Ben gereksiz yere mi kafama takıyorum

Ya kaynanama annrm haksız desem bu söylediğim şeyi kullanır ve annemi sinir etmek için söyler bu durumu. Annemle sabah konuştum anlattım bana bağırdı tespih fırlattı. Sabahtan beri onlardayım ve konuşmuyoruz. He bu arada annem gönderdi göndsrmicem diyordu ama benimle tartıştıktan sonra gönderdi geri. Annem haksız olduğunu kabul etmiyor. Ağustos ayı da tatil bunu söyledim daha da sinirlendi kış ayı gibi dedi. Hepsinden soğudum artık. Fazla takıntılı olduğum için eşimle de sorun oluyor
Anneniz bence hatasını anlamış ama evladı onun tarafını tutmadı diye düşünmüş siz de aynı fikirde olmayınca göndermek zorunda kalmış . doğrusunu yapmışsınız anneniz elbet konuşur ama takmayın olan zaten oluyo.

Siz karışmayın bence, ortada sizlik bir durum yok ki. Bırakın kendi aralarında halletsinler. Ben annenizi haksız buldum bu arada

bence de annen haksız.sen hiç karışma .yada anneni ikna edebilirsen et.

Kv zaten yanımda laf söylemiyor sinirlendiğimi bildiği için. Annemle kpnuşayım olmadı
Sen karışma naparlarsa yapsınlar mevzu onların mevzusu beni karıştırmayın siz anlaşın dicen hiç biriyle konuşmana gerek kalmicak

Back
X