- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giyim tarzıyla alakalı olduğunu sanmıyorum (anadan üryan değilseniz tabii)Slm kızlar öbür konumu bilen bilir erkek arkadaş adayım bana cinsellik kokuyorsun demişti vs bunun gibi bir çok olay yaşadım parayla ilişki teklif eden oldu sırf biraz açık giyiniyorum diye böyle görünmek zorunda mıyım tüm erkekler kadınları s.. Objesimi görüyor böyle
nasil ortamlarda bulunuyorsunuz ki insanlar parayla iliski teklif ediyor.Slm kızlar öbür konumu bilen bilir erkek arkadaş adayım bana cinsellik kokuyorsun demişti vs bunun gibi bir çok olay yaşadım parayla ilişki teklif eden oldu sırf biraz açık giyiniyorum diye böyle görünmek zorunda mıyım tüm erkekler kadınları s.. Objesimi görüyor böyle
Oha artık. .Slm kızlar öbür konumu bilen bilir erkek arkadaş adayım bana cinsellik kokuyorsun demişti vs bunun gibi bir çok olay yaşadım parayla ilişki teklif eden oldu sırf biraz açık giyiniyorum diye böyle görünmek zorunda mıyım tüm erkekler kadınları s.. Objesimi görüyor böyle
nasil ortamlarda bulunuyorsunuz ki insanlar parayla iliski teklif ediyor.
sonuçta çok kısada giyilse böyle bişeye hakkı varmı yokBu birazda sizin karakterinizle alakalı olabilir mi
Mesela sert durursunuz insanlar size bırak cinsellik teklif etmeyi arkadaslık teklif ederken bile çekinir.
Açık giyinme konusuna gelince tamam bende kapalı bir bayan değilim ama bunu teşhirciliğe döken de var.
Daha bugün gördük çalıştığım yere geldi bayan ya etek giymiş ama giymemiş yani.
Şimdi bu bayan için ben bir kız olarak bike iyi şeyler düşünmedim.
Oyüzden açık giyinmek var bide GİYİNMEK var ..
Istanbulda yaşıyorumgaliba tutucu ve küçük bir yerde yaşıyorsunuz. ya da aşırı frapan makyaj, aşırı dekolte kullanıyorsunuz. hoş, çırılçıplak gezseniz dahi kimsenin böyle bir şey teklif etmeye hakkı yok ama malum burası türkiye...
konularınızda sizde ilginç geldiniz bana.çevremde çok açık giyinen kişiler var hayatımda böyle bişey duymadım.ya size sapıklar denk geldi yada abartıyorsunuz bence.Slm kızlar öbür konumu bilen bilir erkek arkadaş adayım bana cinsellik kokuyorsun demişti vs bunun gibi bir çok olay yaşadım parayla ilişki teklif eden oldu sırf biraz açık giyiniyorum diye böyle görünmek zorunda mıyım tüm erkekler kadınları s.. Objesimi görüyor böyle
Ülkede cinsel açlık var ben hiç tacize ugramayan bi kadın görmedim bu ülkedeOha artık. .
don sütyen dolaşmadigina göre aklıma gelen şıklar;
a-tüm sapiklar seni bulmuş
b-ülke sapık kaynıyor
c-sen abartiyorsun
d-ben hala konunun şokundayim.
dikkat ederseniz ben giyim kusam uzerine bir yorumda bulunmadim, cunku kiyafetle ilgili oldugunu dusunmuyorum.sonuçta çok kısada giyilse böyle bişeye hakkı varmı yok
13 yaşında yolda okul etegimle 30 yaşındaki adam taciz etti siz düşününkonularınızda sizde ilginç geldiniz bana.çevremde çok açık giyinen kişiler var hayatımda böyle bişey duymadım.ya size sapıklar denk geldi yada abartıyorsunuz bence.
Bardadikkat ederseniz ben giyim kusam uzerine bir yorumda bulunmadim, cunku kiyafetle ilgili oldugunu dusunmuyorum.
sizin bir bakisiniz bile davetkar olabilir, sorumu yineliyorum. otobuste mi, cafe de mi ne bileyim iste mi okulda mi nerde size boyle bir teklif etme cesaretinde bulundular.
Çekinmiyorlar herhalde ne bilimParayla teklif mi ?
Muhtemelen çevrenizde bu insanlar yoldan çevirip sormadıklarını varsayıyorum.
Nasıl cesaret hayret ettim.
Hiç mi çekinmiyorlar sizden ?
tacize uğramak ayrı her tanıdığın erkek tarafından cinsel obje olarak görülüp cinsellik teklif edilmesi çok ayrı.Ülkede cinsel açlık var ben hiç tacize ugramayan bi kadın görmedim bu ülkede