- Konu Sahibi damar mavisi
anası sahip çıksın iyi yapmışsın ama bir daha karışma günah çocuk nede olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tokat çok farklı birşey yapmanız yanlış insan sabırlı olamıyor ama dikkat edin ilerde bunu unutmazlar uyarın ceza uygulayın gerekirse odaya kapatın bu yollarla yoksa tokatla çocuk eğitilmez.Kızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorumşimdi benmi fenayım veletlermi fena
![]()
teşekkür ederimbi de psikolojisi için çocuğun sınırlarını çizmek daha doğru . tabi bu meselede şiddet var konu sahibi haksız . ama Dediğiniz gibi bazı yetişkinlerde Çocukken hiç müdahale edilmediğinden iş ortamlarında zorlanıyor çevre Tarafından sevilmiyor kendi psikolojileri de düzgün olmuyor . çocuklar her istediklerini yapacaksa neden anne babası var . ben size bu konuda Katılıyorum
Hiçte fena değilsin valla iyi yapmışsın. Bende görümcemin çocuğundan bıktım bi tokat patlattım geçen. Benimde bir evladım var, ve annemin dahi evine gitsem, gözüm üstünde olur bi saygısızlık bi ayıp yaptığında hemen uyarırım, ki çok sık olmaz. Çocuk orda yaramazlık yaparken asla rahat oturamam, oturmam. Ama görümcem sağolsun erkek çocuğundan beter yetiştiriyor. Herşeyi kırıp döker bize acayip küfür eder geldiğinde, ağzını açıp kızım bile demez bir kere olsun.Bazen kolundan tutup atarım anasının yanına. Ne yaptı yine demez. En kalabalık ortamda bile kızı annesinin poposuna vurup maççallah maççallah der, ama annesi güler. Geçen yine gelmiş, annesi kızıma yeni aldığım matara yı eline vermiş. Kızıma ne alırsam ilk onlar bi halleder hemde izinsiz ve habersiz(kaynanamla oturuyorum) . Elime matarayı aldım, kapağı kırılmış sapı kırılmış kim yaptı bunu dedim eliif dedi pişkin pişkin. Az para da vermemiştim aldım camdan fırlattım bu ne artık yaa diye, gider dedim, darılır dedim gitmedi.Benim kızım çok sakindir paylaşmayı sever ama eline ne alsa kafasına vurup alır elinden.Kendi kızım yaşadığı evde özgür değil, hergün burdalar ve çocuğumdan fazla onun çocuğuyla uğraşıyorum. Aradan bi saat geçmedi benim kızdan acayip sesler geliyor, ben mutfakta onlar koridorda, bi koştum kızım mosmor, boğazını sıkıyor, nefesi kesilmeye az kalmış, ellerini çektirdim zorla bu sefer ensesinden saçına yapıştı boynu kırılacak neredeyse can havliyle tokatı nasıl yerleştirdiysem duvara yapıştırdım. Kaynanada bıktı artık, kızı küsüp giderken biraz kızı getirme bak anlaşamıyolar yengen hasta tir tir titriyor küt diye gidiverir falan dedi. Kalp hastasıyım bu arada ve hipertiroidi hastasıyım bu sinir beni yedi bitirdi.![]()
Hiçte fena değilsin valla iyi yapmışsın. Bende görümcemin çocuğundan bıktım bi tokat patlattım geçen. Benimde bir evladım var, ve annemin dahi evine gitsem, gözüm üstünde olur bi saygısızlık bi ayıp yaptığında hemen uyarırım, ki çok sık olmaz. Çocuk orda yaramazlık yaparken asla rahat oturamam, oturmam. Ama görümcem sağolsun erkek çocuğundan beter yetiştiriyor. Herşeyi kırıp döker bize acayip küfür eder geldiğinde, ağzını açıp kızım bile demez bir kere olsun.Bazen kolundan tutup atarım anasının yanına. Ne yaptı yine demez. En kalabalık ortamda bile kızı annesinin poposuna vurup maççallah maççallah der, ama annesi güler. Geçen yine gelmiş, annesi kızıma yeni aldığım matara yı eline vermiş. Kızıma ne alırsam ilk onlar bi halleder hemde izinsiz ve habersiz(kaynanamla oturuyorum) . Elime matarayı aldım, kapağı kırılmış sapı kırılmış kim yaptı bunu dedim eliif dedi pişkin pişkin. Az para da vermemiştim aldım camdan fırlattım bu ne artık yaa diye, gider dedim, darılır dedim gitmedi.Benim kızım çok sakindir paylaşmayı sever ama eline ne alsa kafasına vurup alır elinden.Kendi kızım yaşadığı evde özgür değil, hergün burdalar ve çocuğumdan fazla onun çocuğuyla uğraşıyorum. Aradan bi saat geçmedi benim kızdan acayip sesler geliyor, ben mutfakta onlar koridorda, bi koştum kızım mosmor, boğazını sıkıyor, nefesi kesilmeye az kalmış, ellerini çektirdim zorla bu sefer ensesinden saçına yapıştı boynu kırılacak neredeyse can havliyle tokatı nasıl yerleştirdiysem duvara yapıştırdım. Kaynanada bıktı artık, kızı küsüp giderken biraz kızı getirme bak anlaşamıyolar yengen hasta tir tir titriyor küt diye gidiverir falan dedi. Kalp hastasıyım bu arada ve hipertiroidi hastasıyım bu sinir beni yedi bitirdi.![]()
bakın çok üzerinize gelmişler ama suçlu çocuk mu burada şimdi.
problemlerinizi yetişkinlerle çözmelisiniz.
bir anlık sinirle tokat atmış olabilirsiniz, kimse ben asla yapmam diyemez de, bunun savunulacak bir tarafı yok.
çocuk çünkü size yanıt veremiyor, büyüyünce de o da sizin gibi kendinden küçüklere şiddet uygulayacak.
5-6 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz burada ya, ben de çok çocuk sevdalısı biri değilim, asabiyim, Allah korusun şiddet de uygulayabilirim belki maalesef, ama bunu savunmayalım. Herkes kendinden sorumludur en nihayetinde, çocuğa şiddet hiç bir durumda hoş bir davranış değildir.
o çocuk eğitilmediyse eğer ailesinin suçu, siz sakin kalamadıysanız sizin suçunuz, ama çocuğun suçu yok. yetişkinler olarak çocukları suçlamamız çok komik değil mi gerçekten.
çocuğa şiddete kesinlikle karşıyım ama bir çocuk diğerini boğmaya kalkışması ne demek?rrymae, post: 42639214, member: 248558"]bakın çok üzerinize gelmişler ama suçlu çocuk mu burada şimdi.
problemlerinizi yetişkinlerle çözmelisiniz.
bir anlık sinirle tokat atmış olabilirsiniz, kimse ben asla yapmam diyemez de, bunun savunulacak bir tarafı yok.
çocuk çünkü size yanıt veremiyor, büyüyünce de o da sizin gibi kendinden küçüklere şiddet uygulayacak.
5-6 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz burada ya, ben de çok çocuk sevdalısı biri değilim, asabiyim, Allah korusun şiddet de uygulayabilirim belki maalesef, ama bunu savunmayalım. Herkes kendinden sorumludur en nihayetinde, çocuğa şiddet hiç bir durumda hoş bir davranış değildir.
o çocuk eğitilmediyse eğer ailesinin suçu, siz sakin kalamadıysanız sizin suçunuz, ama çocuğun suçu yok. yetişkinler olarak çocukları suçlamamız çok komik değil mi gerçekten.
Bu şekilde düşünmeniz çok olağan bir durum. İnanın başıma gelmese ve birinden okusam bu, aynı tepkiyi verirdim. Bende çocuğa tahammül edemiyorum, ama dişlerimi sıkma durumuna geldim, görümcem laftan sözden alınmaz asla, ve ben annesi ilgilenmiyo benmi uğraşıcam aamaaan diyemiyorum çünkü her gün sabah 10 akşam 4 burdalar. Ben ortalığı toplamaya çocukları camdan balkondan kollamaya çırpınırken elinde sigara, facebook mutfakta eşşek gibi oturuyor. Çok söyledim çocuğun yanında sigara içme, kendi evinde böyle dumanaltı yapıyomusun, kızının dağıtmasına müsade ediyormusun diye,kaynanam ve ben onlar ayağımızın altında temizlik yapmaya çalışıyoruz ya şaka gibi ama yok kardeşim yok yüz-süz. Annesinin ayıkması lazımdı artık inşallah ne denli tepkili olduğumu taştığımı anlamıştır. Ve inşallah gelmez artık bir süre.
Tutumunuzu anlıyorum ama inanın yazdıklarımdan kat be kat fazlası.. Bu sözü kullanmayı sevmem ama cidden başına gelmeyen bilemiyor.
Kızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorumşimdi benmi fenayım veletlermi fena
![]()
Kızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorumşimdi benmi fenayım veletlermi fena
![]()
kesinlikle çocuğun psikolojisi daha da bozuluyo çünkü çocuk ailesinden nasıl tepki veya ilgi gördüyse çevresindende aynısını bekliyo ama çevresindekiler ailesinden farklı davranıncada bu çocuk için üzüntü veya çöküntüye dönüşüyorSorma. Sooorma. İki kişisel gelişim kitabı okuyan başımıza "psikolog" kesildi. Çocuğun psikolojisini asıl böyle bozuyorlar. Ondan sonra "ay biz bunu psikologa götürelim". O çocukların da bir gün yetişkin olacağını unutuyorlar resmen.
Ay yok canım çocuk gibi vursa zaten umursamam bi degişik yani. Bugün olanı anlataym sana günü var k.v şuan milleti rahatsz ediyo diye çektim yanıma öptüm kucama yattı biraz sonra kalktı gitti yine yanıma geldi sevmek için elimi uzattm meger arkasında tuzlugu saklıyomuş kafama indirdi tuzlugu normalmi yani?Çocuk kaç kg lık vuracak ki? Yetişkin biri ile bir çocugun gücü aynı mı? Çok abartıyorsunuz
Aynen belkide. Yapıp gülüşüyolar sonra yanlış oldgunun bile farkında degillerevde mutlaka bu tıp davranıslar oldugundan cocuklar bunu rahatlıkla yapabılıyor dıye dusunuyorum
Ay yok canım çocuk gibi vursa zaten umursamam bi degişik yani. Bugün olanı anlataym sana günü var k.v şuan milleti rahatsz ediyo diye çektim yanıma öptüm kucama yattı biraz sonra kalktı gitti yine yanıma geldi sevmek için elimi uzattm meger arkasında tuzlugu saklıyomuş kafama indirdi tuzlugu normalmi yani?