• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben fesat mıyım?

Hatasını bastırmak için sürekli o kadından bahsediyor. Ne münasebet yani elin kadını kocama içki hediye ediyor? Herkese verse tamam da anlamadım ben bu işten bir şey.

Kadınlardaki 6. hisse güvenirim. Erkekler saf oluyor ilgilerini sevgilerini saklamada çok uyanık degiller. Ses değişimi ismin söylenirken tonu bile hemen bir fikir uyandıırır insanda . Bence takip et nedir ne degildir diye. Öyle belli etme Bence şu an varsa bile hoşlantı şeklindedir gün yüzüne çıkmamıştır. Derin bişeyler olsa asla o kadınınismini yanında söylemezdi.

herkese hanım diyor sadece ona ismiyle hitap ediyorsa belliki bir samimiyet var tabiki ne iş diye merak eder insano_O

o hoşlandığı kızdan iştahlı iştahlı bahsetme evreleri ergenlikle birlikte kapanıyor. öyle bi durum olsa adını bile anmaz. sakin olun.

Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?

Bence deyilsin.
Esinin ustune vazifemiymis bayanin utanip utanmadigi.

ohaa ! bu olayımn devamı ne oldu peki.yolmadın mı sacını basını?? aayy çatlatma beni:KK11::D
Sonunda rezillik çıkardım tabi eşim zavallısı geceden uykusuz zaten konuyu anlamadı yüzsüz kadın bide demezmi armudun iyisini hep senmi yiyecen birbirimize girdik eşim içeri sokdu beni yoksa iyi bi benzetecekdim taşındı sonra kadın nereye gitti bilmiyorum sonuçda iyi kötü bi kocası var duyulsun istemez herhalde

Bir erkek tutup da birşey hissettiği kadınla ilgili evde konuşmaz. Birşey belli edecek diye korkar bir kere ayrıca kadında evliymiş. Erkekler laubali konuştu kadında utandı demiş ne var yani rahatsızlığını dile getirmiş. Gelicem tanışıcam nereden geliyor bu samimiyet demek çok saçma olmuş. Biz işyeri arkadaşlarımızla geyik yapıyoruz, muhabbet ediyoruz yeri geliyor bende eşime buradaki arkadaşları anlatıyorum hatta bir arkadaş gitti istifa edip başka iş bulmuş çok üzüldüm ya çok iyi biriydi dedim eşim hiç de yanlış anlamadı. İsterseniz gidin öylesine gitmiş gibi yapıp tanışın.
Canım erkekler çok uyanık oluyorlar inan bana ablamın kocası aldattığında kadını eve iş yerinden arkadaş diye getirmiş ablamın hazırladıklarını yemişler b.....k yiyesiceler defalarca hemde hiç çakdırmadan takiii ablamın kızı dudakdan onları öpüşürken görünceye kadar hiç anlamazsın ne domuz oluyo bazıları karım anlamasın diye şeytana papuçunu ters giydirirlerde ruhun duymaz

Kadının tipini bir görmelisin bence, nasıl biri filan. Eşinin ya saygı duyduğu ya da beğendiği biri .
Herkesten hanım , bey diye bahsedip ona ismiyle hitap etmesinin bir açıklaması var ama hangi sebep bilemeyiz.

Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?

Kocan seni fesatta yapar prenseste yapar. Olay kocada bitiyor. Bence senin haklılığın war. Bu mewzuda.

Back
X