları gördükçe içim ürperdi resmen...
Annesi terbiye verseymiş diyenler şiddetle terbiye mi veriliyor

Sonra bu çocuklar büyüyüp sizi dövüyorlar işte...sonra gelip burda ağlıyorsunuz salya sümük kocam dövdü diye...

Sorsan kadına şiddette hayır ama çocuğa şiddet terbiye. ..

Tebrikler geleceğin şiddet eğilimli bireylerini yetiştiren anneler!!!

Poposuna şaplak desen hadi bir derece, ama tokat nedir ya 5 ve 2 yaşındaki çocuklara?

yahu adı üstünde onlar çocuk ne hakla nasıl vurursunuz
hadi onlar çocuk
sizin onlardan ne farkınız kaldı
çocuk işi sabır işi
onları o kadar çok düşünüyorsanız
uyarırsınız
bence siz eşinizi kıskanmışsınız onlardan
yazık ya çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…