Ben gercekten cok sıkılıyorum bunalıyorum biran önce sonuçlar acıklansa da gitsem.

kivircik2005

🚫
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
287
101
18
Arkadaşlarımla buluşuyorum, çizim yapıyorum kitap okuyorum ama yine çok bunalıyorum. Buralardan gitmek istiyorum. Her şeyden çok bıktım. Dua edin bana inşallah bu sene giderim.:KK14: çevreme bakıyorum herkes hayatından mutlu. Bir ben böyle memnuniyetsiz , gözü doymazım. Neden böyleyim anlamıyorum da ...

Son düzenleme:
Arkadaşlarımla buluşuyorum, çizim yapıyorum kitap okuyorum ama yine çok bunalıyorum. Buralardan gitmek istiyorum. Her şeyden çok bıktım. Dua edin bana inşallah bu sene giderim.:KK14: çevreme bakıyorum herkes hayatından mutlu. Bir ben böyle memnuniyetsiz , gözü doymazım. Neden böyleyim anlamıyorum da ...
Sanırım üniversiteye değil mi? Zaman zaman herkesin hayatında böyle şeyler olur ama durumdan mutlu olmaya çalışmak gerekiyor. Mutluluğu şarta bağlı kılarsanız o koşullar gerçekleştiğinde yeni bir aksiyon arayacaksınız. İçinde bulunduğun her anın özel ve kıymetli olduğunu düşün. Dini olarak görüşünüz nedir bilmiyorum ama bol bol estağfurullah çekebilirsiniz.

Canın uzaklar çekmiş belli. Ama kafanın içindekileri temizlemediğin sürece değil şehir, ülke değiştirsen bi halta yaramaz 🤭

Sanırım üniversiteye değil mi? Zaman zaman herkesin hayatında böyle şeyler olur ama durumdan mutlu olmaya çalışmak gerekiyor. Mutluluğu şarta bağlı kılarsanız o koşullar gerçekleştiğinde yeni bir aksiyon arayacaksınız. İçinde bulunduğun her anın özel ve kıymetli olduğunu düşün. Dini olarak görüşünüz nedir bilmiyorum ama bol bol estağfurullah çeçekebilirsiniz.
Hakkımda hayırlısını diliyorum.

Back
X