Ben gerçekten korkuyorum.

Dünden beri buna başladım aslında. Annecim cici yapalım bak ne güzel diyprum. Vurunca hiç tepki vermiyorum. İnşallah düzelir çok aklım takılıyor bu duruma çünkğ 3 gündür uyuyamadım

Buna katılıyorum eşimle şuan bu duruma benziyor aslında tutumunuz aynı değil o kendisine hoş gelmediği için sert uyarıyor bense güzelce konuşuyorum olmadı. Dün eşimle bir karar aldık. Buna göre o da vurunca tepki vermiyor. Eşimde şuan şıu algı var. Şımarık olacak eğer dur demezsek. Bense bunu doğru bulmuyorum çünkü o daha çok küçük. Bu noktada ayrılıyoruz ama baktım dünden beri eşimde tepkilerini farklı veriyoe

Ben de çocuk hata yaptığında uyarılması gerektiğini düşünüyorum sonuçlarıyla açıklayarak ama uyarmama rağmen yapmaya devam ediyorsa uyarmayi bırakırım ve onu engellerim eğer sonucu ona zarar vermeyecekse sonucunu görmesini sağlarım mesela oyuncağını kıracak bir şey yapıyor ben bunu ona anlattım ama vazgeçmedi ve oyuncağı kırıldığında üzülmesine de müsade ederim. Onu susturmaya çalışmam. Sakinleşince bir daha bunu yapmamamiz gerektiğini anlatırım sonucunu bildiği için o da daha temkinli olur.
Çünkü çocuklara kurulacağını söylediğimiz de kirilmanin da sonuçları olduğunu biz biliyoruz ama onlar bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…