- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 246.446
- Puanlar
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem ile yaşamıyorummaaşi alinca git hemen altin al. ay sonunu bir sekilde getirirsin merak etme. ailenle yasiyorsun zaten. biryerden donerken mesela cebinden 500 lira mi kaldi? hemen git dovizciden 10 dolar al
hatta sifir faizli krediler var her banka verjyor yeni uyeye 50-80
al birini, o paraya guvenip maasinla toptan altin döviz vs al onun taksidini odersin zaten bir sekilde, en kötü asgarisini odeyip 5 ayda degil 8 ayda bitirirsin. sonra yeni bankadan cekersin. boyle boyle elinde epey para olur. elinde epey para olunca odeyemeyecegin kredi cekmekten de korkmazsin çünkü baktin odeyemedin o ay dolar vs bozar odersin:)
Aldin mi altını bekleme daha fazla bak hafta başındayız uçuyor yineAilem ile yaşamıyorum
tamam sorun degilAilem ile yaşamıyorum
çeyren 10.700 mü olmuş,hey maşallah:)Maaşınızı aldığınız gibi gram veya çeyrek altın alın koyun kenara dursun insanlar böyle böyle biriktiryor, bende öyle yapıyorum her ay ne alabilirsem gram alamazsam yarın gram var ondan alıyorum birikiyor sonra gittim kendime 2 tane ajda aldım koluma taktım, sizde evde durmasın altın korkuyorum diyorsanız ajda bilezikler moda zaten alın takın kolunuza, altın arttı diye almamazlık yapmayın ben bugün çeyrek altın aldım 10700eyine artacak altın her zaman yükseliş gösteriyor sizde iş çıkışı kuyumcuya bi uğrayın bence
Evet mesela biz şöyle yapıyoruz 1 gram 1 gram alıp onu bilezik yapıyoruz ya da 4 çeyrek oldu tam vsPara biriktirip altin alinmaz eline ne gecerse alirsin gr. ceyrek. yarim neye yeterse paran..altin cikti diye dusmesini bekleme cunku daha cok cikacak
Hemen altına yatırım yapın. Yazık paranız her gün değer kaybediyor.Yıllardır çalışıyorum. Ama hiçbir zaman yatırım işini beceremedim. Param durduğu yerde sürekli eridi. Bu yıl mart ayı gibi iki yüz bin gibi bir nakit biriktirmiştim. O aralar altın aniden dört bin beş yüz civarına fırladı. Sürekli açıklamalar izledim, bu fiyatlara altın alınmaz düşecek diye. Zaten hep böyle bir ne iş becereceğini bilmezlik var üzerimde bu başka bir tanımla aptallık olabilir. Hani maaşını alınca bir kısmını bir yere yatıran biri olamadım. O para elimde kaldı nakit biriktirmeye devam ettim. Beş bin oldu şişme rakam düşecek dedim zaten yazın işle ilgili sorunlar yaşadım çok kötüydüm altın vs takip edemedim bugün altı bini geçti. Ve benim elimde sadece nakit para var şu an. Altın alırken hep tereddütlü biri olmuşumdur yani bankada makas fazla evde çalınır deprem olur vs. Ama param iki katına çıkabilecekken şimdi durduğu yerde kendi kendine eridi. Annem diyor ki çalışırken canın çıkıyor niye böyle yapıyorsun ama bilmiyorum. Zaten iş yerindeki erkeklerin sürekli uğraştığı farklı yatırım işlerinden anlamıyorum elime yüzüme bulaşır diye korkuyorum. Tek bildiğim baya bir süre nakit biriktirip sonra altın almak. Bu defa onu da beceremedim. Gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum. Birikim olsun diye ekstra olan çoğu şeyden vazgeçiyorum para biriktiriyorum ama sonra onu değerlendiremiyorum. Adam akıllı yatırım yapsaydım şimdi araba almış olurdum ev kredisine falan girerdim. Bugün altın uçuyor. Gerçekten bu aptallığıma ne yapmalıyım
Her ay bir tane ajda mı alıyorsunuzBen gayet günlük takıyorum altınları kimse de nişanlı mısın diye sormaz çalıştığım yerdeki kızlar her ay 1 tane alıyor herkes şıngır şıngır valla evlisi bekarı
Bunlar Adana burması zarar edebiliyor. 22 ayar Ajda, 24 ayar gram yada kesme altın daha karlı.Mesela bu bilezikler 35 gram vs olunca göze batmıyor çok bi tane bundan alabilirsin ben de bu modelden alacağım
1-2 ayda aldım iş arkadaşım her ay alıyor ama şuan alamam artık promosyonla alırım max mesela dışarı çıktım kuyumcuya gittim 2 3 gram aldım öyle öyleHer ay bir tane ajda mı alıyorsunuz
Ya böyle söyleyince de çok zoruma gidiyor 6-7 tane gelirdi evet şimdi üç tane zor gelir Allah beni ne yapmasın ciddenHemen altına yatırım yapın. Yazık paranız her gün değer kaybediyor.
Ben de hep gramda olsa fiyatı ne olursa olsun altın alma taraftarıyım. 22 - 24 ayar alın zarar etmezsiniz.
Paranız durup eriyeceğine makas ne olursa olsun altın alın.
Bırakın erkeklerin farklı yatırım şeklini..
Geçen seneler de 6 - 7 tane 22 ayar 10 gram Ajda alacaktınız şimdi 3 tane zor olur.
Bakın benim konum bile vaf. Önce altın aldım sonra ortalama bir araba daha sonra 2 yıllık sıfır ayarında pırılpırıl bir araba aldım tam yatırımlık. 1. Arabam parasını 2 ye katladı ı onu satıp üzerine ekledik 2.pahalı aracımızı aldık sonra onu da satıp bir miktar mh krediyle istediğim semtteki evimizi aldık.
Sırayla hep yatırım amaçlı birikim alım işi yaotık.
Tavsiyem hedefleriniz olsun birikiminizi ona göre ilerlettin.
Hayır bilezikte hepsi aynı alırken satarken ajda adana yok simli diye değil 20 gram diye bozduruyorsun ve bu ikili burma adana değilBunlar Adana burması zarar edebiliyor. 22 ayar Ajda, 24 ayar gram yada kesme altın daha karlı.
Maaşınız göre hareket edersiniz. En kötü hiç yapamazsanız her ay 5 gram alın. Ama mutlaka alın o ayı es geçmeyin.Her ay bir tane ajda mı alıyorsunuz
Nasıl bir işte çalışıyorsunuz merak ettim yani yanlış anlamayın bir ajda en düşük on gram olsa bile bir tanesi bizim bir maaş yapıyor şu an1-2 ayda aldım iş arkadaşım her ay alıyor ama şuan alamam artık promosyonla alırım max mesela dışarı çıktım kuyumcuya gittim 2 3 gram aldım öyle öyle
Bundan sonra öyle yapacağım şimdiye kadar kaybettiğime üzülüyorum amaMaaşınız göre hareket edersiniz. En kötü hiç yapamazsanız her ay 5 gram alın. Ama mutlaka alın o ayı es geçmeyin.
Diyetisyenim sağlık bakanlığında çalışıyorum 10 gram hepsi zikzak 15 acilde çalışan nöbeti olan arkadaşlarım var onlar alıyor gayet geçen sene 2000 tl falandı gramı şuan ben de alamam tabii bi maaşımlaNasıl bir işte çalışıyorsunuz merak ettim yani yanlış anlamayın bir ajda en düşük on gram olsa bile bir tanesi bizim bir maaş yapıyor şu an
Bileğinizde çok güzel görünüyor bu arada tanesi kaç gram sizinki