• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Fesat miyim

Haklısıniz ben Sormam ki o söyler genelde ay indirim vardı wc kağıtları nda 32 li iyi marka söylüyor 5 lira falan Filan ama herkes söylüyor o nasıl Migros mus pazar gibi ucuz diye

Haklısıniz ben Sormam ki o söyler genelde ay indirim vardı wc kağıtları nda 32 li iyi marka söylüyor 5 lira falan Filan ama herkes söylüyor o nasıl Migros mus pazar gibi ucuz diye

Dudağını uçuklatayım 32+12 li solo tuvaet kağıdını 7.90'a aldım bugün. Migros değil ama olur öyle indirmler arada. İyi takip etmek lazım.

evet doğru söylüyor,inanmıyorsanız migrosun sayfasına bakın,her gün bir iki üründe 50 tl nin üzeri alışveriş yapan o ürünleri neredeyse 3 te bir fiyatına alabiliyor.her 50 tl ye bir adet ürün satın almak koşuluyla.
Hergün liralık alışveriş mi yapılır sekilde değil normal fiyat diyor guya kayinvalidesine bile oradan yapıyormuş

Mesela fakir in el supurgesini 20 liraya almışlar yine fakir in el blender seti 25 liraya simtel fırın 75 lira şaka gibi değil mi

Kuzeninin market alışverişi herkesin diline düşmüş maşallah. :KK51: Bende en büyük boy orkidi 5 TL'ye aldım mesela. Karşıda ki kozmetik mağazasında özellikle baktım 13 liraydı. Ev aletleri kadınlar gününde inanılmaz ucuzdu. Onlarda indirime giriyor. 15 TL'ye kettle aldık.

Mesela fakir in el supurgesini 20 liraya almışlar yine fakir in el blender seti 25 liraya simtel fırın 75 lira şaka gibi değil mi
Sende bunları aklında tuttun valla bravvo.. ben kendi aldıklarımın fiyatını bile unutuyorum değilki başkasının aldıklarını hem ne aldığını hem markasını hemde fiyatını hatırlıycam, imkansız.....

Eee sen de ihtiyacın olan bir şey olduğunda "bana da al bir tane, gelince parasını öderim." de, şu anormal tutumu bırakıp kendin de yararlanabilirsin.
İnternetten sanal mağazasına bak Migros'un... Kartla indirim de olabilir.
Böyle bi konuda insan niye yalan söyler ya da böyle bir konuda insan niye yalan mı doğru mu diye şüphe eder anlam veremedim.

sinir bozucu cidden ben de çok özenirim şu indirimleri yakalayana, nedense bana hiç çatmaz geçende sarelle de baktım indirim vardı hemen atladım vay be dedim sonunda indirimli bir ürüne çattım kasada kadın 50 tl ve üzerine indirimli veriyoruz dedi hevesim kursağımda kaldı :KK53:

Baslikta bize sormussun ya cnm,bnce fesatsin kusura bakma.yukarda bi arkadas deginmiş nasil tutmussun aklinda o fiyatlari oyle o_O bn kendi aldiklarimi Bile hic mi hic tutamam,mesela gecen hafta peynir aldim,indirimdeydi,gorumcemde ne kadaraydi dedi,valla indirimdeydi ama kactan kaca inmisti bilmiyorum dedim ki gercekten dikkat etmedim :110:
Burdaki dertleri oku bence biraz,boyle ufak tefek seylerle slkma canini..

Bn 5 kurus ucuza var dye market markey ev sahbinle dolastydim hatr icin sen lafina dayanamyon yav he he de gec Hoppah

Back
X