- Konu Sahibi politician
Ne denediniz mesela
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendime bakım yapıp kendime zaman ayırmayı gezmeyi kendime hobiler bulmayı denedim bi dönem başardım da bugüne kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne denediniz mesela
Tesekkür ederim,yukarda da dedim aslında güveniyorum ona..ama bensiz bi şeyler yapacak olması sinir ediyor beni bi de ben sanki hiç gezmiyomuşum gibi düşünüyorum aslında ben daha çok gezerim :)
en son tedavi olmaya karar vermişti sonra naptı bılmıyorum
ben onu degıl ebişi özledim![]()
Off aynen öylee annem en yakın arkadaslarım bile beni haksız buluyorSen en iyi anlayacaklardan biride benim valla :) kelimeler kıfayetsiz kalıyor anlatılmaz yaşanır içinde bulundugun durum. Kimseyede anlatamazsın halini hep sen haksız olursun![]()
tamamen aynıyz heralde :) güveniyorsun ama için içini yiyor bende olsaydım o bensiz olmasın diyosun. Niyr böyleyiz acabaa :) aminn bu aradaa
Gitti tedaviye.Bikac seans gitti hatta ama degisim cok goremiyorum kendimde demisti.En son bayilan bir kiz arkadasini acile goturdu diye olay cikartmisti![]()
Limitin kadar ask acisi cekip karsina mantikla yaklastigin ve sevdigin biri ciktigi an bu sacmaliga son veriyorsunuz.Cunku yaptiginiz sacmalik siz de farkindasini.Ben 20-21 yasinda bu dediginiz gibi hissederdim.Ergenlik iste.Cocukluguma veriyorum simdi o sacmaladigim zamanlari.Sizler de oyle olacaksinizdir.
Off aynen öylee annem en yakın arkadaslarım bile beni haksız buluyor![]()
Meditasyon yapın ayna karşısında kendinizle konuşun kendinizi dinleyin sorunu bulup KENDİ DEGERINIZIN FARKINA VARACAK SEKILDE kendinizle konuşun etkisini görürsünüz diye umuyorum. Dürüst olun kendinize her daim. Geçin ayna karşısına, ben güzel diyin, sevin kendinizi. Dünyanın en güzel kızı olmayabilirim ama bu hikayenin kahramanı benim diyin. Sevgilim beni seviyor, ilişkimiz çok güzel gidiyor, ona güvenmemek için hiçbir sebebim yok onu seviyor ve bunaltmıyorum diyin. Bir de böyle deneyin bakalım. Konsantre olup inanarak söyleyin bunları. Ağzımızdan çıkan her söz gerçeklik olma yolunda taşınır, bunları sürekli tekrarlarsaniz kendinize güzel şeyler çıkar ortaya.
ŞaşırmadımFazla sahiplenmekten de olabilir bence. bendede durumlar aynı cunku
![]()
Ben gayet büyüğüm aslında :) ama ergenliğim baki herhalde![]()
Olabilirbi de bu tarz seyler cok sevmekten ziyade bizle alakalı şeylermiş.
ŞaşırmadımFazla sahiplenmekten de olabilir bence. bendede durumlar aynı cunku
![]()
Bilmem ki.. mesela ben onsuz hiç bişeyden tat almıyorum. onun bensiz eglenmesini düşünmek çıldırtır benide. ben böyleyim o neden değil diye. hayatmıın merkezinde o var onunkindede ben olayım düşüncesnden belkide.
Ne kendine ne de sevgiline guvenin var ozaman.Simdi aslinda guveniyorum ona diyecek olursan da yok ;bir erkegin seni sevdigine ve sana herseyinle ait oldugun hissediyorsan gozun arkada olmaz.Bunu aşmaya calis bence.Hep huzursuz olursun.
Aynen ben de öyleyim mesela benim daha fazla yapabileceğim şey var ama kendimi kasıyorum yapmiyim diyorum deli gibi..o bi şey demiyor üstelik ben kendi kendimi kısıtlıyorum aynısını o da yapsın istiyorum tabi o da insan sonucta arkadasları var ama yok![]()
Nasıl aşılır ki bu durum ? valla allah yardımcımız olsun![]()
Ay vallahi bilmiyorumama düzelsek iyi olur ben böyle olmak istemiyorum ..çünkü mesela bi şey yüzünden surat yaptıysam sonra mantıkla yaklaşınca buna mı kızmışım diyorum
![]()