Ben amcamın oğlu ile evliyim lütfen kınamayın bu durumu ve kv ile yaşıyorum. Babaanneme ay ay bakılıyo üç kardeş. Annem bu ay iki ay bakayım yaz tatilinde rahat vermiyor diye öneri sundu. Benim kv inat etti olmaz diyor sebebi sıranın bozulucak olması. Annem de ben iki ay bakayım siz kendi aranızda bir ay bir olucak şekilde yapın diyor bunu da kabule etmiyor. Dün telefonda konuştular eni sonunda anneme gmnder diyip telefonu annemin yüzüne kapatmış. Ben bu durumu kafama çok takıyorum. Annem de inat etti göndermicem iki ay bakıcam ondan sonra gelsin diyor. Kv geliceğini düşünüyor babaannemin annemin göndermiceğine ihtimal vermiyor sanırım. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım. Çok arada kalıyorum böyle konularda. İki tarafta birbirinden daha inatçı. Hepsini bencil görüyorum. Annem mi haklı sizce kv mi. Ben olurda annem göndermezse nasıl davranayım kv nin laflarına falan çünkü hemen sinirlenen biri. Sizden akıl alıyorum çünkü hayatıma ciddi anlamda yön katıyorsunuz. Fikirlerinizi önemsitorum. Kırmadan yorum yapın lütfen zaten berbat olan moralimi faha da bozmayın. ( bu arada eşim bizlik bii yok neden bu jadar takıntı yapıyorsun diyor. Kv laf söylediğinde de ağzının payını vericek biri)