ellerim titriyo sinirden hemen konuya gircem twettır hesabı olanlardan yardım istiyorum çünkü benim hesabım yok ve anlamıyorum..
az önce girdim sevgilimin hesabına kızlarla öyle bi konuşmuş ki canmlı cicimli bu konuşmalar ortada duruyo
size şunu sorcam arkadaş listesine nerden giriliyo konuşmalar sohbetlere nerden bakılıyo çünkü ingilizce ve sadece açtığım sayfadaki konuşmaları okudum dahasıda vardır...
bu konuşmalar fazlaca canımlı cicimlii olmaması gereken şekilde...
valla bitti artık şimdi istediği gitsin girsin
bi tanıdığımında yokki tweettırı ing görünüyo ya
Bi ara twitter kullanıcısıydım, o ortalıkta gördüğünüz konuşmalar özel sohbet olmuyor , birbirlerinin sayfalarına falan yazıyorlar , sevgiliniz sizi aldatsa bunu niye ulu orta yapsın ki , çünkü o konuşmaları herkes görebiliyor görebileceğinizi tahmin etmiştir bence.. özel sohbet bölümü ayrı mesajlar falan diye bir bölüm var orda.
aldatmıs olmaması guvenılır bı adam oldugu anlamına gelmez ilişkisi olan kendını bilen bi erkek öyle yapış yapış konuşmaz önüne gelenle hiç bi bayanda bu tarz samımıyetleri kabullenmezBi ara twitter kullanıcısıydım, o ortalıkta gördüğünüz konuşmalar özel sohbet olmuyor , birbirlerinin sayfalarına falan yazıyorlar , sevgiliniz sizi aldatsa bunu niye ulu orta yapsın ki , çünkü o konuşmaları herkes görebiliyor görebileceğinizi tahmin etmiştir bence.. özel sohbet bölümü ayrı mesajlar falan diye bir bölüm var orda.
zararın neresınden donersen kardır canım bosver uzulmene deymez bile onun gibiler çoook sokaktaben bu rezil insana nasıl inandım
ya bide şifresini filan kendisi vermişti bana ama 1 yıldır hiç girmedim,demekki girmeyeceğimi düşündüü
bi görseniz konuşmaları
kızın biri pijamalarını nasıl giyindiğini anlatmış buna iyi geler demiş bşka şeylerde yazmış..
daha neler neler
takip ettikleri sırf kız!sapıkmış tanıyamamışım demekki
Allah belanızı versin yazdım çıktım yarnda yüzüklerini götürüp yüzüne fırlatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?