- Konu Sahibi depresif34
Haklısıniz ben Sormam ki o söyler genelde ay indirim vardı wc kağıtları nda 32 li iyi marka söylüyor 5 lira falan Filan ama herkes söylüyor o nasıl Migros mus pazar gibi ucuz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısıniz ben Sormam ki o söyler genelde ay indirim vardı wc kağıtları nda 32 li iyi marka söylüyor 5 lira falan Filan ama herkes söylüyor o nasıl Migros mus pazar gibi ucuz diye
Hergün liralık alışveriş mi yapılır sekilde değil normal fiyat diyor guya kayinvalidesine bile oradan yapıyormuşevet doğru söylüyor,inanmıyorsanız migrosun sayfasına bakın,her gün bir iki üründe 50 tl nin üzeri alışveriş yapan o ürünleri neredeyse 3 te bir fiyatına alabiliyor.her 50 tl ye bir adet ürün satın almak koşuluyla.
Hergün ama arada değil bakkal gibi eşi hergün uğruyor mus orayaDudağını uçuklatayım 32+12 li solo tuvaet kağıdını 7.90'a aldım bugün. Migros değil amaolur öyle indirmler arada. İyi takip etmek lazım.
Hergün uğradğı için indirimli alıyor zaten. Haftada bir gittğiniz markette indirim yakalama ihtimaliniz çok düşük. Her gün belli ürünlerde indirim oluyor.Hergün ama arada değil bakkal gibi eşi hergün uğruyor mus oraya
Sende bunları aklında tuttun valla bravvo.. ben kendi aldıklarımın fiyatını bile unutuyorum değilki başkasının aldıklarını hem ne aldığını hem markasını hemde fiyatını hatırlıycam, imkansız.....Mesela fakir in el supurgesini 20 liraya almışlar yine fakir in el blender seti 25 liraya simtel fırın 75 lira şaka gibi değil mi
Sende bunları aklında tuttun valla bravvo.. ben kendi aldıklarımın fiyatını bile unutuyorum değilki başkasının aldıklarını hem ne aldığını hem markasını hemde fiyatını hatırlıycam, imkansız.....