Ben gereksiz yere mi kafama takıyorum

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Ben amcamın oğlu ile evliyim lütfen kınamayın bu durumu ve kv ile yaşıyorum. Babaanneme ay ay bakılıyo üç kardeş. Annem bu ay iki ay bakayım yaz tatilinde rahat vermiyor diye öneri sundu. Benim kv inat etti olmaz diyor sebebi sıranın bozulucak olması. Annem de ben iki ay bakayım siz kendi aranızda bir ay bir olucak şekilde yapın diyor bunu da kabule etmiyor. Dün telefonda konuştular eni sonunda anneme gmnder diyip telefonu annemin yüzüne kapatmış. Ben bu durumu kafama çok takıyorum. Annem de inat etti göndermicem iki ay bakıcam ondan sonra gelsin diyor. Kv geliceğini düşünüyor babaannemin annemin göndermiceğine ihtimal vermiyor sanırım. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım. Çok arada kalıyorum böyle konularda. İki tarafta birbirinden daha inatçı. Hepsini bencil görüyorum. Annem mi haklı sizce kv mi. Ben olurda annem göndermezse nasıl davranayım kv nin laflarına falan çünkü hemen sinirlenen biri. Sizden akıl alıyorum çünkü hayatıma ciddi anlamda yön katıyorsunuz. Fikirlerinizi önemsitorum. Kırmadan yorum yapın lütfen zaten berbat olan moralimi faha da bozmayın. ( bu arada eşim bizlik bii yok neden bu jadar takıntı yapıyorsun diyor. Kv laf söylediğinde de ağzının payını vericek biri)

Ben amcamın oğlu ile evliyim lütfen kınamayın bu durumu ve kv ile yaşıyorum. Babaanneme ay ay bakılıyo üç kardeş. Annem bu ay iki ay bakayım yaz tatilinde rahat vermiyor diye öneri sundu. Benim kv inat etti olmaz diyor sebebi sıranın bozulucak olması. Annem de ben iki ay bakayım siz kendi aranızda bir ay bir olucak şekilde yapın diyor bunu da kabule etmiyor. Dün telefonda konuştular eni sonunda anneme gmnder diyip telefonu annemin yüzüne kapatmış. Ben bu durumu kafama çok takıyorum. Annem de inat etti göndermicem iki ay bakıcam ondan sonra gelsin diyor. Kv geliceğini düşünüyor babaannemin annemin göndermiceğine ihtimal vermiyor sanırım. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım. Çok arada kalıyorum böyle konularda. İki tarafta birbirinden daha inatçı. Hepsini bencil görüyorum. Annem mi haklı sizce kv mi. Ben olurda annem göndermezse nasıl davranayım kv nin laflarına falan çünkü hemen sinirlenen biri. Sizden akıl alıyorum çünkü hayatıma ciddi anlamda yön katıyorsunuz. Fikirlerinizi önemsitorum. Kırmadan yorum yapın lütfen zaten berbat olan moralimi faha da bozmayın. ( bu arada eşim bizlik bii yok neden bu jadar takıntı yapıyorsun diyor. Kv laf söylediğinde de ağzının payını vericek biri)
Annen hatalı kendince yazın rahat etmek istiyor ama diğerlerinin buna hakkı yok mu bencil davranıyor bence. Annen göndermezse kv laf ederse sana nabza göre şerbet vercen napcan

Annen hatalı canım,sırayı bozuyor oyun bozanlık yapıyor;)
Senin kafana takacağın bir durum yok bence koskoca insanlar kendi aralarinda hallederler diye düşünüyorum, hem esin de ağzının payını verirmis. ;)
Anlıyorum annen,hassassın ama kayinvaliden haklı su durumda.
Bir de yabanci da değilmiş yani en fazla 1-2 söylenir herhalde kayinvaliden olayın ucu sana dokunmaz ki?

Annen hatalı canım,sırayı bozuyor oyun bozanlık yapıyor:KK66:
Senin kafana takacağın bir durum yok bence koskoca insanlar kendi aralarinda hallederler diye düşünüyorum, hem esin de ağzının payını verirmis. :KK66:
Anlıyorum annen,hassassın ama kayinvaliden haklı su durumda.
Bir de yabanci da değilmiş yani en fazla 1-2 söylenir herhalde kayinvaliden olayın ucu sana dokunmaz ki?
Kv zaten yanımda laf söylemiyor sinirlendiğimi bildiği için. Annemle kpnuşayım olmadı

Bi yanda bi annem bi yanda diger annem.. Ne desem olmaz.. Beni hic araya katmayin de cik isin icinden. Aslinda annen sirayi bozmamali bence. Cunku digerlerinin rizasi yok.
Annemin genel huyu bu haksızsın desem de başlıyor ağlamaya onlardan korkuyosun falan

Annen haksiz canim, annen dahi olsa haksiza haksizsin diyebilmelisin. Ne alaymis öyle :) Yazin rahat etmek istiyormus. Buna herkesin hakki var. Kayinveliden sinirlendiginde de, annemin hakli oldugunu dusunmuyorum o yuzden beni isin icine katmayin kendiniz cozun diyebilirsin.

Anneniz hatali. Yaz bir tek ona mi geliyor,digerlerinin cani yok mu? Madem bu kadar dert ediyorsunuz annenizin yazin bakmasi gereken zamani siz alin siz bakin

Anneniz hatali. Yaz bir tek ona mi geliyor,digerlerinin cani yok mu? Madem bu kadar dert ediyorsunuz annenizin yazin bakmasi gereken zamani siz alin siz bakin
Ben kv ile yaşıyorum. Annemle konuştum şimdi üç senedir bakıyorlar ve üç senedir anneme yazın denk geliyor annem bundan dolayı diyor. Bide önceden bir hafta bakıyorlardı Bana söylemeden bir ay yaptılar dedi

Üç kişi oldukları için senenin aynı aylarında aynı evde kalıyor babaanne demek ki. Ve yazın her ay farklı bir evde kalmış oluyor. Annenizin o ay için zaruri bir durumu yoksa yaptığı yanlış. Bu yüzden yorum yapmayın derim.

Ayrıca bu konuşmalara babaanne şahit olmuyordur umarım. Hastalıkken aylığa çıkarırken annenize sormamaları hoş olmasa da isabetli bir karar. Yaşlı kadının her hafta ev değiştirmesi çok yorucu olurdu.

Babaneye yazık bir ay orda bir ay burda bir de üstüne kavga ediyolar kadının

Haziran, Temmuz, Agustos...3 ay...3 kardes. Anneniz hesabi sasirmis galiba. Yazin nasil hep ona denk geliyor?

Yaz tatilinfe rahat vermiyor demis anneniz digerlerinin boyle bir sorumu var mi peki eger yoksa anneniz hakli iki ay baksin yaza rahat etsin ama digerleride ayni problemi yasiycaksa ozaman yaz boyunca herkesde 1 ay kalsin esit olsun

Kv niz haklı malesef. Annenizin tek başına böyle bir karar alıp uygulama hakkı yok. Yaz herkes için yaz, konuşup başka bir orta yol bulmaya çalışmalıydı. Ortalık fena gerilecek en güzeli kv niz sizin yanınızda annenize söylenirse "evet anne haklısın" de geç, anneniz söylenirse " evet anne he he" de geç. Hiç yorum bile yapma iki tarafa da arada kalmamak için.

Back
X