- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
15 aylık evliyim. Eşimle 22 yaşında çıkmaya başladık.3 yıl sonra sözlendik. Evlenebilmek için eşim uzunca bir süre kadroyu bekledi. 5 yıl kadar. Ondan önce evin alınmasını beklemiştik. Bir yıl kadar evin içini yaptırmayı bekledik. Evlendik. Tabi borçlarımız var. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum. Şimdi borçlarımızın bitmesini bekle diyor. Buda en az 2 sene daha demek . Şuan 29 yaşındayım. Hayatım eşimi beklemekle geçiyor. Askerliğini bile yapmadı hala tecilli. Bide 2 yıl sonra askerlik çıkarsa .. Ben beklemekten çok sıkıldım. Yoruldum. Çalışmaktan da çok sıkıldım. Ek olarak çevremde herkes ilgi bekliyor dün kv beni eleştirmiş gelip gitmiyorsunuz . Benimle görüşmek istemiyorsunuz diye. Ama haftada 1 kere mutlaka onla görüşüyoruz. Ben gidemesem bile eşim en az 2 kere görüşür. Ben her sabah evden 6 buçukta çıkıyorum. Hafta sonu iş güç derken kendi anneme bile vakit ayıramıyorum. Dün onun yüzünden eşimle kavga ettik. Bu arada eşim çok para harcadığımızı o yüzden bu sorunları yaşadığımızı söyledi. Harcamalarım : İşe gidiyorum o yüzden ayda ortala 100 TL lik giyim harcamam oluyor. Ayda sadece 2 kere kuaföre gidiyorum. Ayda bir kere dışarıda yemek yiyoruz. Onun dışında bir harcamam yok. Temizlikçi almak istedim 2 hafta bir ondada kıyamet koptu zaten sustum. Ben haksız mıyım gerçekten ? Lütfen gerçek fikirlerinizi söyleyin.