• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben fesat mıyım?

Fesatlık değilde hemen tepki göstermeseydin. Çaktırmadan devam et yoluna şüphe uyandırmadan

A a aa. Eşin neden bozuluyor, ona neymiş. Kadın çok bozulduysa kendini savunsaymış. Ben kıllandım sırf bu cümleden.

Bayanın rahatsız olmasını dile getirmesi gayet normal olduğunu gösteriyor. Asıl bayanı rahatsız edecek konuşmalar yapan arkadaşların eşleri evhamlansın. Senin bozulduğun şey tam olarak ney? Bayanın rahatsız olduğunu dile getirmesi mi ? Bence fesatsın.

Bayanın rahatsız olmasını dile getirmesi gayet normal olduğunu gösteriyor. Asıl bayanı rahatsız edecek konuşmalar yapan arkadaşların eşleri evhamlansın. Senin bozulduğun şey tam olarak ney? Bayanın rahatsız olduğunu dile getirmesi mi ? Bence fesatsın.
Bayan rahatsızlığını dile getirmemiş. Kadına yapılan laubali davranışa, konusu sahibinin eşi bozulmuş.

Bayan rahatsızlığını dile getirmemiş. Kadına yapılan laubali davranışa, konusu sahibinin eşi bozulmuş.

Yanlış anlamışsınız. ''Bayanın rahatsız olduğunu dile getirdmesi mi?'' derken; eşinin, bayanın konuşmalardan rahatsız olduğunu dile getirmesi anlamında yazdım.

Keşke sessiz kalıp gözlemde olsaydınız benim samimi arkadaşım eşime göz koymuştu çok sessiz sinsice takip ettim şüphelendiğim an ve haklı çıkdım önce bayan sordu evdemisin sana gelcem yok dedim çoçukları dersaneye bırakıcam eee geri gelmiyecenmi yok 3 saat dışarda gezicem sonra çoçukları alıp geri gelcem eee x abi nerde dedi evde gece mesaisi vardı bugün uyuyo evde dedim çoçukları bırakdım arabayı ağacın altına çekdim evin karşı tarafına görünmeyen bi yere pusuda bekledim oltayı attım balık geldi eşiminde işi varmı diye bekledim bakdım eşim beni arıyo c yi çağırmışsın bide evde durmuyon diye fırça attı adam şüphem 100/100 kanıtlanmış oldu şimdi sende sessiz sedasız takipde ol kadınlar hisseder bunda şüphen olmasın

Sizin fesatliginiz değil esinizin cakalligi. Ortamına girdiğinizde rahatsız olacaginiz şeyleri adi gibi bildiğinden fesatligindan sana öyle gelecek diye yol yapmis. Bir kadinin bu mevzuda hisleri şaşmaz. Rahatsız oluyorsaniz mutlaka rahatsız olmaniz gereken şeyler vardır. Mutlaka ortamina girip gozleminizi yapin bakalim neler cikacak altindan.

Keşke sessiz kalıp gözlemde olsaydınız benim samimi arkadaşım eşime göz koymuştu çok sessiz sinsice takip ettim şüphelendiğim an ve haklı çıkdım önce bayan sordu evdemisin sana gelcem yok dedim çoçukları dersaneye bırakıcam eee geri gelmiyecenmi yok 3 saat dışarda gezicem sonra çoçukları alıp geri gelcem eee x abi nerde dedi evde gece mesaisi vardı bugün uyuyo evde dedim çoçukları bırakdım arabayı ağacın altına çekdim evin karşı tarafına görünmeyen bi yere pusuda bekledim oltayı attım balık geldi eşiminde işi varmı diye bekledim bakdım eşim beni arıyo c yi çağırmışsın bide evde durmuyon diye fırça attı adam şüphem 100/100 kanıtlanmış oldu şimdi sende sessiz sedasız takipde ol kadınlar hisseder bunda şüphen olmasın
sonra ne oldu ?

pek fesat değilsin . eşinde kadına ilgi var .

Ben de tam bunu yazacaktim.

Fesat degilsiniz ama belki birazcik ozguvensiz olabilirsiniz.

Esiniz de bu kadinin adini bu kadar andigina gore..bu hanimi begeniyor belli ki. Ote yandan aldatildiginizi ya da adamin bir haltlar karistirdigini dusunmuyorum. Yine de ben olsam kotu hissederdim, adam baskasina ilgi duyuyor........kotu bir durum.

Bence bir sey yapmayin, esinizle yuz goz olmayin. Siz ortaligi teftis etseniz bile, adam begeniyor iste, kafasindak dusunceleri engelleyemezsiniz. Kendinizi kucuk dusurmeyin derim.

Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?
evham yapmanız normal fakat siz bu durumu belli ettikçe eşinizin ilgisi artabilir hatta bazısı inadına daha fazla bahsediyor

Bir erkek tutup da birşey hissettiği kadınla ilgili evde konuşmaz. Birşey belli edecek diye korkar bir kere ayrıca kadında evliymiş. Erkekler laubali konuştu kadında utandı demiş ne var yani rahatsızlığını dile getirmiş. Gelicem tanışıcam nereden geliyor bu samimiyet demek çok saçma olmuş. Biz işyeri arkadaşlarımızla geyik yapıyoruz, muhabbet ediyoruz yeri geliyor bende eşime buradaki arkadaşları anlatıyorum hatta bir arkadaş gitti istifa edip başka iş bulmuş çok üzüldüm ya çok iyi biriydi dedim eşim hiç de yanlış anlamadı. İsterseniz gidin öylesine gitmiş gibi yapıp tanışın.

Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?

Sen fesat değilsin. Açıkcası iyi etmişsin, eşin senin olaylardan bi haber olmadığını anlar hiç değilse. Neden x hanım için fesatlık etmiyormuşsunuz da o hanım için fesatlık etmişsiniz? Bence eşiniz bunu düşünsün.

Bir kadın bir erkeğe neden alkollü içecek hediye eder yaaa ne alaka başka bir hediye mi bulamamış? :KK64:

ohaa ! bu olayımn devamı ne oldu peki.yolmadın mı sacını basını?? aayy çatlatma beni:KK11::D

Back
X