İşyerinde yeni başlayan arkadaşlarla samimiydik daha sonra hiç bi nedenler yokken anlamsızca o soğuk enerjiyi almaya başlıyorsun. Ben gerçekten ilk tanıdığım insanlara her şeyi detayına kadar anlatıyorum . O kişinin arkasından konuşmak gibi oluyor bu .. çok açıklama yapıyorum konudan konuya atlıyorum . Bugun kıza işi gösterirken dur önce bi şu bitsin sonra buna geçelim felan dedi . Daha nasıl anlatacağım bilemiyorum . Ben gözlerime lens almıştım işyerinde takayım dedim gören noldu gözlerine aaa lens mi deyip duruyor . Bağıra bağıra soruyorlar. Onu geçtim bu arkadaşın yanına gittim kız gülmekten ikiye ayrılacaktı. Gerçekten şaşırdım. Çok komik duruyor dedi . Yanş alındım . Ben bi tane kötü niyetim yok ama kolaylıkla bana bi şeyler söylüyorlar . Bi yemek yiyoruz oradaki arkadaş öyle dürüm mü sarılır dürüm sarmayı bile bilmiyor beceriksiz dedi dalgaya alarak , başka bi ortamda diğer arkadaş sen güzel misin yııaaa dedi evet güzelim dedim sende özgüveni yok dedi . Yöneticinin yanında çalışıyorum bana işleri hep karıştırıyorsun dedi . Yani benim hiç mi iyi bi özelliğim yok. Gerçekten bunalımdayım . Her şeyi değiştirebilirMiyim bu mümkün mü peki ..: inanın o kadar çok yazmak istiyorum ki ama ne yazsam kızıyorsunuz . Gerçekten kötü düşünemiyorum . Kötü düşünmeyi olayları öngörmeyi varsaymayı tahmin etmeyi bilemiyorum . Çok fevri hareketlerim panik hareketlerim var . Babamda böyle acaba genetik mi diyorum