Ben haklı çıktım kızlar!!!

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
ellerim titriyo sinirden hemen konuya gircem twettır hesabı olanlardan yardım istiyorum çünkü benim hesabım yok ve anlamıyorum..
az önce girdim sevgilimin hesabına kızlarla öyle bi konuşmuş ki canmlı cicimli bu konuşmalar ortada duruyo
size şunu sorcam arkadaş listesine nerden giriliyo konuşmalar sohbetlere nerden bakılıyo çünkü ingilizce ve sadece açtığım sayfadaki konuşmaları okudum dahasıda vardır...

onlarca kızı takip ediyomuş konuşmalarını görseniz o kadar samilerki kiiiii x cim hayatım..
aldatıldım kızlar ben bolşuna demiyodum size huzursuzum diyee
Allah kahretsin onu,elim ayağım boşaldı

duvarı gizli değilse sohbeti göster der her kimin nick varsa duvarında ki okuduğuna göre gizli değil ekranda gördüklerinin dışında özel msj olabilir oda alengirli kimse tercih etmiyor takipçiler takip ettiklerindende arkadaşlarını görebilirsin sen üye olmadığın için sanırım ing görüyorsun sayfayı yoksa bizde türkçe bir yakınından bakabilirsin..

şüpheyle yaşanmaz kafanda kurma bence sosyal paylaşım sitelerinde genelde canımlı cicimli konuşur millet normalde birbirine slm vermezler.. birde ne kadar üstüne gidersen onu oraya daha çok itersin..

Bi ara twitter kullanıcısıydım, o ortalıkta gördüğünüz konuşmalar özel sohbet olmuyor , birbirlerinin sayfalarına falan yazıyorlar , sevgiliniz sizi aldatsa bunu niye ulu orta yapsın ki , çünkü o konuşmaları herkes görebiliyor görebileceğinizi tahmin etmiştir bence.. özel sohbet bölümü ayrı mesajlar falan diye bir bölüm var orda.

bu konuşmalar fazlaca canımlı cicimlii olmaması gereken şekilde...
valla bitti artık şimdi istediği gitsin girsin
bi tanıdığımında yokki tweettırı ing görünüyo ya

sohbetlerini gorebiliyorsanız takip ettikleri ve takipcilerinide gorebilirsiniz zaten demekki hesab acık following ve followers oralara gecer ingilizceyse

üzüldüm gerçekten sizin adınıza. eğer onun hesabından görüyorsanız ya da şifresini biliyorsanız arama/search cubugunun yanında bi dişli çark simgesi var ona tıklayıp direct messages/ direk mesajlardan görebilirsiniz özel yazısmalarını. ama bence bakmayın kendinizi daha fazla üzmeyin.

evt uluorta duruyo kızla olan konuşmaları..
bakacağm aklna gelmedi demekki bilmiyorum
sayfa ing ve inglizcem iyi değil ayrı mesajlar bölümü nerede?

aldatmıs olmaması guvenılır bı adam oldugu anlamına gelmez ilişkisi olan kendını bilen bi erkek öyle yapış yapış konuşmaz önüne gelenle hiç bi bayanda bu tarz samımıyetleri kabullenmez

ben bu rezil insana nasıl inandım
ya bide şifresini filan kendisi vermişti bana ama 1 yıldır hiç girmedim,demekki girmeyeceğimi düşündüü
bi görseniz konuşmaları
kızın biri pijamalarını nasıl giyindiğini anlatmış buna iyi geler demiş bşka şeylerde yazmış..
daha neler neler
takip ettikleri sırf kız!sapıkmış tanıyamamışım demekki
Allah belanızı versin yazdım çıktım yarnda yüzüklerini götürüp yüzüne fırlatıcam

odama annem geldi diyoki bembeyaz olmuşsun noldu dedim yk bşy ben nal atlatıcam bunu Allahım

zararın neresınden donersen kardır canım bosver uzulmene deymez bile onun gibiler çoook sokakta

ortak bir arkadaşınız yokmu twitteri olan :44:
farkettğin için mutlu ol sanal ortamda olsa bu kadarı fazla

Canm karşı cinsle twitlesmislerdir Twit face gibi degil konuşmalar sayfada yayınlanıyor ulu orta:) sadece canm cicimse uyar fakat Bitanem bbgm vs vs sıcak konuşmalarsa sen bilirsin derim :)

canim bir kac tane konunu okumustum
bende anlamiyorum twitter dan ama ben o gördügünü görsem
hayatta kabullenemezdim galiba 1 gün dayanamazdim hemen arayip bitirirdim galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…