Paylaşmak bir ihtiyaçtır. Ve ben bunda zararlı bir taraf göremiyorum. Tam tersi bir şeyleri kendi içinde yaşamak insanı psikolojik açıdan yıpratır.
Birileriyle paylaşmak, onların düşüncelerini öğrenmek olaya geniş perspektiften bakmanı sağlar ki bu da avantajdır.
Bu da sizin derdiniz olmuş.
bir sorun varsa elbette paylaşılabilir, kararsız kalınan konularda fikir alışverişi yapılabilir. ama bazı konuların çok fazla gıybete girdiğini düşünüyorum. sürekli bir şikayet hali var.
Size hafif gelen bir problem başka bir insana ağır gelebilir. Yaşamayan bilmez derler ya aynen öyle bence.
Şikayeti şikayet ediyorsunuzsöylediğinize katılıyorum. ama bu şikayet etmek için geçerli bir sebep değil. dünyada daha önemli dertler varken insanların sadece kendisini düşünmesi hiç etik değil. bir kişi dünyayı mı kurtaracak demeyin, okyanusu oluşturan damlacıklardır..
Bu konuyu acmakla siz de sınıfta kaldınız öyleyse. Nasıl bunu dert ettiyseniz, başkaları da başka şeyleri dert ediyor işte. Bu kadar basit.
Şikayeti şikayet ediyorsunuz
Komikmiş cidden
Genel sorunları yaratan kişisel sorunlar değil midir?amacım insanları yargılamak değil, biraz daha geniş perspektifle bakıldığında sorun daha net algılanabilir diye düşünüyorum. sorun dert etmek veya etmemek değil. dünya bu, elbette canımız bir şeylere sıkılacak. ancak kişisel sorunlar genel sorunların üstüne çıkmamalı.
Genel sorunları yaratan kişisel sorunlar değil midir?
Gerek yoksa niye açtinız ki konuyubahsettiğimiz genel sorunlar çok farklı. bu yüzden daha fazla konuşmaya gerek yok.
Gerek yoksa niye açtinız ki konuyu
Peki o zaman. Sıradakiianlayan birileri çıkar diye ummuştum.
ayrıca sizinle daha fazla konuşmaya gerek yok demek istedim. başka düşüncesi olan varsa buyursun..
sizin dert ettiğiniz konular nelerdir ?söylediğinize katılıyorum. ama bu şikayet etmek için geçerli bir sebep değil. dünyada daha önemli dertler varken insanların sadece kendisini düşünmesi hiç etik değil. bir kişi dünyayı mı kurtaracak demeyin, okyanusu oluşturan damlacıklardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?