Neden imkansiz diyorsun??? madem pismansin, niye geri dönmüyorsun? ilerde cok pisman olursun, hep aklinda ACABA onunla olsaydim nasil olurdu? diye soracaksin, baskasini sevsen bile, vijdanin rahat etmicek, her tartismada kendin degil baskasi olursun, kendini cezalandirirsin, hani birkere pisman oldunya, ayni hatayi yine yapmak istemediginden, belki sevgini haketmeyen birisine sevgini fazlasiyla vereceksin, ama sonunda üzülen sen olacaksin, araya fazla zaman girmeden, hatalar etmeden bence dene, sonuna kadar git, git ki aklinda soru isaretleri kalmasin, belki zaten onunla mutlu olamicaksin ama yasamadan bilemessin. KESKE dememek icin denemeye deger bence...
Sonra daha kötü ye düsersen, busefer de gelecekten korkarsin...
ozaman ölc bic derim, ASKIN MI YOKSA KORKUNMU daha büyük. eskisi gibi olmasa bile, denemis olmuyormusun? ozaman dersinki : denedik ama yapamadik olmuyor!!!! ama böyle? ben kendimden biliyorum, eger sende benim gibiysen asla unutamassin, sonra geri dönüsü olmayan yollara girersin, ondan sonra yine sen üzülürsün... bir baskasini deli gibi sevsen bile, aklindan cikmicak...
bence dene kaybedecek hic birseyin yok...
bu arada yasin kac?
20 Yaşındayım. unutmam imkansız. diyorum ya hala başımı kaldırıpta bi erkeğe bakamıyorum sanki ona ihanet ediyorum. onsuz olmuyorda
ne kadar oldu ayrılalı arkadaşım? bence seviyosan hiçbir şey imkansız değildir,hem Bursa İstanbul arası o kadar uzak değil ki..yaparsınız bir şekilde
tamam ozaman ne düsünüyorsun??? bende eski nisanlimla aramizda 800 km vardi, ve nerdeyse 4 sene birlikteydik?! mesafe sorun degildi, tabi ki özlersin canin sikilir yaninda olmasini istersin ama olsun...
herseyin bi güzelligi var bence... pismansan dene derim... tabi baska büyük sorunlar yoksa ortada, ayrilik sebebi neydi bilmiyorum..
4 ay oldu ayrılalı
okurken şaşırdım...çünkü aynı şeyleri yaşadım...okadar zor ki,anlıyorum..bizi mesafeler uzaklaştırdı...belki çok sevmedi bilmiyorum..ama ben hala umutla bekliyorum
ayrılalı 4 ay olmuşsa ve acın hala ilk günki gibiyse gerçekten sevmişsin demektir.
önce kendi kendine sor ona dönsem nasıl olur herşey diye ama enine boyuna düşün herşeye.
eğer varacağın sonuç yine ayrılıksa boşuna ona ulaşmak için çabalama unutmaya çalış.
ama yok barışırsak çok daha mutlu bir şekilde devam ederiz diyorsan o zaman ara ve barışmak istediğini söyle.
Ara,ara,ara.. :) ve bizede haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?