Ben geçmişi unutmak istiyorum yapamıyorum

Önceki konuyu biomiyodum okuduysam unutmuş ta olabilirim .peki ailen yanında durmaz mi ayrilsan Allah'ın cezası ne diyeyim bilmiyorum bence kendim için devam et tedaviye lütfen
Ailem aman kizim seni iyi geçindiriyor gelince ne yapacaksin boşver duyma görme diyor bana

Kendinize ne kadar değer verirseniz ve önemserseniz,ancak o zaman insanların yaptıkları sizi üzemeyecek bunu bilin.Siz değerlisiniz unutmayın.
Kim için,ne uğruna hayatınızdan vazgeçeceksiniz?Bu hayat size bahşedilmiş bir nimet.Yaradılışınızın bir sebebi var.Kimse için bundan vazgeçmemelisiniz.Allah yardımcınız olsun.

teşekkür ederim

Siz birkaç gun oncede konu actiniz heralde evliliğin ilk gunuyle alakali seylerdi. Üstinden 10 yil geçtiğini düşünüyorum bunları unutmaniz lazım baska neler yaşandı bilmiyorum ama anca kendinize yaparsiniz. Boşanın cok mutsuzsaniz

Unutturmayan birisi var zaten haliyle tavrıyla bana bunları cok isterim ama yapamıyorum iste

Psikolojik destek alsaniz nasil olur? Insaniz sonucta tek basiniza toparlayamayabilirsiniz. Cocuklariniz varmis durum ciddi.. Onlar icin terapiye baslamaniz gerek... Kendinizi suclamayin hayatta bazi seyler kontrolumuz disinda gerceklesir. Hayatta her sey de gecicidir.. Lutfen bir anne olarak cocuklarinizin en guzel yaslarinda onlara bunlari yasatmayin. O yaslar bi daha geri gelmeyecek ve onlarin en kolay etkilendigi yaslardir kucuklukleri. Dedigim gibi, yardim alin, iyi gelir..

Zaten onlar icin istiyorum herseyi

Hayatımız kendi kararlarımızla ya da bizim dışımızdaki nedenlerden dolayı zor ve çekilmez olabilir ama o çocukları bile isteye dünyaya getiriyorsak onlara güzel bir hayat sunmalıyız.onlari annesiz bırakmayı düşünmek bile çok bencilce.her insanın unutamadığı, yasarken ve sonrasında ağır ve zor gelen anları oluyor ama çocuklarımıza iyi birer ebeveyn olmalıyız ve onlara sıkıntılarımızı yansıtmamalıyız ve güzel bir çocukluk yasatmaliyiz. Intihar düşüncesi bana çok bencilce geliyor kusura bakmayın destek alın ama çocuklarıniza asla ama asla bu acıyı,yokluğu yaşatmayı düsünmeyin bile.kendinizi onların yanında tutun,kriz falan geçirecekseniz de banyoya gidin,ortamdan uzaklaşın.o çocukların ruhunda tamir edilemez yaralar açmayın.gecmis geçti gelecek meçhul o yüzden evlatlarınıza sıkı sıkı sarılın ve anı yaşayın.gerekirse boşanın ama bir şekilde iyileşmeye çalışın.yasadiklarinizi okudum evet çok zor şeyler ama geçmişte takılı kalmanın ne size,ne çocuklarınıza bir faydası yok.bu dünyada evlatlarımızı sadece anneleri gerçekten önemser siz de öyle yapın.

Teşekkür ederim yaptığım bir anlik boşlukta yapilan hata haklisiniz ne deseniz benim kendimi birakmam gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…