• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gerçekten insanlara nasıl davranılacagını bilemeyen bi insanım ? Sınırlarımı nasıl koruyacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini düsünen ve kendi degerini, saygını bilen bir insan degilsin. Ask hayatında yasadıkların asikar gram saygın yok kendine. Ve evet genetik yatkınlıklar kisiliklerimize yansır. Degistiremeyiz ama törpüleyebiliriz bunu. Bu da senin elinde zorunlu. Yekten kendini formatlaman gerek.
Başta yaptım hata ama şu an o adam benimle sevgili … Ramazan ayında bir kere bile dokunmadı bana ..

ben senin o üniversiteyi nasıl bitirdiğini nasıl kpss ile atanıp memur olduğunu çok merak ediyorum yaa. bir insan nasıl bu kadar kendini geliştirmez valla şu sevgili muhabbetine çalıştıracağın kafayı azıcık kendin için kullansan belki işe yarar

Her ne kadar vasıfsız da olsan oturup inekleyen atanabiliyor maalesef, genellikle böylelerinin işi ezber. Iki kelime kitap okumazlar kendilerini ifade edemezler, kekelemeden iki cumle kurmaktan noksandirlar ama türkçe'den full çekerler neden, çünkü ezber yaparlar çünkü sınav sistemi bunu gerektirir.

Tamam kitap okumaya başlayacağım bende bi tane vardı ama denemeleri okuyordum . En iyisi onu bırakayım bi tane roman okuyayım inşallah düzeleceğim inanıyorum çok sağolun ya 🥰🥰🥰🥰
Denemeler de Klasiklerden zaten, bitir.👍 Bitirdikten sonra haber ver. Beğenilerine göre düşük dozlarda başlayıp kitap kurdu yapalım seni. İnan bana bilgi arttıkça kendine güvenin artar. Nerede ne konuşacağını bilirsin. Haliyle önce senin kendine olan bakış açın, sonrada diğer insanların sana olan bakış açısı değişir. Aşk, meşk, güzellik iyidir ama insanın önce kendi ruhuna yatırım yapması gerek.Diğer her şey geçip gidiyor.

ben senin o üniversiteyi nasıl bitirdiğini nasıl kpss ile atanıp memur olduğunu çok merak ediyorum yaa. bir insan nasıl bu kadar kendini geliştirmez valla şu sevgili muhabbetine çalıştıracağın kafayı azıcık kendin için kullansan belki işe yarar

Bu arkadaşın kazandığı KPSS'yi ben kazanıp atanamadım ya...

Başka biri demiş ben de diyeyim sanki dikkat eksikliği var sende gibi. İlaçla tedavi oluyorlar bildiğim kadarıyla.

Dikkat eksikliğinde kafada sürekli 50 tane düşünce olur bu yüzden sürekli karşı tarafın lafını böler, karşı tarafın mimiklerine konuştuklarına odaklanamadığı için sosyal ilişkilerde sorun yaşar, işlere odaklanamaz aksamalar olur.

Profesyonel yardıma ihtiyacın var. Bu sende anormallik var düzeltilsin vs diye değil, kafanın sakinleşmesi için gerekli. Önce neden sürekli iyi kızı oynaman gerektiğini içinde çözmelisin. Belli ki karşındakilere gereken cevabı vermiyorsun, versen kimse sen sormadan lensin hakkında yorum yapamaz ya da sardığın dürüme yorum yapamaz. Birine bir cevap vermeden ya da bir şey yapmadan önce lendine 5 sn ver. Atacağın adımı, yapacağın işi, söyleyeceğin sözü tasarla öyle yap. Bu tarz örnekleri çocuklarda dürtüsellik olarak adlandırırız ve ilerleyen yaşamlarında sorun oluşturmaması, başka psikiyatrik bozukluklara dönüşmemesi için müdahale ederiz. Sen bir yetişkinsin o nedenle mutlaka bir uzmanla görüşmelisim

Üstelik üniversite mezunuyum. Arkadaşlarım dahi dedi çokkk açıklama yapıyorsun yapmaaaa diye üzerine basa basa söylüyorlar . Beynim süreli bi şeyler düşünüyor ve her düşündüğümü söylüyorum örneğin bi konu anlatılıyor , ben o an başka bi konu aklıma geliyor onu söylüyorum . İş arkadaşları ile mesafe koymak istiyorum
Bende aksine her düşündüğümu söylemem ve bana hiç birşeyi beğenmeyen aşık suratlı kibirli burnu havada diyorlar halbuki hiçte öyle değilim cevabını bildikleri soruları anlamsızca sırf konuşma olsun diye soranlar var saçma ve gereksiz bence 😏😊

İşyerinde yeni başlayan arkadaşlarla samimiydik daha sonra hiç bi nedenler yokken anlamsızca o soğuk enerjiyi almaya başlıyorsun. Ben gerçekten ilk tanıdığım insanlara her şeyi detayına kadar anlatıyorum . O kişinin arkasından konuşmak gibi oluyor bu .. çok açıklama yapıyorum konudan konuya atlıyorum . Bugun kıza işi gösterirken dur önce bi şu bitsin sonra buna geçelim felan dedi . Daha nasıl anlatacağım bilemiyorum . Ben gözlerime lens almıştım işyerinde takayım dedim gören noldu gözlerine aaa lens mi deyip duruyor . Bağıra bağıra soruyorlar. Onu geçtim bu arkadaşın yanına gittim kız gülmekten ikiye ayrılacaktı. Gerçekten şaşırdım. Çok komik duruyor dedi . Yanş alındım . Ben bi tane kötü niyetim yok ama kolaylıkla bana bi şeyler söylüyorlar . Bi yemek yiyoruz oradaki arkadaş öyle dürüm mü sarılır dürüm sarmayı bile bilmiyor beceriksiz dedi dalgaya alarak , başka bi ortamda diğer arkadaş sen güzel misin yııaaa dedi evet güzelim dedim sende özgüveni yok dedi . Yöneticinin yanında çalışıyorum bana işleri hep karıştırıyorsun dedi . Yani benim hiç mi iyi bi özelliğim yok. Gerçekten bunalımdayım . Her şeyi değiştirebilirMiyim bu mümkün mü peki ..: inanın o kadar çok yazmak istiyorum ki ama ne yazsam kızıyorsunuz . Gerçekten kötü düşünemiyorum . Kötü düşünmeyi olayları öngörmeyi varsaymayı tahmin etmeyi bilemiyorum . Çok fevri hareketlerim panik hareketlerim var . Babamda böyle acaba genetik mi diyorum
Terapi alarak.
Bazı seyler mizac degistirilemez ama insanların dediklerini önemsememek icin,sınırları cizmek icin yardım alabilirsiniz.
Ben de mesela dogustan gelen bisey ikizler burcuyum😅
Beni elestirme leveline gelemezler ,elestiirilecekse ben kendim kendimi yerin dibine sokarım😂Ama baskası o yüzü bulamaz😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X